Nieuws   Internet  
KPN Internet en TV aanbiedingen: de beste deals

KPN Internet en TV aanbiedingen: de beste deals

KPN heeft altijd wel aanbiedingen voor nieuwe klanten beschikbaar. In dit artikel bekijken we welke internet en tv aanbiedingen KPN op dit moment te bieden heeft en uit welke deals jij het meeste voordeel haalt.

Internet en TV aanbiedingen van KPN met korting

KPN biedt aan nieuwe klanten op dit moment tijdelijk alleen kortingsacties aan, waaruit je er één kunt kiezen. Deze kortingsdeals zijn geldig bij zowel een internet only-, internet en tv-, als internet, tv en bellen abonnement.

Huidige aanbiedingen van KPN:

 • 6 maanden korting op een 1 jaar abonnement voor internet (en TV)
 • 12 maanden korting op een 2 jaar abonnement voor internet (en TV)

Of je nu kiest voor een 1-jarig of 2-jarig abonnement bij KPN: in beide gevallen betaal je de eerste maanden € 35,- per maand, wat je een mooie korting op jaarbasis oplevert. In onderstaande tabel zie je hoeveel voordeel je dit oplevert aan de hand van het gekozen abonnement:

Alleen internet abonnementVoordeel per jaar
100 Mbit/s1 jaar: € 45,-
2 jaar: € 90,-
200 Mbit/s1 jaar: € 90,-
2 jaar: € 180,-
1000 Gbit/s1 jaar: € 105,-
2 jaar: 210,-
4000 Gbit/s1 jaar: € 195,-
2 jaar: 390,-


Internet en tv abonnementVoordeel per jaar
100 Mbit/s1 jaar: € 120,-
2 jaar: € 240,-
200 Mbit/s1 jaar: € 165,-
2 jaar: € 330,-
1000 Mbit/s1 jaar: € 180,-
2 jaar: € 360,-
4000 Mbit/s1 jaar: € 270,-
2 jaar: € 540,-

Je krijgt dus het meeste voordeel wanneer je kiest voor een 2-jarig contract met 4 Gibt/s aan snelheid (op veel adressen beschikbaar). Bedenk wel goed of je dit wel nodig hebt, je maandbedrag na 12 maanden wordt namelijk wel € 67,50 of € 80,-. Een gemiddeld huishouden heeft genoeg aan 100 - 200 Mbit/s.

Ga direct naar de aanbiedingen

Internet en TV aanbiedingen van KPN met een cadeau

Hoewel je eigenlijk altijd wel van een korting kan profiteren voor je internet bij KPN, moet je een beetje geluk hebben met een goede cadeau aanbieding. Op dit moment heeft KPN weer zo'n superaanbieding.

Gratis Samsung TV

In het kader van het aankomende EK voetbal, biedt KPN nu een gratis Samsung TV t.w.v. € 499,- bij een 2-jarig internet en tv abonnement (of andere modellen tegen bijbetalen, maar met een flinke korting). Kun jij een nieuwe- of extra TV gebruiken thuis? Dan is dit een hele mooie aanbieding van KPN, met een hoge cadeauwaarde.

Wees er op tijd bij, want voor deze actie loopt tot en met 23 juni en op=op.

Je kan een gratis Samsung TV kiezen uit de volgende opties:

 • 43-inch Samsung TV t.w.v. €499,- gratis (Modelnummer: UE43DU7150KXXN)
 • 50-inch Samsung TV t.w.v. €699,- voor €199,- (Modelnummer: UE50DU7150KXXN)
 • 55-inch Samsung TV t.w.v. €1199,- voor €399,- (Modelnummer: QE55Q72DATXXN)
 • 65-inch Samsung TV t.w.v. €1499,- voor €599,- (Modelnummer: QE65Q72DATXXN)

Bekijk de gratis Samsung TV cadeau aanbieding

KPN weekenddeal: gratis Philips TV of iPad

Daarnaast kun je iedere maand van een KPN weekenddeal gebruik maken. De naam zegt het al: deze deal loopt alleen in het weekend. Meestal zo'n 2 à 3 weekenden per maand kan je de deal krijgen.

Specifiek met deze weekendeals stunt KPN ook vaak met dure cadeau's. Je ontvangt hierbij meestal een gratis Philips UHD Smart TV ter waarde van € 499,- bij een 2-jarig internet abonnement, of een gratis iPad ter waarde van € 439,-.

