De beste e-bike verzekering: deze verzekeringen zijn de beste keuze voor je elektrische fiets

Heb je geïnvesteerd in een dure e-bike, dan is het verstandig deze te verzekeren tegen diefstal, schade en eventueel pech. Wij hebben voor je uitgezocht welke fietsverzekeringen de beste keuze zijn. Volgens ons is Kingpolis algemeen de beste keuze, maar ook specifiek voor je fietsaccu. Allianz raden we aan voor het verzekeren van je (dure) fietsaccessoires. De beste alternatieven zijn Inshared en Laka. We leggen je uit waarom.

Bk fietsverzekering hero small

De beste e-bike verzekering volgens Keuze.nl

#1 Kingpolis – algemeen de beste e-bike verzekering én voor je fietsaccu

Algemeen de beste fietsverzekering voor je e-bike in 2024 sluit je volgens ons eigen onderzoek af bij Kingpolis, met een doorlopende verzekering. Kingpolis biedt één standaardpakket met een zeer complete dekking aan voor diefstal, schade en pechhulp in de EU. En dat tegen een relatief scherpe premie voor duurdere e-bikes van rond de € 3000,-.

Daarnaast heeft Kingpolis de beste optionele accupolis, waarmee veel voorkomende accuproblemen gedekt zijn.

Score Consumentenbond: 8,3 (doorlopende verzekering)

Voordelen
 • Vaak de goedkoopste verzekering voor duurdere e-bikes rond de € 3000,-
 • 6 keer als beste getest door de Consumentenbond, ook in 2022
 • Geen eigen risico bij diefstal
 • Geen afschrijving van de e-bike in de eerste 5 jaar
 • Eén pakket met complete dekking: diefstal, schade en pechulp EU
 • Oók verzekerd voor juridische hulp (verhaalservice)
 • Optionele accupolis voor extra dekking
Nadelen
 • Beperkte bereikbaarheid klantenservice: 09:00 – 13:00
 • Alleen uitbetaling in natura bij diefstal
 • € 25,- eigen risico bij schade
 • Minder duidelijke voorwaarden, veel verschillende polisbladen

#2 Allianz - de beste dekking voor je fiets accessoires

Een doorlopende fietsverzekering bij Allianz is wat ons betreft de beste keuze wanneer je een goede e-bike verzekering zoekt die redelijk geprijsd is, en waarbij je een ruimere dekking voor je accessoires krijgt. Heb je bijvoorbeeld fietsstoeltjes op je e-bike, of koop je op een later moment waardevolle accessoires zoals een fietskar die je wil meeverzekeren? Dan doe je dat het beste bij Allianz.

Score Consumentenbond: 7.1 (doorlopende verzekering)

Voordelen
 • Wereldwijde dekking
 • Oók verzekerd voor juridische hulp (verhaalservice)
 • Geen eigen risico bij diefstal voor e-bike stadfietsen, speed pedelecs en elektrische bakfietsen
 • Langere aangiftetermijn bij diefstal van 7 dagen
 • 24/7 noodhulplijn bij pech
 • Geen afschrijving voor de e-bike in de eerste 3 jaar
 • Vergoeding voor een leenfiets van max € 8,50 per dag
Nadelen
 • € 25,- eigen risico bij schade
 • Eigen risico bij diefstal van elektrische ATB, MTB of racefiets

De beste e-bike verzekeringen uitgebreid besproken

Vergelijk online fietsverzekeringen voor de beste opties

Welke fietsverzekering je ook kiest, ik adviseer je altijd even online fietsverzekeringen te vergelijken. Dat geeft je namelijk een totaaloverzicht van de beschikbare opties én je bent vrijwel altijd goedkoper uit. Ga je dus binnenkort een e-bike aanschaffen in een fietsenwinkel, wacht dan nog even met het afsluiten van een verzekering ter plekke, oriënteer je eerst online met fietsverzekeringen vergelijken.

1. Kingpolis fietsverzekering

Voor het grote publiek is Kingpolis misschien geen bekende naam, maar inmiddels is Kingpolis voor het 6e jaar op rij gekozen tot beste fietsverzekering door de Consumentenbond. Zij behalen deze titel voor hun doorlopende e-bike verzekering.

Bij Kingpolis kies je voor een standaard pakket met complete dekking waarbij je altijd verzekerd bent voor zowel diefstal, schade en pechhulp in de EU. Daarnaast zijn accessoires meeverzekerd en zit verhaalservice (rechtsbijstand) inbegrepen.

