Icoon van auto met check
Uitgebreid aanbod grootste leasemaatschappijen
Lijst
Uitgebreid filteren op aantal km’s en contractduur
9,1 9,1 Kiyoh beoordeling
94% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh
FD Gazellen winnaar Van 2018 tot en met 2022!

Private lease vergelijken

Kies uit méér dan 100 auto’s en rijd de voordeligste private lease optie.

Vergelijk private lease en vind de beste deal

Kies jouw ideale lease auto, of stel ‘m samen tegen de beste maandprijs. Je hebt keuze uit méér dan 100 auto’s.

Afbeelding van vrouw met autosleutels

Private lease aanvragen in 3 stappen

In slechts 3 stappen vraag je een private lease auto aan.

1. Vraag een gratis offerte aan

Met de filters in onze vergelijker kun je precies aangeven wat voor private lease contract je zoekt. Heb je de juiste auto en aanbieder gevonden? Vraag dan een gratis offerte aan.

2. Je aanvraag wordt gecontroleerd

De aanbieder gaat aan de slag met jouw aanvraag. Ze toetsen je aanvraag om zeker te weten dat je private lease financieel aankunt. Geen zorgen, in de meeste gevallen word je aanvraag gewoon goedgekeurd.

3. Rijden maar!

Na goedkeuring heb je 14 dagen bedenktijd. Ben je tevreden? Dan rijd je na 8 to 20 weken levertijd weg in je nieuwe auto.

Private lease vergelijken in 3 stappen

94% van de bezoekers beveelt ons aan!

Onze bezoekers zijn heel tevreden over Keuze.nl! We scoren gemiddeld een 9,1 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews.

Kiyoh beoordeling

Wat is private lease?

Private lease is een vorm van particulier een auto huren. Je rijdt voor 12 tot 60 maanden in een nieuwe auto tegen een vast bedrag per maand. Daarbij zit alles inbegrepen, van verzekeringen, wegenbelasting, onderhoudskosten tot pechhulp.

Alleen tanken of laden, je auto wassen en eventuele verkeersboetes komen voor eigen rekening.

Dit zijn de voordelen van private lease

De belangrijkste voordelen van private lease zijn het gemak en zekerheid over de kosten. Je weet vooraf wat je per maand betaalt, en je bent volledig ontzorgd over het gebruik, onderhoud en dekking. Met private lease:

  1. Heb je geen eigen investering nodig
  2. Weet je wat je maandelijks betaalt
  3. Ben je altijd all-risk verzekerd
  4. Zijn onderhoud en reparatie inbegrepen
  5. Krijg je pechhulp indien nodig
  6. Heb je geen aan- en verkoop gedoe

Wat kost private lease?

Een goedkoopste private lease auto kost € 280,- per maand . Een hele luxe auto kan je tot wel € 1000,- per maand kosten. De kosten voor private lease hangen af van de looptijd van je contract, het type auto en het aantal kilometers dat je per jaar wil rijden.

Standaarduitvoering is het goedkoopst

De maandprijs is altijd lager als je kiest voor een auto in standaarduitvoering, dan wanneer je ‘m helemaal samenstelt naar je smaak. In elk segment auto’s - klein, midden en groot - kun je regelmatig gebruik maken een van een private lease aanbieding voor een scherpere maandprijs.

Vergelijk voor de laagste prijs

Met private lease vergelijken zie je meteen de kosten voor de auto van jouw keuze per aanbieder. Dit is de prijs voor een standaarduitvoering met de door jouw gekozen looptijd en kilometerbundel.

Is private lease goedkoper dan kopen?

Private lease is vaak goedkoper dan een (tweedehands) auto kopen met eigen geld. Je bent vrijwel altijd voordeliger uit dan kopen met geleend geld tegen rente.

Gunstige prijsafspraken

Leasemaatschappijen hebben op het gebied van inkoop, onderhoud, schade en verzekeringen van auto’s vaak gunstige prijsafspraken met derden. Ze maken gebruik van inkoop schaalvoordelen, lagere verzekeringstarieven en gunstige onderhoudskosten. Als particulier kun je van zulke prijsvoordelen geen gebruik maken, waardoor je meestal duurder uit bent.

Vergelijk de kosten

Heb je een auto op het oog? Check dan met private lease vergelijken of je voordeliger uit bent door te auto te leasen in plaats van kopen.

Is de auto na private lease van jou?

Een private lease auto is na de leaseperiode niet automatisch jouw eigendom. Wel bieden veel leasemaatschappijen de mogelijkheid om de auto over te kopen na afloop van de leasetermijn.

Auto overnemen na afloop soms mogelijk

Wil je afloop van je private lease contract graag in de auto blijven rijden? Vergelijk dan van tevoren de voorwaarden per aanbieder over het overnemen van een auto. Dit kan soms tegen gunstige voorwaarden.

Dit is de beste private lease aanbieder

De algemeen beste private lease aanbieders van Nederland zijn ANWB, Arval en Athlon. De beste private lease aanbieder is natuurlijk ook een kwestie van jouw persoonlijke voorkeuren.

Er is niet één lease aanbieder de allerbeste. Private lease aanbieders hebben een zeer verschillend aanbod. Zo zijn er aanbieders met méér contractmogelijkheden, zoals flexibelere voorwaarden bij persoonlijke omstandigheden. Vergelijk daarom aanbieders op hun voorwaarden, prijs en aanbod en kies de beste volgens jou.

Private lease vergelijken