Nieuws   Energie  
Afbeelding van windturbines in weiland

Geen grap: vanaf 1 april gratis stroom

Nieuwe klanten met een Budget Energie jaarcontract profiteren vanaf 1 april tot en met augustus ieder weekend van gratis stroom tussen 12:00 en 17:00. Een bijzondere en vernieuwende actie. Is het ook een slimme deal voor je energiecontract?

Gratis stroom aanbieding van Budget Energie

Als nieuwe klant met een jaarcontract bij Budget Energie ontvang je 5 maanden lang ieder weekend 10 uur gratis stroom. Je betaalt alleen nog energiebelasting van € 0,13 per kWh. De stroom zelf kost in deze uren € 00,00 per kWh.

De voordelen van deze Budget Energie gratis stroom aanbieding:

  • 220 uur aan gratis stroom t.w.v. € 55,- (bij de huidige stroomprijs)

  • Eenmalig € 200,- cashback

  • Een jaar lang prijszekerheid

  • Lage vaste tarieven van € 0,25 per kWh en € 1,23 per m3

Wie graag prijszekerheid wil voor langere tijd, zijn stroomrekening wil verlagen én wil profiteren van een cashback aanbieding, slaat met deze unieke actie van Budget Energie meerdere vliegen in één klap.

Bekijk de Budget Energie aanbieding

💡 Iedereen kan deze aanbieding aanvragen
Budget Energie zet deze aanbieding niet alleen open voor nieuwe klanten, maar ook voor bestaande klanten die een nieuw jaarcontract aanvragen (na april). Heb je zonnepanelen? Ook dan kun je gebruik maken van de gratis stroom actie (maar betaal je wel vaste terugleverkosten).

Voordeel op stroomkosten beperkt

Of je daadwerkelijk kunt profiteren van 220 uur aan gratis stroom in de weekenden, is natuurlijk maar de vraag. Als jij je apparaten thuis slim kunt instellen, kun je hiermee een paar tientjes besparen, tot maximaal € 55,- in 5 maanden.

Het werkelijke voordeel van deze Budget Energie aanbieding zit ‘m in de cashback van € 200,- en de lage vaste tarieven die iets onder de gemiddelde vaste tarieven van dit moment liggen.

Stroomprijs per kWhGasprijs per kWh
Budget Energie 1 jaar vast€ 0,25€ 1,23
Gemiddelde dynamische tarieven€ 0,19€ 1,03
Gemiddelde vaste tarieven€ 0,26€ 1,19
Gemiddelde variabele tarieven€ 0,29€ 1,31

De tarieven zijn inclusief overheidsheffingen

De cashback van € 200,- euro is op dit moment niet het laagste, maar ook niet het hoogste bedrag in vergelijking met het overige aanbod aan jaarcontracten. Je kunt hogere kortingen krijgen tot € 400,-, tegen vergelijkbare leveringstarieven.

Of de Budget Energie aanbieding met gratis stroom een slimme keuze is voor jouw specifieke situatie, kun je dus het beste checken in de energievergelijker.

Ook gratis stroom met een dynamisch energiecontract

Vind je het nou een sport om zoveel mogelijk gratis stroom te gebruiken maar is de actieperiode al halverwege wanneer je dit leest, of past deze aanbieding niet bij je? Dan kun je ook overwegen om een dynamisch energiecontract te nemen.

Kom hier te weten of een dynamisch energiecontract verstandig is

Een groot voordeel ten opzichte van deze aanbieding met tijdelijk gratis stroom, is dat je met een dynamisch contract in principe het hele jaar door het geluk kunt hebben van gratis stroommomenten. Bovendien ligt de gemiddelde dynamische stroomprijs al tijden lager dan de vaste stroomprijs.

Bekijk dynamische energiecontracten

Bron: Keuze.nl
Energie

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team