Overstapservice
Overstapservice alles wordt voor je geregeld
Euroteken
Exclusieve deals altijd de goedkoopste
9,4 9,4 Kiyoh beoordeling
100% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh
FD Gazellen winnaar Van 2018 tot en met 2022!

Vergelijk energieleveranciers en maak je beste keuze

Tussen energieleveranciers zitten nogal wat verschillen. En die moet jij niet op eigen houtje hoeven uitzoeken, vinden wij.

Bij ons vergelijk je daarom in één superhandig vergelijkoverzicht energieleveranciers met elkaar op dingen die jij mogelijk het belangrijkst vindt: de prijs, groenscore en energie cadeau aanbieding. Zo kies je in mum van tijd de goedkoopste energieleverancier voor jou.

3 tips bij energieleveranciers vergelijken
100% van de bezoekers beveelt ons aan.

Onze bezoekers zijn heel tevreden over Keuze.nl! We scoren gemiddeld een 9,4 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews.

Had hulp nodig voor het regelen van een energie contact voor mij nieuwe woning. De chat was zeer behulpzaam en het overstappen is soepel verlopen.
Peter op 18 jul. 2023
         
Bovenaan op site staat: 'Bestaande klanten van Budget Energie betalen altijd meer dan onderstaande aanbiedingen.' Ik vergeleek de prijzen van de energieleveranciers. Vattenfall voor een jaar vast leek een goede optie. Maar wat blijkt als ik dezelfde gegevens invul bij Vattenfal? 52 Euro duurder dan u op uw site laat zien! Daar klopt dus niets van. Dan is Budget Energie 30 Euro goedkoper dan Vattenfal. Dag later: Keuze.nl reageerde snel op mijn review. De fout zou veroorzaakt zijn doordat ik al eerder op de site van Vattenfall was geweest en zij oude gegevens zouden gebruiken. Ik had de site van Vattenfall echter nog nooit bezocht. Maar bij Vattenfall ging er dus iets verkeerd. Vandaag probeerde ik opnieuw. Nu klopten de getallen wel. Mijn eerste review was negatief. Maar daardoor kreeg men ook de kans om te reageren. De e-mailwisseling komt uiterst sympathiek over. Er wordt snel en correct gereageerd. Door de juiste informatie die we nu hebben over de energieleverancier overwegen we om over te stappen.
Henk op 18 jul. 2023
         

Mis je aanbieders?

Ook wij maken keuzes. Daarom nemen we niet alle leveranciers mee in onze vergelijker. Maar daar mis jij waarschijnlijk niks aan. En het is in jouw voordeel.

De leveranciers die je bij ons vergelijkt, daar staan we achter. Voor 100%. Dat zijn bijna alle grote en bekendere leveranciers, ruime keuze dus. Hiermee hebben we goede contacten, en weten we dat ze kwaliteit leveren en betrouwbaar zijn. Dat vinden belangrijk voor jou. Omdat we willen dat jij een tip-top overstapervaring hebt en we je natuurlijk graag terug zien!

Werknemers van Keuze.nl over het aanbod

Energieleveranciers

Dit zijn alle energieleveranciers die wij meenemen in onze vergelijker.