icon
Overstapservice alles wordt voor je geregeld
Lage prijs
Laagste prijs vind de beste deal
Euroteken
Exclusieve deals altijd de goedkoopste
9,4 9.6 Kiyoh beoordeling
94% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh

Oxxio tarieven

Benieuwd hoeveel een energiecontract bij Oxxio kost? Bekijk de actuele tarieven van Oxxio in 2023. Momenteel hebben we helaas geen aanbod van Oxxio beschikbaar. Je kunt wel de huidige Oxxio tarieven vergelijken met de beschikbare energiecontracten in onze vergelijker.

Energieleverancierper m3 gasper kWh stroom
OXXIO logo€ 2,44€ 0,64

Maak kennis met Oxxio

Oxxio is een echte prijsvechter in de Nederlandse energiemarkt. Zonder cashback is Oxxio met enorm scherpte tarieven vrijwel altijd goedkoper dan de traditionele grote energieleveranciers.

Oxxio levert gas en stroom aan zowel particulieren als bedrijven. Oxxio is bovendien niet alleen leverancier van energie, maar sinds de opening van een elektriciteitscentrale in 2008 ook producent. Oxxio staat voor innovatie, duurzaamheid en natuurlijk scherpe energietarieven.

Oxxio is in staat goedkope energie te leveren door slim in te kopen. Sinds 2011 maakt Oxxio onderdeel uit van Eneco Groep waardoor haar inkooppositie verder is verbeterd. Zo is Oxxio in staat goedkope energie te blijven leveren en produceren.

Maak kennis met Oxxio

Oxxio vergelijken

Hoe werkt dat?

Stap 1. Vul je postcode en verbruik in

Vul in de postcodecheck je postcode en verbruik in. We laten je vervolgens alle energiecontracten van Oxxio zien op jouw adres.

Stap 2. Bekijk het aanbod van Oxxio

Gebruik de filters om vervolgens aan te geven welke contractduur je wilt. Bekijk het aanbod en de contract- en prijsdetails onder ‘Meer info’.

Stap 3. Meld je aan bij Oxxio

Heb je jouw deal gevonden? Via ‘Bekijk deal’ sturen we je door naar de aanmeldpagina van Oxxio. Daar bereken je je geschatte maandbedrag en vul je je persoonlijke gegevens in. Oxxio regelt de rest. Lekker makkelijk.

Energie vergelijken stappenplan

Meer info over Oxxio

Wat moet je weten over een energiecontract bij Oxxio? De belangrijkste zaken zetten we voor je op een rij:

Overstappen naar Oxxio

Overstappen en vergoeding

Overstappen naar Oxxio kan direct als je contractvrij bent of als je huidige contract binnen 88 dagen afloopt. Binnen 6 weken na aanmelding ontvang je energie van Oxxio. Stap je over van een andere leverancier? Dan zegt Oxxio voor jou je oude contract op en zorgt dat het contract ingaat na het verlopen van je huidige contract. Hiervoor is het belangrijk dat je in het aanmeldformulier Oxxio laat weten wat de einddatum van je contract is.

Stap je te vroeg over en ontvang je een overstapboete van je huidige leverancier? Dan betaalt Oxxio je opzegboete niet. Wacht dus nog even met overstappen naar Oxxio met die voordelige aanbieding tot ongeveer 3 maanden voor het aflopen van je contract.

Oxxio aanbiedingen

Oxxio is een goedkope leverancier met scherpe energietarieven. Je ontvangt altijd wel een cashback bij je energiecontract.

Oxxio stond tot een jaar terug bijna altijd bovenaan de lijst als goedkoopste energieleverancier met lage tarieven in combinatie met een erg hoge cashback. Tegenwoordig zien we die hoge cashback niet zo vaak meer terugkomen bij Oxxio. Zie je dat Oxxio op dit moment een cashback aanbieding boven de € 100,- heeft lopen? Dan heb je een goede energiedeal te pakken!

Oxxio aanbiedingen
Oxxio groene stroom

Oxxio met zonnepanelen

Bij Oxxio kun je geen zonnepanelen huren of kopen. Wel kun je uiteraard Oxxio energie afnemen als je al zonnepanelen hebt of gaat aanschaffen.

En lever je met je zonnepanelen meer terug dan je verbruikt? Dan ontvang je van Oxxio een terugleververgoeding die gelijk is aan het kale leveringstarief per kWh, incl. BTW. Dit is momenteel ongeveer € 0,06 per kWh.

Contactgegevens Oxxio

Heb je nog vragen over Oxxio als leverancier? Vraag het ons via de chat of neem contact op met Oxxio via de klantenservicepagina.

Oxxio logo