icon
Overstapservice alles wordt voor je geregeld
Lage prijs
Laagste prijs vind de beste deal
Euroteken
Exclusieve deals altijd de goedkoopste
9,4 9.6 Kiyoh beoordeling
96% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh

Vind de beste energie cadeau deals op Keuze.nl

Ontvang je graag een tof cadeau bij je nieuwe energiecontract? Dan ben je op de juiste plek! Op keuze.nl hebben we de beste energie cadeau deals van de grootste leveranciers. Welk cadeau kies jij?

Ontvang je wishlist cadeau

Sluit je als nieuwe klant een energiecontract af, dan geven veel leveranciers een energie cadeau erbij zoals een nieuwe tv, wasmachine of shoptegoed. Zo'n deal is een slimme keuze wanneer je een bepaald cadeau toch al op het oog had, en nu gratis kunt krijgen bij je energie.

Voordeliger dan los kopen én bespaar met overstappen

Is zo'n energie cadeau deal voordelig? Je betaalt met de maandprijs mee aan het cadeau, maar krijgt het cadeau daarmee vaak voor een lagere prijs dan wanneer je het los zou kopen.

Trek je namelijk de cadeauwaarde van het jaarbedrag af, dan kun je voordeliger uit zijn dan een contract zonder cadeau. Zo bespaar je met een nieuw contract én heb je een tof cadeau in handen dat je graag wil hebben. Win-win!

*Wil je simpelweg de grootste besparing op je energiekosten? Kies dan voor een contract met cashback korting. In onze unieke overstapgids leggen we je hier meer over uit.

Alle energie aanbiedingen

Op zoek naar alle energie aanbiedingen van alle energieleveranciers?

NLE logo
Oxxio logo
Eneco logo
Budget Energie logo
Engie logo
Pure energie logo
Energiedirect logo
Powerpeers logo
Vandebron logo
Vattenfall logo
Essent logo
Innova logo
United consumers logo
Logo Gewoon energie