Over Powerpeers

Powerpeers is in 2016 opgericht als dochteronderneming van energieleverancier Vattenfall. Deze energieleverancier levert 100% groene stroom aan al zijn klanten. Hiervoor werken ze met een marktplaats en community, waarbij klanten zelf bepalen waar ze hun stroom vandaan halen en aan wie ze dit leveren. 

Voordelen

 • 100% groene stroom 
 • Zelf bepalen waar je je stroom vandaan haalt
 • Hoogste terugleververgoeding
 • Opwekvergoeding, als je zelf energie produceert

Nadelen

 • Geen app
 • Prijzen liggen boven het prijsplafond
Vergelijk Powerpeers  

Vergelijk Powerpeers met andere energieleveranciers

Bekijk in onze energie vergelijker of Powerpeers de beste keuze voor jou is. Doe de postcodecheck en bekijk het aanbod op jouw adres.

Powerpeers tarieven

Powerpeers heeft verschillende tarieven voor gas en stroom.

We hebben op dit moment geen actuele tarieven van Powerpeers. In onze vergelijker vind je alle tarieven van alle leveranciers.


Alle energietarieven vergelijken

Wil je weten hoe de tarieven van Powerpeers zich verhouden tot andere energieleveranciers? Bekijk dan alle tarieven op onze energietarieven pagina of vergelijk energieleveranciers voor jouw situatie.

Vergelijk energieleveranciers  

Energie aanbiedingen van Powerpeers

Powerpeers heeft regelmatig energie aanbiedingen voor nieuwe klanten. Aanbiedingen van energieleveranciers zijn vaak een cashback of welkomstkorting. Met deze korting komen ze hoger in de energievergelijker. Hoe hoger in de vergelijker, hoe goedkoper de leverancier op jaarbasis is.

Welke aanbiedingen heeft Powerpeers?

Op dit moment heeft Powerpeers helaas geen aanbiedingen voor nieuwe klanten. Wij houden in de gaten wanneer Powerpeers weer met nieuw energie aanbod komt. Deze aanbiedingen vind je dan hier.


Op zoek naar een andere energie aanbieding?

Bekijk op onze energie aanbiedingen pagina de energieleveranciers die op dit moment wel een cashback, korting of welkomstcadeau aanbieden.

Onze ervaring met Powerpeers

Dit vinden wij als Keuze.nl van energieleverancier Powerpeers:

 •  
  Scoort groenscore A in het duurzaamheidsrapport van Wise in samenwerking met Greenpeace.
Vergelijk energie  

Klantervaringen met Powerpeers

Dit zeggen klanten over Powerpeers:

 • Goede terugleververgoeding en vriendenkorting
 • Zeer duurzaam concept
 • Makkelijk overstapproces
 • Technologie zoals de app laat het vaak afweten
 • Klantenservice niet altijd goed bereikbaar

Powerpeers krijgt 3.1 sterren van 5

102 reviews op Google
         
Tina Poyck
4 maanden geleden

Zeer tevreden!! Super klantenservice met snelle reactie, de App was ook in orde. Het enigste wat een beetje moeilijk was: na zo 3 dagen altijd nieuw inloggen 😕 Verklaring : voor veiligheid.. Oké. Ben nu klant in het 4de jaar. Benieuwd wat in het App update gebeurt.

         
Dennis D.
4 maanden geleden

We zijn nu ruim 3 jaar klant bij Powerpeers. Destijds voor gekozen vanwege het concept en de welkomstbonus. Geen moment spijt van gehad. Powerpeers is transparant en ik vind de app en de website erg duidelijk. Ik ben een tevreden klant.

Vergelijk energieleveranciers  

Is Powerpeers betrouwbaar?

Powerpeers is in 2016 opgericht en inmiddels dus al aardig wat jaren actief op de energiemarkt. Deze energieleverancier is onderdeel van Vattenfall, een van de grootste energieleveranciers van Nederland met ruim 2 miljoen klanten. 

Uit onderzoek van de vastenlastenbond blijken ook de financiën van Powerpeers zeer goed te zijn. Ze hebben voldoende reserves om eventuele tegenslagen op te kunnen vangen. 

Is Powerpeers een duurzame energieleverancier?

Powerpeers is één van de meest duurzame energieleveranciers van Nederland. Deze energieleverancier levert altijd 100% groene stroom aan al zijn klanten. Hierbij kunnen klanten zelf bepalen waar ze hun stroom vandaan halen. Hebben vrienden of buren zonnepanelen en wekken ze meer op dan ze zelf verbruiken, dan kan je van hun stroom gebruik maken. Maar ook kan je gebruik maken van de stroom van andere Powerpeers klanten zoals de boer om de hoek die windmolens op zijn terrein heeft staan. Op het moment dat de Powerpeers klanten niet voldoende opwekken om al het verbruik te dekken, wordt er gebruik gemaakt van grote duurzame projecten. Hierbij kan gedacht worden aan een windmolenpark op zee. 

Al het gas dat aan consumenten geleverd wordt, wordt CO2 gecompenseerd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van verschillende duurzame projecten. Zoals windmolenparken in Aruba en China. Je kan er bij Powerpeers ook voor kiezen om gebruik te maken van 25% of 100% groen gas. Dit wordt geproduceerd door gebruik te maken van biologische en organische grondstoffen en dit groene gas is volledig CO2 neutraal. 

Heeft Powerpeers een app?

Energieleverancier Powerpeers had een app. Echter is deze uit de app store verwijderd. Powerpeers geeft aan dat dit is omdat de app sterk verouderd is en de getoonde gegevens vaak niet klopten. Het lijkt erop dat ze niet met een nieuwe app zullen gaan komen.

Wel kan er gebruik gemaakt worden van een energiedashboard. Hierin kunnen klanten zien hoeveel ze verbruiken en hoeveel ze opwekken. Dit energiedashboard zal de komende tijd worden vernieuwd en dit geld ook voor de mobiele site. 

Energie vergelijken

 • Bespaar al snel tientallen euro's
 • Makkelijk vergelijken en gratis overstappen
 • Je komt nooit zonder gas of stroom te zitten
Vind de beste energie deal