Nieuws   Internet  
Ziggo aanbieding: Bestaande & nieuwe klanten kunnen profiteren

Ziggo aanbieding: Bestaande & nieuwe klanten kunnen profiteren

Gepubliceerd op: 16 februari 2024

Ben je op zoek naar een nieuw internet abonnement? Ziggo wilt je graag verwelkomen als nieuwe klant. Ze hebben daarom op dit moment goede aanbiedingen voor nieuwe klanten. In dit artikel zochten we voor je uit wat de beste Ziggo internet aanbieding is en wat Ziggo doet voor haar bestaande klanten.

Ziggo internet en TV aanbieding

Bij Ziggo krijg je vrijwel altijd een bepaald aantal maanden 50% korting op je internet en TV abonnement. Op dit moment krijg je 6 maanden 50% korting op je abonnement. Een hele enkele keer is dat 9 of 12 maanden. Maar over het algemeen is het altijd 6 maanden korting. In de onderstaande tabel zie je hoeveel voordeel je dit oplevert.

Snelheid

Totaal voordeel

100 Mbit/s€ 168,-
200 Mbit/s€ 181,50
400 Mbit/s€ 196,50
1000 Mbit/s€ 217,50

Zoals je ziet loopt de korting op naarmate je een hogere snelheid kiest. Uiteindelijk kost een hogere snelheid ook maandelijks meer. Het is dus goed om na te gaan of je wel voor het snelste abonnement moet gaan. Een gemiddeld huishouden heeft genoeg aan 200 Mbit/s.

Meteen naar Ziggo

Naast de korting krijg je nu ook een welkomstcadeau. Deze actie is niet altijd beschikbaar, dus als je wilt overstappen is dit een goed moment. Je krijgt 12 maanden lang gratis een streamingdienst. Je kunt uit de volgende streamingdiensten kiezen:

  • Sky Showtime t.w.v € 83,88
  • Disney+ t.w.v € 131,88
  • HBO Max t.w.v € 95,88
  • ESPN compleet t.w.v € 215,40
  • Ziggo Sport Totaal t.w.v € 179,50
  • Film1 t.w.v € 119,50
Ziggo aanbieding welkomstcadeau


Zo loopt je voordeel als nieuwe klant op tot wel meer dan € 430,- als je een nieuwe klant wordt bij Ziggo met een internet en TV aanbieding.

Ziggo internet only aanbieding

Ben je op zoek naar een alleen internet abonnement, dan is je voordeel iets minder groot. Je krijgt dan namelijk slechts 3 maanden korting en geen extra welkomstcadeau. Bekijk hieronder wat je als totale voordeel kunt krijgen.

SnelheidTotaal voordeel
100 Mbit/s€ 63,75
200 Mbit/s€ 70,50
400 Mbit/s€ 78,-
1000 Mbit/s€ 88,50

Bestel een Ziggo internet only abonnement

Exclusieve cashback bij alle abonnementen via Keuze.nl

Op dit moment is er nog een extra aanbieding bij Ziggo in samenwerking met deze website. Je krijgt namelijk een extra cashback bovenop alle bovenstaande voordelen.

Bij een internet only abonnement krijg je € 40,- extra cashback en bij een internet en TV abonnement of alles in 1 abonnement zelfs € 60,- cashback.

Bekijk de voorwaarden voor deze extra aanbieding op de speciale Keuze cashback pagina.

Bekijk de abonnementen in onze internet vergelijker.

Ziggo cashback Keuze

Ziggo aanbieding bestaande klanten

Ben je een bestaande Ziggo klant en wil je ook gebruik maken van een aanbieding? Dan moet ik je helaas teleurstellen. Bovenstaande aanbiedingen zijn alleen geldig voor nieuwe klanten.

Het kan soms helpen om de klantenservice van Ziggo op te bellen en te zeggen dat je wilt overstappen. Dan krijg je weleens 3 maanden korting of een gratis TV pakket. Dit weegt echter niet op tegen de voordelen die je als nieuwe klant krijgt.

Als je echt maximaal wilt profiteren, dan kun je het beste overstappen naar een andere internet provider. Bekijk hier de actuele aanbiedingen van de twee andere grote internet providers in Nederland:

Bron: Keuze.nl
Internet

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team