Goedkoopste private lease

Met de goedkoopste private lease rijd je rond in een gloednieuwe auto voor nog geen € 200,- per maand, volledig ontzorgd.

Private lease kan in veel gevallen goedkoper zijn dan een auto kopen. Twijfel je of je beter kunt kopen of leasen? Bekijk dan eens of de goedkoopste private lease modellen wat voor jou zijn, en laat je spaarrekening nog even onaangebroken.

Het grote voordeel van private lease is dat je geen eigen investering hoeft te doen en het risico van onverwachtse kosten wordt weggenomen. Zo rijd je in een leuke vlotte nieuwe auto met duidelijkheid over de kosten. De goedkoopste private lease is meestal een compacte stadsauto met de meeste gangbare functionaliteiten, in combinatie met een contract looptijd van 60 maanden en een kilometerbundel van 10.000 km per jaar.

Wij zijn erachter gekomen dat een private lease auto rechtstreeks bij de dealer afsluiten vrijwel altijd iets goedkoper is dan via een leasemaatschappij. Je zit dan aan een minder lange contractduur vast, maar wel tegen dezelfde maandprijs.

Voordelen goedkoopste private lease:
  • Verzekeringen, onderhoudskosten en wegenbelasting inbegrepen
  • Gloednieuwe auto voor minder dan € 200,- per maand
  • Geen onverwachtse kosten of aanbetaling
Bekijk de goedkoopste private lease auto's

Private lease vergelijken

Dit zijn de voordeligste private lease modellen van dit moment

Model Prijs p.m. Aanbieder Contractduur Kilomerbundel p.j.
Peugeot 108 €199,- Peugeot sterke actie 60 maanden 10.000 km Bekijk
Volkswagen Up! €259,- Volkswagen 48 maanden 10.000 km Bekijk
Renault Twingo €209,- Univé 36 maanden 10.000 km Bekijk
Seat Ibiza €249,- SEAT 48 maanden 10.000 km Bekijk
Kia Picanto €219,- ANWB 60 maanden 10.000 km Bekijk

Klinkt een private lease auto je als muziek in de oren? Bedenk dan voor jezelf van tevoren goed wat je belangrijk vindt aan je private lease contract. Hierbij is het belangrijk te letten op contractduur en kilometerbundel.

Kies je voor een langere contractduur, des te voordeliger de private lease auto vaak is. Wil je tussentijds weer een andere auto, of verandert je situatie en is een private lease auto niet meer wenselijk? Dan kan het verstandig zijn te kiezen voor een kortere looptijd. Daarnaast is de kilometerbundel ook bepalend voor de maandprijs. Ons advies is te kiezen voor een kilometerbundel met voldoende kilometers, maar ook weer niet te veel kilometers die je toch niet zal gebruiken. Zo voorkom je dat je moet bijbetalen, maar ook dat je onnodig te veel betaalt per maand.

Welke private lease auto uiteindelijk ook je voorkeur heeft, neem altijd de private lease voorwaarden van de lease aanbieder door. Zo kun je bij enkele aanbieders bijvoorbeeld weer ongebruikte kilometers terugleveren, of onder bepaalde voorwaarden je contract annuleren wanneer dat nodig blijkt.