icon
Overstapservice alles wordt voor je geregeld
Lage prijs
Laagste prijs vind de beste deal
Euroteken
Exclusieve deals altijd de goedkoopste
9,4 9.6 Kiyoh beoordeling
98% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh

Pure Energie tarieven

Benieuwd hoeveel een energiecontract bij Pure Energie kost? Bekijk de actuele tarieven van Pure Energie met een energie aanbieding in 2022. Klik op een deal om jouw maandbedrag uit te rekenen en vind jouw beste deal.

Energieleverancier per kWh stroom per m3 gas Korting Bekijk

Maak kennis met Pure Energie

Pure Energie is een 100% Nederlands energiebedrijf. Zowel het bedrijf als de groene stroom die je via Pure Energie afneemt. Zo is Pure Energie al 8 jaar op rij uitgeroepen als één van de groenste energieleveranciers van Nederland.

Bij Pure Energie kies je zelf van welke energiebron jij groene stroom wilt ontvangen; dat ene windpark bij jou om de hoek, of het zonnepark bij de stad verderop?

Geen gesjoemel met energiecertificaten, maar groene stroom rechtstreeks van Pure Energie's eigen installaties. Pure Energie biedt niet meer groene elektriciteit aan dan ze zelf opwekken. Daarmee ben je gegarandeerd van groene stroom dat ook daadwerkelijk duurzaam is opgewekt.

Helaas is het (nog) niet mogelijk om groen gas aan te bieden. Daarom compenseert Pure Energie de CO2-uitstoot van gas momenteel met Gold standaard certificaten.

Pure Energie illustratie

Pure Energie vergelijken

Hoe werkt dat?

Stap 1. Vul je postcode en verbruik in

Vul in de postcodecheck je postcode en verbruik in. We laten je vervolgens alle energiecontracten van Pure Energie zien op jouw adres.

Stap 2. Bekijk het aanbod van Pure Energie

Gebruik de filters om vervolgens aan te geven welke contractduur je wilt. Bekijk het aanbod en de contract- en prijsdetails onder ‘Meer info’.

Stap 3. Meld je aan bij Pure Energie

Heb je jouw deal gevonden? Via ‘Bekijk deal’ sturen we je door naar de aanmeldpagina van Pure Energie. Daar bereken je je geschatte maandbedrag en vul je je persoonlijke gegevens in. Pure Energie regelt de rest. Lekker makkelijk.

Energie vergelijken stappenplan

Meer info over Pure Energie

Wat moet je weten over een energiecontract bij Pure Energie? We zetten een paar belangrijke zaken voor je op een rij:

Overstappen naar Pure Energie

Overstappen en vergoeding

Overstappen naar Pure Energie kan direct als je contractvrij bent of als je huidige contract binnen 90 dagen afloopt. Pure Energie helpt je met je overstap. Geef in het aanmeldformulier aan dat je overstapt en vul de einddatum van je contract in. Vervolgens zorgt Pure Energie ervoor dat je energiecontract automatisch ingaat op de datum van het aflopen van je huidige energiecontract.

Stap je te vroeg over en ontvang je een overstapboete van je huidige leverancier? Dan betaalt Pure Energie je opzegboete niet. Wacht dus nog even met overstappen naar Pure Energie met die voordelige aanbieding tot 3 maanden voor het aflopen van je contract.

Pure Energie aanbiedingen

Pure Energie heeft altijd wel een energie aanbieding met cashback lopen. Zowel voor gas en stroom contracten als wanneer je alleen stroom afneemt. De cashbacks bij een alleen stroomcontract zijn vaak de helft van de cashback voor gas én stroom contracten. Ontvang je momenteel € 70,- korting per jaar met gas en stroom, dan ontvang je € 35,- korting per jaar met alleen stroom.

Pure Energie aanbiedingen
Pure Energie zonnepanelen

Pure Energie met zonnepanelen

Via Pure Energie kan je zowel zonnepanelen aanschaffen als profiteren met je eigen zonnepanelen. Wil je zonnepanelen aanschaffen? Pure Energie begeleidt jou van het adviesgesprek tot en met de installatie. Ze werken met professionele bedrijven samen om zo de beste zonnepanelen voor jou aan te bieden.

En heb je al zonnepanelen op je dak en lever je daarmee meer terug dan je verbruikt? Dan ontvang je van Pure Energie een hoge terugleververgoeding van € 0,1052 per kWh, excl. BTW.

Contactgegevens Pure Energie

Heb je nog vragen over Pure Energie als leverancier? Vraag het ons via de chat of neem contact op met Pure Energie via de klantenservicepagina.

Pure Energie logo