icon
Overstapservice alles wordt voor je geregeld
Lage prijs
Laagste prijs vind de beste deal
Euroteken
Exclusieve deals altijd de goedkoopste
9,4 9.6 Kiyoh beoordeling
94% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh

Energiedirect tarieven

Benieuwd hoeveel een energiecontract bij Energiedirect kost? Bekijk hier de actuele Energiedirect tarieven van 2023. Op dit moment biedt Energiedirect geen contracten aan. Bekijk onze vergelijker voor alle energiecontracten van alle leveranciers.

Energieleverancierper m3 gasper kWh stroom
Energie-direct logo€ 2,79€ 0,82

Maak kennis met Energiedirect

Energiedirect.nl is een budgetleverancier en staat voor voordelige energietarieven, zonder dure cadeaus of overbodige extra’s. Het grootste voordeel van Energiedirect is dat je altijd een scherpe deal krijgt. Of je nu klant wordt, of je contract verlengt.

Energiedirect.nl weet kosten te besparen door het internet optimaal te benutten en deze voordelen door te berekenen in de energietarieven. Zo regel je je energiezaken lekker makkelijk vanuit de Regelneef app.

Met de app Regelneef houd je je verbruik in de gaten, stel je je vragen gewoon via de chat en pas je, waar nodig, je termijnbedrag aan op je verbruik. Ook tanken kan goedkoper als klant van energiedirect.nl met de gratis Tankey app. Hiermee bespaar je € 0,05 extra op iedere liter brandstof die je tankt.

Maak kennis met Energiedirect

Energiedirect vergelijken

Hoe werkt dat?

Stap 1. Vul je postcode en verbruik in

Vul in de postcodecheck je postcode en verbruik in. We laten je vervolgens alle energiecontracten van Energiedirect zien op jouw adres.

Stap 2. Bekijk het aanbod van Energiedirect

Gebruik de filters om vervolgens aan te geven welke contractduur je wilt. Bekijk het aanbod en de contract- en prijsdetails onder ‘Meer info’.

Stap 3. Meld je aan bij Energiedirect

Heb je jouw deal gevonden? Via ‘Bekijk deal’ sturen we je door naar de aanmeldpagina van Energiedirect. Daar bereken je je geschatte maandbedrag en vul je je persoonlijke gegevens in. Energiedirect regelt de rest. Lekker makkelijk.

Energie vergelijken stappenplan

Meer info over energiedirect.nl

Wat moet je weten over een energiecontract bij energiedirect.nl? De belangrijkste zaken zetten we voor je op een rij:

Overstappen naar Energiedirect

Overstappen en vergoeding

Overstappen naar Energiedirect kan direct als je contractvrij bent of als je huidige contract binnen 75 dagen afloopt. Stap je over van een andere leverancier? Dan zegt Energiedirect voor jou je oude contract op en zorgt dat het contract ingaat na het verlopen van je huidige contract. Hiervoor is het belangrijk dat je in het aanmeldformulier als startdatum de einddatum van je huidige contract doorgeeft.

Stap je te vroeg over en ontvang je een overstapboete van je huidige leverancier? Dan betaalt Energiedirect je opzegboete niet via een online aanbieding. Wacht dus nog even met overstappen naar Energiedirect met die voordelige aanbieding tot ongeveer 2,5 maand voor het aflopen van je contract.

Energiedirect aanbiedingen

Energiedirect.nl is een goedkope energieleverancier met scherpe energietarieven en aanbiedingen voor nieuwe én bestaande klanten. Naast scherpe tarieven, heeft Energiedirect vrijwel altijd een cashback voor een 1-jarig en een 2-jarig contract gas en stroom lopen.

En kies je in het aanmeldformulier voor alleen online contact? Dan kan je de cashback zelfs verhogen met € 10,-. Je energiezaken regel je dan via de Regelneef app, chat of social media. De aanbiedingen van Energiedirect zijn altijd met 100% groene stroom uit Europa.

Energiedirect aanbiedingen
Energiedirect groene stroom

Energiedirect met zonnepanelen

Je kunt via Energiedirect makkelijk en goedkoop zonnepanelen aanschaffen. Je krijgt in 3 stappen advies op maat, simpelweg door je postcode en huisnummer in te vullen. Er wordt dan automatisch een kostenschatting en een terugverdientijd berekend op de website van Energiedirect zelf. Daarnaast ontvang je als klant van Energiedirect € 250,- klantkorting op de aanschaf van zonnepanelen.

En lever je met je zonnepanelen meer terug dan je verbruikt? Dan ontvang je van Energiedirect een terugleververgoeding van € 0,05 per kWh, excl. BTW.

Contactgegevens energiedirect.nl

Heb je nog vragen over energiedirect.nl als leverancier? Vraag het ons via de chat of neem contact op met energiedirect.nl via de klantenservicepagina.

Energiedirect logo