Vind makkelijk de beste deal De goedkoopste direct bovenaan
Makkelijk alleen stroom vergelijken Filter op alleen stroomcontracten
Ontvang een welkomstkorting Tot € 150,- bij 3 jaar stroom

Top 5 stroom aanbiedingen

Check gelijk welke vijf goedkoopste deals je met een alleen stroom contract kunt scoren.

Leverancier Contractduur Korting Prijs per kWh
1 jaar € 80,00 € 0,34283 Bekijk
1 jaar € 35,00 € 0,37321 Bekijk
Prijzen op basis van 2500 kWh en m3. De prijzen kunnen per postcode verschillen. Klik op 'Bekijk' voor de prijzen op je adres.
Laatst bijgewerkt: 07/12/2021

Alleen stroom vergelijken: waar let je op?

Is jouw woning aangesloten op blok- of stadsverwarming? Ook dan kan je met alleen stroom afnemen makkelijk geld besparen door jaarlijks energiecontracten met alleen stroom te vergelijken. We geven je 3 punten om op te letten:

1. Kies voor lage stroomtarieven:
Doe er je voordeel mee door te kiezen voor de energieleverancier met de laagste stroomtarieven. De kWh prijs van energieleveranciers variëren momenteel van € 0,39 per kWh tot zelfs € 0,50 per kWh.

2. Scoor een mooie cashback:
Ook met alleen stroom vergelijken scoor je een mooie welkomstkorting. Bij 1-jarige contracten ontvang je tot € 75,- en bij 3-jarige contracten tot € 150,- welkomstkorting. Als wij je een tip mogen geven: Kies voor een 1-jarig contract en ontvang volgend jaar opnieuw een cashback met overstappen van energieleverancier.

3. Let op de vaste levertarieven:
Geeft die ene energieleverancier de hoogste welkomstkorting, maar betaal je wel meer voor de vaste leveringskosten? Dan is dit waarschijnlijk niet de goedkoopste energieleverancier voor jou. Let dus ook op de vaste leveringskosten.

Alleen stroom met cadeau

Liever een cadeau bij je contract? Check dan eens de Coolblue aanbieding en ontvang een Coolblue cadeaubon tot een waarde van € 150,- gratis.

Alleen stroom vergelijken tips

Energieleveranciers met alleen stroom

Bij ons vergelijk je stroom van alle grote Nederlandse energieleveranciers.