Makkelijk vergelijken
Makkelijk vergelijken Alles in één handig overzicht
Overstapservice
Overstapservice alles wordt voor je geregeld
9,3 9,3 Kiyoh beoordeling
88% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh
FD Gazellen winnaar Van 2018 tot en met 2022!

Waarom telefoon abonnementen vergelijken op Keuze?

Wij vinden dat jij makkelijk een passend telefoon abonnement moet kunnen vinden. Gewoon duidelijk en zonder gedoe.

Wist je dat?

Een telefoonabonnement nemen goedkoper is dan een los toestel kopen en een sim only abonnement afsluiten?

Telefoon abonnementen vergelijken

Zo makkelijk is dat!

1. Kies je telefoon

 

Je hebt keuze uit een breed aanbod van telefoons, van budget tot premium. Kies je favoriete telefoon en vergelijk vervolgens de abonnementen.

2. Vergelijk de abonnementen

 

Met de filters kies je je gewenste abonnement, zoals MB's, belminuten en contractduur. We tonen alle beschikbare abonnementen van providers en belwinkels. De goedkoopste staat bovenaan.

3. Bestel je telefoonabonnement

 

Heb je het juiste telefoon abonnement gevonden? Vraag hem dan aan door op 'bekijk' te klikken. Wij sturen je door naar de provider of belwinkel. Die maakt je abonnement verder (zoals nummerbehoud) in orde. Zo makkelijk kan het zijn.

Telefoonabonnement vergelijken in 3 stappen
88% van de bezoekers beveelt ons aan.

Onze bezoekers zijn heel tevreden over Keuze.nl! We scoren gemiddeld een 9,3 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews.

Na de gegeven input verscheen er een overzichtelijke lijst, waarbij er per leverancier goed op de details ingezoomd kon worden. Keuze.nl heb ik ervaren als een heel fijn hulpmiddel.
Casper op 23 feb. 2024
         
Na het vergelijken van de diverse energie leveranciers springt Mega er positief uit. Wij gaan voor een 2 jaars contract à 145 euro per maand. Morgen bel ik nog met leverancier met mijn laatste vraagpunten, met name over kosten zonnepanelen.
Leo op 21 feb. 2024
         

Telefoon met abonnement

Wij willen dat jij een telefoon met abonnement vindt dat écht bij je past. Of je nou het allernieuwste high-end toestel wil of de beste prijs/kwaliteit.

Altijd de goedkoopste optie

Op Keuze.nl vergelijk je niet alleen alle grote providers, maar ook belwinkels zoals Mobiel.nl en Ritel. Dit geeft je een compleet overzicht van alle telefoons met abonnementen. In de meeste gevallen is een telefoon abonnement bij een belwinkel goedkoper dan direct bij de provider.

Nieuw abonnement kiezen

Wil je een nieuwe telefoon? Kies dan altijd voor een telefoon met abonnement. Dan ben je voordeliger uit dan wanneer je een los toestel koopt met een sim only abonnement. Ben je nog wel tevreden met je huidige telefoon? Kies dan voor een sim only abonnement.

Man belt met telefoon

Telefoon abonnement providers vergelijken

Bij ons vergelijk je telefoon abonnementen van alle grote Nederlandse providers en belwinkels. Vind gemakkelijk de beste mobiele provider.