Je hebt keuze uit een doorlopende - en aflopende verzekering. De doorlopende verzekering is na één jaar maandelijks opzegbaar. Een aflopende verzekering bij Kingpolis kies je voor 3 of 5 jaar. Mocht je fiets in die tijd verkocht zijn of total loss verklaard waardoor je de verzekering niet meer nodig hebt, dan kan krijg je het restant bedrag teruggestort.

Bij Kingpolis is alles gemakkelijk online te regelen. Van het afsluiten van je verzekering, tot het melden van diefstal en het doen van schademeldingen.

Wat wij een nadeel vinden: omdat de verzekeringen van Kingpolis zijn ondergebracht bij onder andere ASR en Anker, vind je een wirwar aan documenten op de website. Het is wat moeilijk de juiste voorwaarden te vinden met het idee dat je alles hebt gelezen over de polis, omdat veel van de inhoud verspreid staat. Dit neemt niet weg dat de voorwaarden voor consumenten natuurlijk wel altijd gelijk zijn. Dit is het polisblad dat je moet hebben.

Hoe zit het bij Kingpolis als onverhoopt je e-bike wordt gestolen? Best wel goed, wat ons betreft. Als je fiets gestolen wordt binnen 5 jaar na aanschaf, krijg je voor dit bedrag een nieuwe fiets. Kingpolis betaalt bij diefstal uit in natura. Je krijgt dus een vervangende fiets, geen geldbedrag. Je mag zelf een nieuwe fiets naar keuze uitzoeken ter waarde van maximaal de verzekerde waarde op je polisblad. Is je fiets zelfs jonger dan 3 jaar, dan worden een eventuele waardestijging tot max 4% per jaar ook meegenomen. Je betaalt geen eigen risico bij diefstal.

Koop je een nieuwe fiets bij een erkende fietswinkel, dan krijg je 5% extra bovenop het bedrag waarvoor je een nieuwe fiets mocht uitkiezen.

Alle opgegeven accessoires die vast zitten aan de fiets, zijn ook de eerste 5 jaar volledig meeverzekerd. Na 5 jaar begint een afbouwregeling van 2,5% afschrijving per maand. Dit geldt voor zowel de fiets als de accessoires.

Worden niet vastzittende accessoires zoals een fietshelm, fietskleding of een sporthorloge gestolen? Dan ben je hier ook voor verzekerd tot € 100,- per keer. Hierbij wordt rekening gehouden met de dagwaarde. Smartphones en andere elektronische apparaten, zoals laptops, zijn niet mee verzekerd.

Wordt je accu, display of oplader gestolen terwijl deze niet vastzat aan de fiets? Dan krijg je hier ook een vergoeding voor. Voor het bepalen van het bedrag, kijkt Kingpolis naar wat een nieuwe accu, display of oplader kost. Hierna wordt 1,5% per maand van dit bedrag afgetrokken, tot een maximaal van 75% aftrek.

Om aanspraak te kunnen maken op je diefstalverzekering, is het volgende van belang:

 • Je e-bike moet vaststaan met minimaal een ART-2 gecertificeerd ringlsot
 • Je moet beide fietssleutels kunnen overleggen
 • Bij een aanschafwaarde van méér dan € 3500,-, moet je e-bike vaststaan met een tweede ART-2 slot aan een vast object
 • Je moet binnen 5 dagen aangifte doen bij de politie
 • Bij Kingpolis moet de diefstal ook worden aangemeld


Heb je schade aan je e-bike, dan wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gemaakt wordt. Meld dit binnen 14 dagen bij Kingpolis. Raakt je e-bike beschadigd en doe je een beroep op je verzekering, dan rekent Kingpolis altijd een eigen risico van € 25,- per schadegeval.

Houd er wel rekening mee dat als de schade méér dan €100,- bedraagt, je eerst akkoord moet hebben van Kingpolis voordat je dit laat maken.

Je accu is ook verzekerd voor schade. Net als bij diefstal wordt de waarde bepaald aan de hand van de kosten van een nieuwe accu minus 1,5% per verzekerde maand. Heb je schade aan de accu maar werkt hij nog wel volledig? Dan krijg je geen schade vergoed. Verzeker je een tweedehands e-bike, dan is je accu niet verzekerd bij schade.

