Stap over naar Powerpeers Met cashback kortingen tot € 240,-
Groenste energielevernacier Beoordeeld met een 10 voor duurzaamheid
Makkelijk vergelijken Alle Powerpeers contracten verzameld

Powerpeers tarieven

Benieuwd hoeveel een energiecontract bij Powerpeers kost? Bekijk de actuele tarieven van Powerpeers met een energie aanbieding in 2021. Klik op een deal om jouw maandbedrag uit te rekenen en vind jouw beste deal.

Energieleverancier per kWh stroom per m3 gas Korting Bekijk
Prijzen op basis van 2500 kWh en 1000 m3. De prijzen kunnen per postcode verschillen. Klik op 'Bekijk' voor de prijzen op je adres.
Laatst bijgewerkt: 22/10/2021

Maak kennis met Powerpeers

Met Powerpeers als jouw energieleverancier, ben je verzekerd van 100% duurzaam opgewekte stroom, zo dicht mogelijk bij huis. In het laatste duurzaamheidsonderzoek van WISE, Natuur & Milieu en de Consumentenbond scoorde Powerpeers het rapportcijfer 10 als duurzame energieleverancier.

Powerpeers werkt aan een duurzame toekomst met 100% groene, lokale en herleidbare energie. Zo bemiddelt Powerpeers tussen mensen die groene stroom leveren en mensen die groene stroom afnemen. Als klant van Powerpeers neem je stroom af van andere Powerpeers klanten en kiest daarnaast van welke andere lokale energiebronnen je stroom wilt afnemen.

Misschien neem je wel energie af van de zonnepanelen van je buurman? Of van een boerderij verderop. Zo gaat er geen energie verloren en weet je precies waar je stroom vandaan komt.

Neem je ook gas af van Powerpeers? Dan is dit CO2-gecompenseerd gas. Omdat groen gas op grote schaal nog niet mogelijk is, compenseert Powerpeers namens jou de CO2-uitstoot door diverse groene projecten te ondersteunen. Hiervoor heeft Powerpeers CO2 uitstootrechten van het Gold Standard keurmerk.

Powerpeers illustratie

Powerpeers vergelijken

Hoe werkt dat?

1
Stap 1. Vul je postcode en verbruik in

Vul in de postcodecheck je postcode en verbruik in. We laten je vervolgens alle energiecontracten van Powerpeers zien op jouw adres.

2
Stap 2. Bekijk het aanbod van Powerpeers

Gebruik de filters om vervolgens aan te geven welke contractduur je wilt. Bekijk het aanbod en de contract- en prijsdetails onder ‘Meer info’.

3
Stap 3. Meld je aan bij Powerpeers

Heb je jouw deal gevonden? Via ‘Bekijk deal’ sturen we je door naar de aanmeldpagina van Powerpeers. Daar bereken je je geschatte maandbedrag en vul je je persoonlijke gegevens in. Powerpeers regelt de rest. Lekker makkelijk.

Powerpeers contracten vergelijken
1
Vul je postcode en verbruik in Vul je postcode en verbruik in
Postcodecheck energie illustratie
2
Bekijk het aanbod van Powerpeers Bekijk het aanbod van Powerpeers
Illustratie energie stap 2
3
Meld je aan bij Powerpeers Meld je aan bij Powerpeers
Succesvol aanmelden illustratie

Meer info over Powerpeers

Wat moet je weten over een energiecontract bij Powerpeers? We zetten een paar belangrijke zaken voor je op een rij:

Overstappen naar Powerpeers

Overstappen en vergoeding

Overstappen naar Powerpeers kan direct als je contractvrij bent of als je huidige contract binnen 90 dagen afloopt. Powerpeers helpt je met je overstap. Geef in het aanmeldformulier aan dat je overstapt en vul de einddatum van je contract in. Vervolgens zorgt Powerpeers ervoor dat je energiecontract automatisch ingaat op de datum van het aflopen van je huidige energiecontract.

Stap je te vroeg over en ontvang je een overstapboete van je huidige leverancier? Dan betaalt Powerpeers je opzegboete niet. Wacht dus nog even met overstappen naar Powerpeers met die voordelige aanbieding tot 3 maanden voor het aflopen van je contract.

Powerpeers aanbiedingen

Powerpeers heeft altijd wel een energie aanbieding met cashback lopen. Zowel voor gas en stroom contracten als wanneer je alleen stroom afneemt. De cashbackkortingen zijn hoog. Vooral als je zowel gas als stroom afneemt kan je vaak minimaal een cashback van boven de € 100,- scoren. Dit maakt dat Powerpeers niet alleen groen maar ook goedkoop kan zijn.

Powerpeers aanbiedingen
Powerpeers zonnepanelen

Powerpeers met zonnepanelen

Via Powerpeers kan je geen zonnepanelen aanschaffen. Wel ontvang je bij Powerpeers de hoogste terugleververgoeding als jouw zonnepanelen meer opleveren dan je zelf verbruikt. Je ontvangt van Powerpeers een terugleververgoeding van € 0,11 per kWh.

Contactgegevens Powerpeers

Heb je nog vragen over Powerpeers als leverancier? Vraag het ons via de chat of neem contact op met Powerpeers via de klantenservicepagina.

Powerpeers logo