Over Gewoon Energie

Gewoon Energie is een relatief nieuwe energieleverancier op de energiemarkt. Ze zijn gestart met het leveren van energie in 2021 en zijn onderdeel van Innova Energie. Deze energieleverancier onderscheid zich van anderen als volledig digitale energieleverancier. 

Voordelen

  • Al je energiezaken gemakkelijk digitaal regelen
  • Lage energietarieven onder het prijsplafond

Nadelen

  • Lage terugleververgoeding
Vergelijk Gewoon Energie  

Vergelijk Gewoon Energie met andere energieleveranciers

Bekijk in onze energie vergelijker of Gewoon Energie de beste keuze voor jou is. Doe de postcodecheck en bekijk het aanbod op jouw adres.

Gewoon Energie tarieven

Gewoon Energie heeft verschillende tarieven voor gas en stroom.

We hebben op dit moment geen actuele tarieven van Gewoon Energie. In onze vergelijker vind je alle tarieven van alle leveranciers.


Alle energietarieven vergelijken

Wil je weten hoe de tarieven van Gewoon Energie zich verhouden tot andere energieleveranciers? Vergelijk alle energieleveranciers voor jouw situatie in onze energie vergelijker.

Energie aanbiedingen van Gewoon Energie

Gewoon Energie heeft regelmatig energie aanbiedingen voor nieuwe klanten. Aanbiedingen van energieleveranciers zijn vaak een cashback of welkomstkorting. Met deze korting komen ze hoger in de energievergelijker. Hoe hoger in de vergelijker, hoe goedkoper de leverancier op jaarbasis is.

Welke aanbiedingen heeft Gewoon Energie?

Op dit moment heeft Gewoon Energie helaas geen aanbiedingen voor nieuwe klanten. Wij houden in de gaten wanneer Gewoon Energie weer met nieuw energie aanbod komt. Deze aanbiedingen vind je dan hier.


Op zoek naar een andere energie aanbieding?

Bekijk op onze energie aanbiedingen pagina de energieleveranciers die op dit moment wel een cashback, korting of welkomstcadeau aanbieden.

Onze ervaring met Gewoon Energie

Dit vinden wij als Keuze.nl van energieleverancier Gewoon Energie:

Vergelijk energie  

Klantervaringen met Gewoon Energie

Dit zeggen klanten over Gewoon Energie:

Gewoon Energie krijgt 4.5 sterren van 5

         
Petra M.
3 maanden geleden

Gesproken met Denise van de klantenservice, super vriendelijk, duidelijk en behulpzaam! Meteen antwoord op mijn vragen en werd er geregeld wat ik zelf niet online kon. Dank je wel voor je top hulp!
Blij dat ik uiteindelijk dus de klantenservice heb gesproken, via internet kan je helaas niet alles zelf regelen en de klantenservice robot is geen goed alternatief.

         
Owen Doesburg
1 maand geleden

Prima geholpen door Sanne van Dijk, transparant, duidelijk en geen gekke kleine lettertjes, service en kwaliteit van klantvriendelijkheid was top.

Vergelijk energieleveranciers  

Is Gewoon Energie betrouwbaar?

Gewoon Energie zelf is een nog relatief jonge leverancier, die in 2021 gestart is met het leveren van energie. Deze energieleverancier is een dochteronderneming van Innova Energie, gezamenlijk hebben ze ongeveer 120.000 klanten. Innova Energie is al meer dan 10 jaar actief op de energiemarkt.

Is Gewoon Energie een duurzame energieleverancier?

Bij Gewoon Energie kan gekozen worden uit twee verschillende energiecontracten. Het product Europese Groene Stroom en het product Nederlandse Groene stroom. Bij beiden wordt 100% groene stroom geleverd vanuit wind- en zonne-energie.

Deze energieleverancier is nog niet zo lang aanwezig op de energiemarkt en hierdoor nog niet meegenomen in het duurzaamheidsonderzoek van Wise. Moederorganisatie Innova Energie vinden we hier echter wel terug met een 4,0 score. Deze score wordt vooral veroorzaakt doordat de echte oorsprong van energie moeilijk te bepalen is als er gewerkt wordt met garantie van oorsprong certificaten.

Heeft Gewoon Energie een app?

Aangezien Gewoon Energie een volledige digitale energieleverancier is, hebben ze natuurlijk ook een bijpassende app. Deze app heet ‘Mijn Gewoon’ en is te vinden in de Play Store en App store. 

Met de app of je online Mijn Gewoon account heb je altijd inzicht in je energieverbruik. Maar je kan er ook heel eenvoudig je gegevens mee wijzigingen of je termijnbedrag mee aanpassen. Ook kan je een eventuele verhuizing gemakkelijk via de app doorgeven.

Energie vergelijken

  • Bespaar al snel tientallen euro's
  • Makkelijk vergelijken en gratis overstappen
  • Je komt nooit zonder gas of stroom te zitten
Vind de beste energie deal