Strand je onverhoopt ergens in Europa met je fiets, die schade heeft of gestolen is? Dan levert Kingpolis pechhulp om je te komen helpen. Bel in dat geval gelijk op, en er wordt telefonisch gekeken naar de mogelijkheden. Kingpolis zorgt ervoor dat jij en je fiets weer op het startpunt van je fietstocht komen, of bij een fietswinkel op maximaal 30 kilometer afstand.

Fietste je samen met een ander? Dan wordt de pechhulp voor maximaal deze ene ander ook geregeld. Per jaar kun je maximaal drie keer gebruik maken van de pechhulp.

Raak je onverhoopt betrokken bij een ernstig fietsongeval, waarna jij komt te overlijden of blijvend invalide raakt? Dan wordt er geld uitgekeerd aan jou of je nabestaande. Bij een overlijden gaat het om € 5.000,- en bij invaliditeit om maximaal € 10.000,-.

Heeft iemand anders bij jou schade veroorzaakt door bijvoorbeeld een ongeluk met een motorvoertuig? Dan helpt Kingpolis je, door middel van de verhaalservice, met het verhalen van de kosten. Hiervoor hebben ze juristen in dienst.

🔋 Optioneel: accupolis
Voor € 5,- per maand, kan je er tot slot ook voor kiezen om je Kingpolis verzekering uit te breiden met een accupolis. Hiermee ben je verzekerd bij slijtage, vocht- en elektronische schade. Daarnaast krijg je een vervangende accu als je 60% of minder capaciteit over hebt. Deze accupolis heeft een betere dekking die die van Allianz.

Vrouw met elektrische fiets

2. Allianz fietsverzekering

Allianz is tengestelling tot Kingpolis, een grote speler in de verzekeringsmarkt. Van woon- en levensverzekeringen, tot autoverzekeringen en fietsverzekeringen. Een stevige en gevestigde naam dus ook voor je e-bike fietsverzekering.

Bij Allianz heb je de keuze uit drie verschillende pakketten: Standaard, Uitgebreid en Compleet. Het standaard pakket verzekert je alleen tegen diefstal, het uitgebreide pakket voegt hier schade aan toe, en bij het complete pakket krijg je er ook pechhulp bij.

De verzekeringen van Allianz zijn doorlopend af te sluiten, of aflopend voor de duur van 3 jaar. Iets minder keuze dus dan bij Kingpolis. Met een doorlopend contract is je verzekering na het eerste jaar, maandelijks opzegbaar, wat hetzelfde is als bij Kingpolis.

Wat ook handig is: Heb je een doorlopende verzekering afgesloten, dan kan je de verzekering gemakkelijk overzetten naar je nieuwe fiets.

Bij een aflopend contract betaal je de gehele premie in één keer. Wordt onverhoopt je fiets gestolen, of heb je de verzekering om een andere reden niet meer nodig, dan krijg je de teveel betaalde premie helaas niet terug. Dit is dus wel een nadeel ten opzichte van Kingpolis, waar je wel geld terug krijgt.

Een fietsverzekering van Allianz is overal ter wereld geldig. Dus ook als je je fiets meeneemt op wereldreis naar Thailand en hij wordt daar gestolen, mag je rekenen op de hulp van Allianz.

Wordt je fiets gestolen, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer een nieuwe. Bij Allianz krijg je 7 dagen de tijd na diefstal of nadat je de diefstal hebt opgemerkt, om aangifte te doen bij de politie. Dat is iets langer dan bij Kingpolis. Meld de diefstal ook zo snel mogelijk bij Allianz.

Wordt je e-bike inclusief accessoires die je hebt opgegeven bij je polis binnen 3 jaar na aanschaf gestolen, dan krijg je de gehele aanschafwaarde terug. Dit wordt in geld uitbetaald. Je kiest dus zelf gemakkelijk waarmee je de diefstal wilt vervangen. Dit mag ook de aanschaf van een goedkopere fiets zijn.

Is je fiets ouder dan 3 jaar bij diefstal, dan gebruikt Allianz een afschrijvingsregel:

 • 75% vergoeding in het vierde jaar
 • 60% vergoeding in het vijfde jaar
 • 45% vergoeding in het zesde jaar
 • aflopend tot 20% vergoeding in het negende jaar

Deze afschrijving geldt ook voor de meeverzekerde accessoires.