In verhouding krijg je met zo'n weekenddeal het meeste voordeel van alle bovenstaande aanbiedingen (naast de gratis Samsung TV actie van nu).

Het is natuurlijk wel wederom de vraag of je de TV of iPad echt nodig hebt. Mocht dat het geval zijn, is dit zeker de beste aanbieding.

Check of er dit weekend een deal is

Naast deze speciale en grote cadeau acties, loopt een aantal internet en tv aanbiedingen van KPN bijna altijd door. Daarbij moet je denken aan:

 • Een jaar lang gratis KPN TV+ (t.w.v € 150,-)

 • Gratis Wifi punten (t.w.v € 199,-)

Gratis Wifi punten

Een optie die je vaak kunt kiezen bij KPN, zijn de twee gratis KPN Wifi punten. Deze zijn alleen geldig bij een 1-jarig internet abonnement. Dit zijn Wifi punten waarmee je in je hele huis de internetverbinding/connectie verbetert.

Deze punten kosten normaal gesproken € 199,- waard. Mocht je dus in je hele huis goede wifi willen, dan is dit een interessante aanbieding. De Wifi punten zijn bij alle 1-jarige contracten meer waard dan het voordeel wat je krijgt met de korting.

KPN Wifi punten

Gratis KPN TV+

Je kunt er ook voor kiezen om een jaar lang gratis KPN TV+ te nemen. Hiermee krijg je een apart TV kastje waarmee je makkelijk kunt schakelen tussen alle streamingsdiensten.

In mijn ogen is dit de minst goede deal van de vier. Je moet namelijk alsnog los abonnementen op streamingsdiensten hebben om het volwaardig te benutten. Zeker als je thuis al een Smart-TV hebt, is deze aanbieding overbodig.

Extra voordeel bij internet en mobiel abonnement

Naast de bovenstaande aanbiedingen, krijg je ook nog extra voordelen wanneer je een internet abonnement en een mobiel abonnement bij KPN afneemt. Je ontvangt onderstaande extra's;

 • Combivoordeel extra voordeel als je mobiel klant bent
 • € 7,50 Korting op je mobiele abo
 • € 5,- Entertainment korting
 • Gratis pluspakket bij TV
 • Dubbel zoveel data

Welke aanbieding kun je het beste kunt kiezen?

Het is afhankelijk van wat je wilt en wellicht nodig hebt, waar je het beste voor kunt kiezen.

Als je een nieuwe of extra TV of iPad nodig hebt, is het zeker de moeite waard om te profiteren van een weekenddeal of een EK-pakker actie. Daar haal je de meeste cadeauwaarde uit.

Als je geen TV of iPad nodig hebt maar je Wifi in huis niet betrouwbaar is, dan kan je het beste kiezen voor de Wifi punten. Heb je thuis al gewoon goede wifi, kies dan voor de korting op je abonnement, maar pas op met een veel te hoge snelheid als je dit niet nodig hebt.

Scoor nu je KPN aanbieding

Naast KPN hebben de andere twee grote internet providers van Nederland ook regelmatig aanbiedingen. Handig om die even naast elkaar te zetten voor de beste aanbieding.

Bekijk hier de aanbiedingen van Ziggo en Odido:

Bekijk Ziggo aanbiedingen

Bekijk Odido aanbiedingen

KPN aanbiedingen bestaande klanten

Vraag je je tot slot af of KPN ook wat voor bestaande klanten doet? Helaas kun je van de bovenstaande aanbiedingen geen gebruik maken als bestaande klant, ze zijn alleen geldig voor nieuwe klanten.

Wel kun je altijd KPN op bellen als je graag klant wil blijven en vragen om extra voordeel. Soms heeft KPN namelijk wel acties voor bestaande klanten, zoals een gratis snelheidsverhoging. Het kan ook helpen om te zeggen naar welke provider je zou overstappen en met welke kortingsaanbieding. Wellicht dat KPN boven deze korting gaat zitten, maar zekerheid heb je hier niet mee.

Meestal weegt dit voordeel niet op tegen het voordeel dat nieuwe klanten krijgen als ze overstappen van internet provider, weten wij uit ervaring.

Vergelijk internet

Bron: Keuze.nl
Internet

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team