Nieuws   Internet  
KPN Internet en TV aanbiedingen: de beste deals

KPN Internet en TV aanbiedingen: de beste deals

Gepubliceerd op: 01 februari 2024

KPN heeft altijd aanbiedingen voor nieuwe klanten beschikbaar. In dit artikel bekijken we welke internet en tv aanbiedingen KPN te bieden heeft voor nieuwe klanten. Zo weet jij na het lezen van dit artikel uit welke KPN aanbieding je het meest voordeel haalt.

Verschillende soorten internet en TV aanbiedingen van KPN

KPN biedt aan nieuwe klanten verschillende soorten aanbiedingen. Belangrijk om te weten is dat je niet van alle drie de aanbiedingen gebruik kunt maken maar dat je er een moet kiezen. Deze aanbiedingen zijn geldig bij zowel een internet only-, internet en tv-, als internet, tv en bellen abonnement.

Huidige aanbiedingen van KPN:

  • Korting op je internet (en TV) abonnement (tussen de € 90,- en € 210,-)
  • Gratis KPN TV+ (t.w.v € 150,-)
  • Gratis Wifi punten ( t.w.v € 199,-)
  • Weekenddeal: een gratis Philips TV (t.w.v € 499,-)
KPN Internet en TV aanbiedingen

Ga direct naar de aanbiedingen

Korting op je internet (en TV) abonnement

De eerste aanbieding waar je voor kunt kiezen is korting op je internet abonnement. Wanneer je kiest voor een 1-jarig abonnement krijg je 6 maanden lang 50% korting op je internet (en tv) abonnement. Zie hieronder de tabel hoeveel voordeel dit je oplevert aan de hand van het gekozen abonnement.

Internet abonnementVoordeel
1 Jaar 100 Mbit/s€ 127,50
1 Jaar 200 Mbit/s€ 150,-
1 jaar 1000 Mbit/s€ 157,50
2 jaar 100 Mbit/s€ 90,-
2 jaar 200 Mbit/s€ 180,-
2 jaar 1000 Mbit/s€ 210,-

Je krijgt dus het meeste voordeel wanneer je kiest voor een 2-jarig contract met 1 Gibt/s aan snelheid. Bedenk wel goed of je dit wel nodig hebt, je maandbedrag na 12 maanden wordt namelijk wel € 52,50. Een gemiddeld huishouden heeft genoeg aan 100 - 200 Mbit/s.

Gratis Wifi punten

Een tweede optie die je kunt kiezen bij KPN, zijn de twee gratis KPN Wifi punten. Deze zijn alleen geldig bij een 1-jarig internet abonnement. Dit zijn Wifi punten waarmee je in je hele huis de internetverbinding/connectie verbetert. Deze punten zijn normaal gesproken € 199,- waard. Mocht je dus in je hele huis goede wifi willen, dan is dit een interessante aanbieding. De Wifi punten zijn bij alle 1-jarige contracten meer waard dan het voordeel wat je krijgt met de korting.

KPN Wifi punten

Gratis KPN TV+

Je kunt er ook voor kiezen om een jaar lang gratis KPN TV+ te nemen. Hiermee krijg je een apart TV kastje waarmee je makkelijk kunt schakelen tussen alle streamingsdiensten.

In mijn ogen is dit de minst goede deal van de vier. Je moet namelijk alsnog los abonnementen op streamingsdiensten hebben om het volwaardig te benutten. Zeker als je thuis al een Smart-TV hebt, is deze aanbieding overbodig.

Weekenddeal: gratis Philips TV

Vaak heeft KPN ook nog een speciale weekenddeal. Ze hebben deze niet ieder weekend maar wel vrij regelmatig. Meestal zo'n 2 à 3 weekenden per maand kan je de deal krijgen.

Je ontvangt hierbij een Philips UHD Smart TV ter waarde van € 499,- gratis bij een 2-jarig internet abonnement. In verhouding krijg je hierbij het meeste voordeel van alle bovenstaande aanbiedingen, het is echter wel de vraag of je de TV echt nodig hebt. Mocht dat het geval zijn, is dit zeker de beste aanbieding.

Check of er dit weekend een deal is

Extra voordeel bij internet en mobiel abonnement

Naast de bovenstaande aanbiedingen, krijg je ook nog extra voordelen wanneer je een internet abonnement en een mobiel abonnement bij KPN afneemt. Je ontvangt onderstaande extra's;

  • Combivoordeel extra voordeel als je mobiel klant bent
  • € 7,50 Korting op je mobiele abo
  • € 5,- Entertainment korting
  • Gratis pluspakket bij TV
  • Dubbel zoveel data

Voor welke aanbieding je het beste kunt kiezen

Het is afhankelijk wat je wilt waar je het beste voor kunt kiezen. Als je een nieuwe of extra TV nodig hebt, is het de moeite waard om te profiteren van een weekenddeal. Daar haal je de meeste waarde uit. Als je geen TV wilt, maar je Wifi in huis niet goed is, dan kan je het beste kiezen voor de Wifi punten. Heb je thuis al gewoon goede wifi, kies dan voor de korting op je abonnement.

De beste deal is in mijn ogen het 1-jarig abonnement met 200 Mbit/s. Je krijgt hierbij € 150,- voordeel. Aan te raden is na dat jaar weer te kijken naar nieuwe internet en TV aanbiedingen.

Scoor nu je KPN aanbieding
Naast KPN hebben de andere twee grote internet providers van Nederland ook regelmatig aanbieden. Bekijk hier de aanbiedingen van Ziggo en Odido:

Bekijk Ziggo aanbiedingen

Bekijk Odido aanbiedingen

Bron: Keuze.nl
Internet
Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team