Allianz streeft ernaar om binnen 2 weken na de diefstal, het geld op je rekening te hebben gestort.

Accu gestolen
Wordt je accu gestolen? Dan ben je hier alleen voor verzekerd als de gehele fiets is gestolen, of als de fietsaccu meeverzekerd is als accessoire bij Allianz. Heb je een losse accu op je fiets, zorg er dan dus voor dat je 'm uit voorzorg van je fiets haalt.

Bij het uitgebreide en complete pakket van Allianz ben je dan ook goed verzekerd voor schade die je zelf veroorzaakt, of een ander.

Raakt je e-bike beschadigd, dan heb je 28 dagen de tijd om je schade gemakkelijk online te melden. Dat is langer dan bij Kingpolis. Nadat Allianz toestemming heeft gegeven, kun je de schade laten herstellen bij een fietshandel naar keuze.

Voor de vergoeding van de kosten wordt de eerste 6 maanden de aanschafwaarde uitgekeerd en na 6 maanden de dagwaarde. Ook heb je per schadegeval altijd een eigen risico van € 25,-.

Schade aan banden, jasbeschermers, kettingkasten, snelbinders, kabels, je bel of verlichting vergoed Allianz niet, tenzij er tegelijkertijd ook schade is aan de rest van de fiets. Dit geld ook voor krassen en schrammen aan de fiets. Wel even goed om te weten dus.

💡 Leenfiets
Heb je een complete of uitgebreide schadeverzekering bij Allianz, dan kan je aanspraak maken op een leenfiets als jouw e-bike bij de fietsenmaker staat. Hiervoor heb je een budget van € 5,- per dag bij een normale fiets en € 8,50 per dag voor een e-bike. Je mag hier maximaal 3 dagen gebruik van maken, plus het aantal dagen dat het kost voordat een schade-expert de schade heeft beoordeeld.

Ben je onderweg en kan je door pech niet meer verder met de fiets, dan kun je 24/7 contact opnemen met Allianz. Ze bieden hulp overal in Nederland en tot 30 kilometer over de grens van België en Duitsland.

Allianz stuurt een reparateur en deze probeert je fiets ter plekke te repareren. Lukt het niet om de fiets te repareren, dan wordt er een bergingsauto geregeld. Deze brengt jou en maximaal 1 medefietser en beide fietsen naar een plek naar keuze binnen 30 kilometer, vergelijkbaar met Kingpolis dus. Vervolgens mag je zelf bepalen bij welke fietsenmaker je de fiets laat repareren. Deze assistentie wordt maximaal 4x per jaar geboden.

Accu dekking
Is je fiets gevallen of betrokken bij een ongeval, dan is je accu ook gedekt voor schade. Maar is de schade alleen cosmetisch en werkt de accu dus nog wel naar behoren, dan kan het zijn dat de schade niet vergoed wordt. Wordt de accu los gestolen, dan is dit alleen verzekerd als deze is meegenomen als accessoire bij de verzekering. Goed om te weten dus.

Allianz biedt je wel de mogelijkeid om een verlengde accu verzekering te nemen, maar alleen bij een kortlopende verzekering. Bij Kingpolis kun je extra accudekking afsluiten op elke fietsverzekering.

Heb je schade aan jezelf of je fiets doordat je betrokken bent geraakt bij een ongeluk waarbij een ander de veroorzaker is? Dan helpt Allianz je met juridische hulp om deze schade te verhalen. Dit doen ze door middel van juridische hulp van DAS.

Juridische hulp zit bij alle pakketten inbegrepen en geldt binnen Europa geldig. Je krijgt vanuit DAS een juridisch medewerker gekoppeld aan jouw zaak. Wil je liever een externe partij als rechtshulpverlener, dan betaal je een eigen risico van € 250,-. De te verhalen schade moet minimaal € 250,- zijn.


De beste e-bike verzekering alternatieven

Welke fietsverzekeringen zijn de beste alternarieven voor Kingpolis en Allianz? Wij vinden dat Inshared het beste alternatief is, maar dat het ‘fietscollectief’ Laka ook het overwegen waard is.

Inshared fietsverzekering

Inshared behoort volgens ons ook in het rijtje van beste fietsverzekeringen voor je e-bike. Inshared is niet de goedkoopste, maar biedt zeker een aantal interessante polisvoorwaarden. Voorbeelden zijn de jaarbeloning en de €0,- eigen risico bij zowel diefstal en schade.

