Nieuws   Internet  
Ziggo aanbieding hero

Ziggo aanbieding: nieuwe & bestaande klanten kunnen profiteren

Ben je op zoek naar een nieuw internet abonnement? Ziggo wil je graag verwelkomen als nieuwe klant en doen dat regelmatig met hoge kortingen en leuke extra’s. In dit artikel zochten we voor je uit wat de beste Ziggo internet aanbieding is en wat Ziggo doet voor bestaande klanten.

Ziggo internet en TV aanbieding

Bij Ziggo krijg je vrijwel altijd een bepaald aantal maanden korting op je internet en tv abonnement. Meestal is dat 6 maanden 50% korting, een enkele keer is dat zelfs 9 of 12 maanden 50% korting. Op dit moment krijg je weer 6 maanden of 12 maanden 50% korting op je internet en tv, afhankelijk van welke looptijd je kiest. In de onderstaande tabel zie je hoeveel voordeel je dit oplevert.

Snelheid

Totaal voordeel

100 Mbit/s1 jaar: € 172,50
2 jaar: € 345,-
200 Mbit/s1 jaar: € 186,-
2 jaar: € 372,-
400 Mbit/s1 jaar: € 201,-
2 jaar: € 402,-
1000 Mbit/s1 jaar: € 217,50
2 jaar: € 435,-

Zoals je ziet loopt de korting op naarmate je een hogere snelheid kiest en een meerjarig abonnent. Uiteindelijk kost een hogere snelheid ook maandelijks meer. Het is dus goed om na te gaan of je wel voor het snelste abonnement moet gaan. Een gemiddeld huishouden heeft genoeg aan maximaal 200 Mbit/s.

Bestel een Ziggo internet en tv abonnement

Welkomstcadeau

Naast de korting krijg je nu ook een welkomstcadeau, namelijk een gratis streamingdienst naar keuze voor 12 maanden. Deze actie is niet altijd beschikbaar, dus als je wilt overstappen is dit een goed moment. Je kunt uit de volgende streamingdiensten kiezen:

  • Sky Showtime t.w.v € 107,88
  • Disney+ t.w.v € 131,88
  • HBO Max t.w.v € 119,88
  • Ziggo Sport Totaal + ESPN Compleet t.w.v € 275,40
  • Film1 t.w.v € 119,40

Je kunt in plaats van de korting ook kiezen voor twee welkomstcadeau's bij Ziggo. Je dan naast de gratis streamingdienst ook kiezen voor een gratis Bol.com cadeau t.w.v. 450,- bij een 2-jaar abonnement. Het mooie is dat je deze cadeaubon meteen ontvangt na betaling van je eerste factuur. Je hebt 'm dus best snel in huis.

Zo kan je voordeel als nieuwe klant oplopen tot wel € 725,- als je een nieuwe klant wordt bij Ziggo met een internet en TV aanbieding. Dit is echt bijzonder veel.

Ziggo internet only aanbieding

Hoef je geen televisie abonnement, maar alleen internet? Dan is je voordeel iets minder groot, hoewel je ook dan kunt overstappen met een mooie korting. Je krijgt nu namelijk 6 of 9 maanden 50% korting op alleen internet, afhankelijk van de looptijd die je kiest. Bekijk hieronder wat dit je als totale voordeel oplevert.

SnelheidTotaal voordeel
100 Mbit/s1 jaar: € 130,50
2 jaar: € 195,75
200 Mbit/s1 jaar: € 144,-
2 jaar: € 216,-
400 Mbit/s1 jaar: € 159,-
2 jaar: € 238,50
1000 Mbit/s

1 jaar: € 180,-
2 jaar: € 270,-


Bestel een Ziggo internet only abonnement

Exclusieve cashback bij alle abonnementen via Keuze.nl

Op dit moment kun je van nóg een extra aanbieding bij Ziggo gebruik maken in samenwerking met deze website. Je krijgt namelijk van ons een extra cashback bovenop alle bovenstaande voordelen.

Bij een internet only abonnement krijg je € 40,- extra cashback en bij een internet en TV abonnement of alles in 1 abonnement zelfs € 60,- cashback.

Bekijk de voorwaarden voor deze extra aanbieding op de speciale Keuze cashback pagina.

Bekijk de abonnementen in onze internet vergelijker.

Ziggo aanbieding bestaande klanten

Ben je een bestaande Ziggo klant, dan kun je helaas geen gebruik maken van deze aanbiedingen. Ze zijn alleen geldig voor nieuwe klanten.

Wil je graag bij Ziggo blijven en toch wat extra’s krijgen? Bel dan Ziggo eens op en zeg dat je van plan bent om over te stappen. Het wil dan weleens lukken om alsnog een korting op je huidige abonnement te krijgen van 3 maanden, of een gratis tv-pakket voor een aantal maanden.

Toch weegt zo’n onderhandeling vaak niet op tegen de voordelen die je krijgt als nieuwe klant. Als je dus echt maximaal wil profiteren, dan kun je het beste overstappen naar een andere internet provider.

Bekijk hier de actuele aanbiedingen van de twee andere grote internet providers in Nederland:

Bron: Keuze.nl
Internet

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team