Zijn er private lease aanbiedingen met een snelle levertijd?

Heb je snel een private lease auto nodig? Dan is een private lease aanbieding met snelle levertijd je beste keuze. Dat leggen we uit.

Private lease direct leverbaar

Veel private lease aanbieders, waaronder JustLease, XLeasy, Lease ‘m en Athlon hebben regelmatig speciale private lease aanbiedingen waarmee je gegarandeerd een supersnelle levertijd krijgt van 2 tot 3 weken. Dat is namelijk één van de voordelen van zo’n actie.

Dit zijn auto’s die de aanbieder op voorraad heeft staan. Meestal kleinere auto’s van bepaalde automerken in het goedkopere segment, met dus een extra snelle levertijd.

Wil je snel de beschikking hebben tot een private lease auto en stel je verder weinig eisen aan een auto naast de standaarduitvoering per model? Dan is een private lease aanbieding met snelle levertijd je beste keuze.

Voorbeelden van private lease auto’s die vaak met een snelle levertijd te krijgen zijn:

Heb je een grotere auto nodig, of een auto die helemaal naar jouw persoonlijke wensen is afgestemd? Dan is zo’n actie met snelle levertijd niet mogelijk. Gaat het wachten echt lang duren? Dan kun je in dat geval kijken of jouw aanbieder de levertijd voor je kan overbruggen met een tijdelijke lease auto.

Private lease aanbiedingen vaak ook goedkoper

Een ander voordeel van direct leverbare auto’s is dat ze vaak het de goedkoopste private lease auto's zijn. Voor sommige modellen betaal je nog geen € 200,- per maand bij een 60 maanden contract met een kilometerbundel van 10.000 kilometers.

Dat komt omdat je als klant met zo’n actie direct profiteert van het schaalvoordeel waarmee de aanbieder een groot aantal van deze modellen tegelijk heeft ingekocht. Die korting wordt doorberekend in je leasecontract. Dubbel gunstig voor jou dus.

Snellere levertijd zonder 14 dagen bedenktijd

Een andere manier om je auto sneller geleverd te krijgen, is door af te zien van de 14 dagen bedenktijd. De levertijd begint namelijk te lopen nadat de 14 dagen bedenktijd voorbij zijn, na ondertekening van je contract. Op die manier begint je levertijd direct na het tekenen van je contract.

Zijn er private lease aanbiedingen met een snelle levertijd?