Hiermee heeft Inshared een streepje voor op Kingpolis en Allianz. Ook vinden wij Inshared het meest duidelijk, helder en transparant als het gaat om de polisvoorwaarden. Geen gevoelsmatige ‘addertjes onder het gras’ dus.

Score Consumentenbond: 6.8

Voordelen
 • Geen eigen risico bij schade én diefstal
 • Wereldwijde dekking
 • Jaarbeloning: je krijgt geld terug als er minder schade is geclaimd in een jaar
 • 24/7 schade en noodlijn
 • Dagelijks opzegbaar, te veel aan betaalde premie krijg je terug
Nadelen
 • Relatief duur in prijs vergeleken met de andere fietsverzekeringen
 • Keert later geld uit bij diefstal
 • Geen pechhulp en verhaalservice in basispakket

Inshared, bekend van veel verzekeringen, biedt een doorlopende fietsverzekering aan. Hierbij heb je de keuze uit 2 pakketten: alleen diefstal en allrisk. Met allrisk ben je ook verzekerd tegen schade aan je e-bike als gevolg van zelfgemaakte schade, het omvallen van je fiets of een ongeluk. Inshared rekent geen afschrijving in de eerste 3 jaar. Dit is vergelijkbaar met Allianz.

Een groot pluspunt van Inshared tegenover Kingpolis en Allianz dat je 0,- eigen risico betaalt bij zowel diefstal en schade.

Daarnaast werkt Inshared met een jaarbeloning. Is er in een jaar minder schade geclaimed dan je aan premie hebt betaald, dan stort Inshared het verschil terug op je rekening in februari.

Wij vroegen ons af hoe vaak het nou zal voorkomen dat Inshared een jaarbeloning uitkeert, dit hebben we opgezocht. Zo blijkt dat er de afgelopen jaren toch een forse jaarbeloning is uitgekeerd.

Verder ben je met de fietsverzekering van Inshared over de hele wereld verzekerd.

Bij Inshared ben je tegen diefstal verzekerd indien je e-bike met minimaal een ART-2 slot afgesloten stond en beide geregistreerde steutels worden opgestuurd. Bij een elektronisch slot moet dit ook een E+ toevoeging hebben en de logfile worden opgestuurd.

Je e-bike hoeft niet met een tweede fietsslot op slot te staan, zoals Kingpolis bijvoorbeeld wel stelt, bij een bepaalde aankoopwaarde. Inshared heeft daarmee net als Allianz dus een iets 'soepeler' diefstalbeleid.

Vergoeding bij diefstal
Opvallend bij Inshared zijn de regels voor vergoeding bij diefstal. In tegenstelling tot Kingpolis en Allianz keert Inshared pas uit wanneer de fiets méér dan 20 dagen weg is, nadat aangifte is gedaan bij de politie. Je zult dus langer moeten wachten op je geld. Niet voor iederen handig als je vrij snel een nieuwe fiets nodig hebt.

Inshared rekent geen eigen risico per schadegeval. Bij Kingpolis en Allianz is dat wel het geval. Hoe zit het met de waardebepaling van de schade?

De maximale vergoeding voor de fiets en accessoires:

 • 100% in de eerste 3 jaar
 • 75% in het vierde jaar
 • 60% in het vijfde jaar
 • 50% na het vijfde jaar

Hieronder valt ook je accu.

Met een fietsverzekering van Inshared ben je niet standaard verzekerd voor pechhulp. Je kunt dit optioneel afsluiten.

Vind je het een fijne gedachte dat je wordt opgehaald als je ergens stil komt te staan, of dat ter plekke naar je e-bike gekeken wordt? Dan zijn Kingpolis en Allianz dus een betere keuze.

Met een Inshared fietsverzekering ben je alleen verzekerd bij ongevallen met een allrisk dekking. Inshared maakt verder niet duidelijk tot wel bedrag je verzekerd bent in de polisvoorwaarden, zoals Allianz.

Inshared biedt ook geen standaard juridische hulp wanneer schade verhaald moet worden op een derde partij, in tegenstelling tot Kingpolis en Allianz. Je kunt dit optioneel afsluiten bij Inshared. Ook op dit vlak is de verzekering van Inshared dus beperkter.

