Wij zijn Keuze.nl. Bij ons vergelijk je abonnementen die voor jou van belang zijn: je telefoon, huis, energie, auto. Eigenlijk alles waar je voor lange tijd mee verbonden bent. Daarbij wil je zeker weten dat wat jij kiest precies bij je past. Wij hebben één missie: jou helpen de beste keuze te maken.

Wij zetten jou centraal

We doen niet aan mooidoenerij. We geven het advies dat we graag zelf willen krijgen. Of aan onze eigen vrienden geven. Zonder bullshit.


Wij prijzen ook geen aanbieders de hemel in omdat ze dat van ons vragen. Alleen als die voor jou echt het beste aanbod heeft, zullen we hem aanbevelen. Eerder niet.


En we zeggen het ook als we het zelf niet weten. Of als de concurrent beter is. Wel zo eerlijk.

Hoe doen we dat?

We maken van appels peren. En andersom. Zodat we ze beter met elkaar kunnen vergelijken. Een contract afsluiten voor je vaste lasten is niet altijd even toegankelijk en duidelijk.


Wij delen de kennis die je nodig hebt, en maken het makkelijk te begrijpen. Zo maak jij altijd zelfverzekerd de beste keuze.


En we zullen eerlijk tegen je zijn. We weten niet alles. Maar we hebben wel verstand van dingen waar jij misschien nét te weinig vanaf weet. Daarom denken we graag met je mee om je zo goed mogelijk te helpen.

We zijn graag jouw gids voor het vergelijken van je vaste lasten. Zodat jij nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan,
en je meer tijd en geld overhoudt voor leuke dingen.

Team Vergelijkgroep

Waarom?

Omdat wij net als jij voor keuzes komen te staan met het afsluiten van een contract.


Onze ogen werden jaren geleden geopend toen wij voor het eerst zelf onze vaste lasten gingen afsluiten. Veel was onduidelijk en lastig te vinden. 'Dit kan beter’, dachten we.


De beste keuze is voor iedereen anders. Toch heeft iedereen eén ding gemeen: je wilt waar voor je geld. En dat krijg je alleen door de juiste informatie. In begrijpelijke taal. Zonder kleine lettertjes. Of andere verkooppraatjes.

Wie zijn wij?

Wij zijn Keuze.nl. Een team bestaande uit 15 jonge enthousiastelingen en Nova, de kantoorhond.


Met ruim 12 jaar ervaring in de vergelijkingswereld binnen tal van diensten weten we waar we het over hebben. En weten we ook hoe we jou kunnen helpen de beste keuze te maken op het gebied van je vaste lasten.


Want niemand betaalt graag onnodig te veel, of wilt te lang vastzitten aan een contract dat niet meer bij je past, toch? Precies, wij ook niet. Dus maakten we ons ‘vrij’ en willen we jou helpen hetzelfde te doen.

Contactgegevens

Je kunt ons bereiken op

Informatie over Keuze.nl

  • Onderdeel van Vergelijkgroep B.V.
  • KvK nummer: 66000041
  • Brigittenstraat 22
  • 3512 KM te Utrecht