Goedkoopste providers gemakkelijk in één overzicht
100% onafhankelijk alle grote landelijke internet providers
Thuiswinkel partner
Gemiddelde score 9,5

Wie is de goedkoopste internet provider van 2021?

De goedkoopste internet provider in 2021 is Youfone. Maar dit hoeft niet te betekenen dat deze provider ook voor jou de goedkoopste is.

Het hangt namelijk af van je adres en je voorkeuren, welke provider voor jou de goedkoopste is. Vergelijk daarom onafhankelijk alle grote providers van Nederland. Met filters geef je gemakkelijk aan naar wat voor abonnement je op zoek bent. Het enige wat jij hoeft te doen is je postcode in te vullen. Wij tonen direct alle beschikbare pakketten. De goedkoopste staat altijd bovenaan. Eitje toch?

goedkoopste internet provider

Bekijk de top 3 goedkoopste internet providers van dit moment

Geen zin om zelf te moeten zoeken? We hebben de goedkoopste internet providers in een overzicht gezet voor je. Zo betaal je niet meer dan nodig.

Provider Downloadsnelheid Korting Maandprijs
100 Mb/s Nu 6 maanden voor € 18,50 € 32,50 Bekijk
30 Mb/s Nu 6 maanden voor € 21,00 € 31,00 Bekijk
100 Mb/s Nu 6 maanden voor € 31,50 € 37,50 Bekijk

Zo vind je een goedkoop internet pakket:

Een goedkoop internet pakket vind je door te kijken naar het aanbod van goedkope internet providers. Maar ook je keuze voor het soort internetverbinding en pakkettype maken verschil voor de prijs.

Type internetverbinding- en snelheid
Er zijn drie typen internetverbindingen: (A)DSL, kabel en glasvezel. (A)DSL is de goedkoopste optie en voor iedereen beschikbaar. Hoe hoger de internetsnelheid, hoe duurder je abonnement. Heb je een hogere snelheid nodig en heb je de optie voor glasvezel? Dan raden wij een glasvezel internet abonnement aan, omdat dit in verhouding dan de goedkoopste optie is.

Type pakket
Internet providers bieden verschillende pakketten aan. Je kunt deze pakketten zo uitgebreid maken als je zelf wil. Zo kun je bijvoorbeeld een extra zenderpakket kiezen met ESPN. Uiteraard is een basispakket met alleen internet het goedkoopste.

Alle internet providers onder één dak

Bij ons vergelijk je internet van alle grote Nederlandse providers.