Accessoires ten tijde van het afsluiten van de fietsverzekering zijn meeverzekerd tot maximaal het aankoopbedrag. Koop je accessoires nadat je de verzekering hebt afgesloten, dan zijn deze bij Inshared meeverzekerd tot maximaal € 200,-.

Onder accessoires verstaat Inshared alles wat ‘vast’ zit aan de fiets. Dit kan een fietsmand zijn, maar ook een kinderzitje of fietsslot. Maar let op: je krijgt geen vergoeding wanneer alleen je fietscomputer of navigatieapparatuur wordt gestolen.

Wel heb je de originele aankoopbon nodig, anders vergoedt Inshared alleen de dagwaarde. Met de aankoopbon kijkt Inshared wel naar hoe lang het geleden is dat je de accessoires hebt gekocht. Ze trekken daar een bedrag voor slijtage en ouderdom vanaf.

Verder rekent Inshared alleen in het eerste jaar geen afschrijving van de accu. Daarna geldt ieder volgend jaar 25% afschrijving. Na 3 jaar krijg je nog 25% van de accuwaarde vergoedt. Een fietsaccu gaat gemiddeld 3 tot 4 jaar mee.

Accu vergoeding
Je fietsaccu valt bij Inshared ook onder accessoires, blijkt uit navraag. Dit wordt uit de polis zelf niet heel duidelijk. Dit is goed om te weten. Want stel dat je een nieuwe accu koopt omdat je oude vervangen moet worden terwijl je al een fietsverzekering hebt afgesloten, dan krijg je maar maximaal € 200,- vergoedt voor een nieuwe accu (zonder afschrijving), terwijl een nieuwe accu al gauw rond de € 600,- kost.

Inshared is niet de goedkoopste in vergelijking met Kingpolis en Allianz. Ook mist de polis een aantal standaard vergoedingen bij ongevallen, pechhulp en juridische hulp die je mogelijk wel wil. De poliswaarden laten ons aan de andere kant - omdat ze zo beperkt zijn - ook met een aantal vragen zitten, waar we zelf navraag over hebben moeten doen. Bij Kingpolis en Allianz zijn de polisvoorwaarden wat specifieker.

Daar staat tegenover dat als er over een heel jaar minder schade is verhaald, Inshared het verschil in premie dat je te veel hebt betaald terugstort als jaarbeloning.

Ook betaal je bij Inshared in tegenstelling tot Allianz en Kingpolis geen eigen risico voor schade. Allianz en Kingpolis brengen daarvoor € 25,- in rekening per schadegeval.

Laka als alternatief voor een e-bike fietsverzekering

Zoek je een alternatief voor een fietsverzekering? Bekijk dan Laka eens. Laka is een fietscollectief zonder winstoogmerk. Het voordeel hiervan is dat alle premiekosten eerlijk worden verdeeld over de leden aan het einde van de maand. Zijn er in een maand minder claims, dan betaal je ook minder of geen premie. Daarnaast rekent Laka geen eigen riscio en afschrijvingskosten, ook niet op de accu.


Conclusie: wat is de beste fietsverzekering voor je e-bike?

Wat is algemeen de beste e-bike verzekering?

Algemeen de beste e-bike verzekering vind je bij Kingpolis, met een doorlopende fietsverzekering. Deze wordt bovendien al jaren op rij als beste getest door de Consumentenbond.

De complete dekking van Kingpolis verzekert je dure e-bike tegen diefstal, schade en pechhulp in de hele EU, tegen een relatief scherpe premie. De eerste 5 jaar betaal je geen afschrijvingskosten. Hierin heeft Kingpolis een streepje voor op Allianz en Inshared.

Wat is de beste fietsverzekering voor je fietsaccu?

De beste fietsverzekering voor je fietsaccu vind je ook bij Kingpolis. Kingpolis biedt een optionele extra fietsaccu dekking aan, waarin je accu verzekerd is tegen veelvoorkomende problemen, zoals slijtage, vocht en verminderde batterijcapaciteit.

Wat is de beste e-bike verzekering voor je fietsaccessoires?

De beste fietsverzekering voor fietsaccessoires op je e-bike sluit je af bij Allianz. Bij Allianz kun je ook nadat je de polis hebt afgesloten nog nieuw gekochte accessoires kort daarna meeverzekeren. Ideaal, wanneer je situatie verandert en je bijvoorbeeld kinderen krijgt die je ook op de fiets moet vervoeren.

De beste e-bike verzekering alternatieven voor Kingpolis en Allianz: