icon
Overstapservice alles wordt voor je geregeld
Lage prijs
Laagste prijs vind de beste deal
Euroteken
Exclusieve deals altijd de goedkoopste
9,4 9.6 Kiyoh beoordeling
98% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh

Vattenfall tarieven

Benieuwd hoeveel een energiecontract bij Vattenfall kost? Bekijk de actuele tarieven van Nuon Vattenfall met een energie aanbieding in 2022. Klik op een deal om jouw maandbedrag uit te rekenen en vind jouw beste deal.

Maak kennis met Vattenfall

Vattenfall is één van de grootste energieleveranciers van Nederland en blijft groeien.

En dat is ook niet zo gek. Als nieuwe klant heb je bij Vattenfall volop te kiezen uit energie aanbiedingen. Of je nou liever gaat voor een hoge cashback, een tof cadeau, groene stroom, een 1-jarig contract of meerjarig contract; de keuze is groot.

Vattenfall heeft als missie 'fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie'. Daarom wekt Vattenfall zelf energie op met zonnepanelen, windmolens, maar ook traditionele energiecentrales die werken op kolen en/of gas. Er werken ongeveer 4.500 medewerkers bij Nuon Vattenfall Benelux. De moederorganisatie 'Vattenfall' is een Zweedse energiemaatschappij. Vattenfall is 100% eigendom van de Zweedse staat.

Vattenfall illustratie

Vattenfall vergelijken

Hoe werkt dat?

Stap 1. Vul je postcode en verbruik in

Vul in de postcodecheck je postcode en verbruik in. We laten je vervolgens alle energiecontracten van Vattenfall zien op jouw adres.

Stap 2. Bekijk het aanbod van Vattenfall

Gebruik de filters om vervolgens aan te geven welke contractduur je wilt. Bekijk het aanbod en de contract- en prijsdetails onder ‘Meer info’.

Stap 3. Meld je aan bij Vattenfall

Heb je jouw deal gevonden? Via ‘Bekijk deal’ sturen we je door naar de aanmeldpagina van Vattenfall. Daar bereken je je geschatte maandbedrag en vul je je persoonlijke gegevens in. Vattenfall regelt de rest. Lekker makkelijk.

Energie vergelijken stappenplan

Meer info over Vattenfall

Wat moet je weten over een energiecontract bij Vattenfall? Een paar belangrijke zaken voor je op een rij:

Overstappen naar Vattenfall

Overstappen en vergoeding

Overstappen naar Vattenfall kan direct als je contractvrij bent of als je huidige contract binnen 60 dagen afloopt. Vattenfall helpt je met je overstap. Geef in het aanmeldformulier aan dat je overstapt en vul de einddatum van je contract in. Vervolgens zorgt Vattenfall ervoor dat je energiecontract automatisch ingaat op de datum van het aflopen van je huidige energiecontract.

Stap je te vroeg over en ontvang je een overstapboete van je huidige leverancier? Dan betaalt Vattenfall je opzegboete niet als je online overstapt met een aanbieding. Wacht dus nog even met overstappen naar Vattenfall met die voordelige aanbieding tot 2 maanden voor het aflopen van je contract.

Vattenfall aanbiedingen

Nuon Vattenfall heeft altijd wel een goede energie aanbieding lopen. Zo loopt al een lange tijd de Cadeau XL actie. Met deze actie sluit je een 1-jarig gas en stroom contract af en kan je kiezen uit o.a. een Samsung televisie, Asus laptop of een Nintendo Switch cadeau. Of je kiest voor een cadeaubon van Bol.com t.w.v. € 300,-. Heb je liever een hoge cashback kies dan voor de Vattenfall Powerdeal en ontvang € 200,- korting. Genoeg keuze dus!

Vattenfall aanbiedingen
Vattenfall zonnepanelen

Vattenfall met zonnepanelen

Heb je zonnepanelen op je dak en lever je meer terug dan je verbruikt? Dan ontvang je van Vattenfall een terugleververgoeding van € 0,07 per kWh, excl. BTW.

Ook als je nog geen zonnepanelen hebt en ze wil aanschaffen kan je rekenen op voordeel via Vattenfall. Zo kan je kiezen voor € 350,- korting op zonnepanelen met de Cadeau XL actie.

Contactgegevens Vattenfall

Heb je nog vragen over Vattenfall als leverancier? Vraag het ons via de chat of neem contact op met Vattenfall via de klantenservicepagina.

Vattenfall logo