icon
Overstapservice alles wordt voor je geregeld
Lage prijs
Laagste prijs vind de beste deal
Euroteken
Exclusieve deals altijd de goedkoopste
9,4 9.6 Kiyoh beoordeling
98% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh

Budget Energie tarieven

Is Budget Energie het voordeligst voor jou? Bekijk de actuele Budget Energie tarieven van 2022, en klik op een deal om je geschatte maandbedrag uit te rekenen.

Energieleverancier per kWh stroom per m3 gas Korting Bekijk
€ 0,87482 € 3,01245 € 0,00 Bekijk
Prijzen op basis van 2500 kWh en 1000 m3. De prijzen kunnen per postcode verschillen. Klik op 'Bekijk' voor de prijzen op je adres.
Laatst bijgewerkt: 29/09/2022

Maak kennis met Budget Energie

Budget Energie houdt het graag simpel voor je. En kenmerkt zich als een leverancier zonder gedoe. Ze leveren gewoon energie, zonder een mooi(er) jasje over hoe ‘groen’ ze zijn. Dat is eerlijk. Daardoor kunnen ze de prijzen lager houden en goedkoper leveren, aan maar liefst 1 miljoen huishoudens. Ook aan jou?

Vind je vooral de prijs van energie belangrijk en wil je er verder het liefste zo min mogelijk tijd aan besteden? Budget Energie begrijpt dat energie niet ‘sexy’ is en heeft daar haar concept op gebouwd. Je betaalt gewoon goedkope energietarieven, zodat je je er verder niet druk om hoeft te maken. Zo houd je geld over voor leuke dingen.

Combineer je bovendien energie met andere diensten van ‘Budget Thuis’, zoals je internet of mobiel abonnement, dan kan de prijs verder omlaag. Je ontvangt namelijk een combikorting op het samen afnemen van diensten. Iedere maand, zo lang als je contract loopt.

energieleverancier Budget Energie

Overstappen naar Budget Energie

Hoe werkt dat?

Vul je postcode en verbruik in

Geef in de postcodecheck je postcode en verbruik aan en kies met de filters ‘Budget Energie’ als leverancier. Je krijgt vervolgens alle energiecontracten van Budget Energie te zien op jouw adres.

Stap 2. Bekijk het aanbod van Budget Energie

Kies dan je contractduur met behulp van de filters en bekijk het aanbod. Je checkt de contract- en prijsdetails per contract onder ‘meer info’.

Stap 3. Meld je aan bij Budget Energie

Jouw beste deal gevonden? Meld je dan aan voor dit contract via ‘Bekijk deal’. We sturen je door naar de aanmeldpagina van Budget Energie. Bereken je geschatte maandbedrag en vul je persoonlijke gegevens in. Budget Energie zorgt voor de rest de rest. Lekker simpel.

Energie vergelijken stappenplan

Meer over Budget Energie

Wat mag je verwachten van Budget Energie als je naar ze overstapt? Een paar belangrijke dingen die je wil weten:

Budget Energie zonnepanelen

Zonnepanelen en terugleveren

Overstappen naar Budget Energie is ook mogelijk als je zonnepanelen hebt. Voor het terugleveren van stroom rekent Budget Energie geen grens. Je kunt dus zoveel stroom opwekken én terugleveren als mogelijk is. Je krijgt het kale leveringstarief (excl. BTW) per kWh als terugleververgoeding.

Saldering achteraf zichtbaar op je jaarafrekening

Belangrijk om te weten is dat je in onze vergelijker meteen ziet wat salderen je oplevert bij Budget Energie. Maar zelf verrekent Budget Energie de saldering niet in je geschatte maandbedrag mee en toont dit pas achteraf met de jaarafrekening. Op de aanmeldpagina van Budget Energie zal je geschatte maandbedrag dus iets hoger liggen dan het bedrag dat je in onze vergelijker ziet bij het invullen van je verbruik met zonnepanelen.

Budget Energie aanbiedingen

Niet alleen jij, maar ook Budget Energie is ‘prijsgevoelig’. Je kunt daarom regelmatig gebruik maken van een Budget Energie aanbieding. Dit zijn aanbiedingen met een cashback korting tot wel € 350,- bij een driejarig contract voor gas en stroom.

Ook stunt Budget Energie nog wel eens met energie met cadeau aanbiedingen, of een combinatie aanbieding met een welkomstkorting én cadeau, zoals een Garmin Smartwatch.

Budget Energie aanbiedingen
Overstappen naar Budget Energie

Overstappen en opzeggen Budget Energie

Is de einddatum van je huidige contract verstreken? Dan kun je je meteen aanmelden bij Budget Energie. Budget Energie vergoedt geen opzegvergoeding, en wacht daarom met leveren totdat jij contractvrij bent.

Dat je klant wil worden kun je al 8 maanden vóór de einddatum van je huidige doorgeven. Zo stap je netjes over binnen de switchtermijn, zonder extra kosten.

Contactgegevens Budget Energie

Zit je nog met vragen over Budget Energie? Spreek ons dan gerust even aan in chat. Of neem contact op met Budget Energie via hun klantenservicepagina.

Budget Energie contact