icon
Overstapservice alles wordt voor je geregeld
Lage prijs
Laagste prijs vind de beste deal
Euroteken
Exclusieve deals altijd de goedkoopste
9,4 9.6 Kiyoh beoordeling
98% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh

Vandebron tarieven

Dit zijn de actuele Vandebron tarieven van 2022. Klik op een deal om je geschatte maandbedrag uit te rekenen, en vind jouw beste deal.

Energieleverancier Prijs per kwh Prijs per m3 gas Korting Bekijk

Maak kennis met Vandebron

Vandebron is een relatief kleine, maar super ambitieuze energieleverancier op het gebied van duurzaamheid. Het leuke aan Vandebron is dat jij bepaalt wie jouw lokale groene stroomleverancier wordt. Vandebron bedient zo’n 200.000 huishoudens.

Bij Vandebron weet je precies waar je groene stroom vandaan komt, en welke lokale stroomproducent je steunt met je keuze voor echt groene stroom. Deze kies je namelijk zelf. Je helpt daarmee vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen en energieoverschotten te voorkomen.

Draag jij graag je steentje bij op het gebied van duurzaamheid, en wil je graag een verantwoorde keuze maken voor je stroomlevering? Dan is Vandebron misschien wel jouw beste keuze.

energieleverancier vandebron

Overstappen naar Vandebron

Hoe werkt dat?

Stap 1. Vul je postcode en verbruik in

Vul in de postcodecheck je postcode en verbruik in en selecteer in de filters Vandebron. We laten je vervolgens alle energiecontracten van Vandebron zien op jouw adres.

Stap 2. Bekijk het aanbod van Vandebron

Gebruik de filters vervolgens om aan te geven welke contractduur je wil. Bekijk het aanbod en de contract- en prijsdetails onder ‘meer info’.

Stap 3. Meld je aan bij Vandebron

Heb je jouw deal gevonden? Via ‘Bekijk deal’ sturen we je naar de aanmeldpagina van Eneco bij dit contract. Daar bereken je je geschatte maandbedrag en vul je persoonlijke gegevens in. Vandebron regelt de rest. Lekker makkelijk.

Energie vergelijken stappenplan

Meer over Vandebron

Hoe zijn de belangrijke energiezaken rondom jouw overstap bij Vandebron geregeld? Dit moet je erover weten:

Vanderbron zonnepanelen

Zonnepanelen en terugleveren

Juist met zonnepanelen kun je bij Vandebron terecht. Of je ze nu al hebt, of misschien overweegt. Vandebron geeft geen vaste terugleververgoeding, maar een vergoeding die gelijk is aan het kale leveringstarief per kWh stroom (incl. BTW). Op dit moment is dat € 0,10 ct.

Is jouw dak niet geschikt voor zonnepanelen? Ook dan heeft Vandebron een mooie oplossing voor je: het Zonnecollectief. Daarmee koop je zonnestroom in van lokale producenten, die meer stroom opwekken dan ze verbruiken. Tegen een eerlijke en aantrekkelijke prijs.

Vandebron aanbiedingen

Niet alleen de grootste leveranciers stunten met mooie aanbiedingen. Vandebron heeft regelmatig hoge eenmalige welkomstkortingen en maakt daarmee groene stroom toegankelijker. Zo ontvang je tot € 300,- korting op een driejarig contract voor gas en stroom.

Bij een éénjarig contract krijg je € 150,- korting op je gas en stroom contract. Misschien is Vandebron met een aanbieding wel de goedkoopste energieleverancier voor jou.

Vanderbron aanbiedingen
Overstappen naar Vanderbron

Overstappen en opzeggen Vandebron

Ben je op dit moment contractvrij? Dan kun je meteen kosteloos overstappen naar Vandebron. Maar loopt je contract nog even? Ook dan neemt Vandebron je al tot een halfjaar vóór de einddatum van je huidige contract aan als nieuwe klant, binnen de switchtermijn. Je nieuwe contract gaat dan in na de einddatum van je huidige contract.

Stap je buiten de switchtermijn over? Dan neemt Vandebron in principe geen opzegvergoeding over. Houd daar rekening mee. Check voor een eventuele opzegvergoeding altijd even de voorwaarden bij het contract bij je overstap.

Contactgegevens Vandebron

Heb je nog vragen over Vandebron als leverancier? Spreek ons even aan in de chat of neem contact op met de Vandebron via de klantenservicepagina.

Logo Vandebron