Icoon van auto met check
Uitgebreid aanbod grootste leasemaatschappijen
Lijst
Uitgebreid filteren op aantal km’s en contractduur
9,4 9,4 Kiyoh beoordeling
100% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh
FD Gazellen winnaar Van 2018 tot en met 2022!

Private lease vergelijken

Kies uit méér dan 100 auto’s en rijd de voordeligste private lease optie.

Vergelijk private lease en vind de beste deal

Kies jouw ideale lease auto, of stel ‘m samen tegen de beste maandprijs. Je hebt keuze uit méér dan 100 auto’s.

Afbeelding van vrouw met autosleutels

Private lease aanvragen

Hoe werkt dat?

1. Vraag een gratis offerte aan

 

Met de filters in onze vergelijker kun je precies aangeven wat voor private lease contract je zoekt. Heb je de juiste auto en aanbieder gevonden? Vraag dan een gratis offerte aan.

2. Je aanvraag wordt gecontroleerd

 

De aanbieder gaat aan de slag met jouw aanvraag. Ze toetsen je aanvraag om zeker te weten dat je private lease financieel aankunt. Geen zorgen, in de meeste gevallen word je aanvraag gewoon goedgekeurd.

3. Rijden maar

 

Je hebt 14 dagen bedenktijd, ben je tevreden en is alles goedgekeurd? Dan duurt het 8 - 20 weken tot je auto wordt geleverd. En dan rijd jij lekker weg met je nieuwe auto!

Private lease vergelijken in 3 stappen
100% van de bezoekers beveelt ons aan.

Onze bezoekers zijn heel tevreden over Keuze.nl! We scoren gemiddeld een 9,4 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews.

Had hulp nodig voor het regelen van een energie contact voor mij nieuwe woning. De chat was zeer behulpzaam en het overstappen is soepel verlopen.
Peter op 18 jul. 2023
         
Bovenaan op site staat: 'Bestaande klanten van Budget Energie betalen altijd meer dan onderstaande aanbiedingen.' Ik vergeleek de prijzen van de energieleveranciers. Vattenfall voor een jaar vast leek een goede optie. Maar wat blijkt als ik dezelfde gegevens invul bij Vattenfal? 52 Euro duurder dan u op uw site laat zien! Daar klopt dus niets van. Dan is Budget Energie 30 Euro goedkoper dan Vattenfal. Dag later: Keuze.nl reageerde snel op mijn review. De fout zou veroorzaakt zijn doordat ik al eerder op de site van Vattenfall was geweest en zij oude gegevens zouden gebruiken. Ik had de site van Vattenfall echter nog nooit bezocht. Maar bij Vattenfall ging er dus iets verkeerd. Vandaag probeerde ik opnieuw. Nu klopten de getallen wel. Mijn eerste review was negatief. Maar daardoor kreeg men ook de kans om te reageren. De e-mailwisseling komt uiterst sympathiek over. Er wordt snel en correct gereageerd. Door de juiste informatie die we nu hebben over de energieleverancier overwegen we om over te stappen.
Henk op 18 jul. 2023
         

Alles over private lease

Hoe werkt private lease? De antwoorden vind je hier.

 

Wat is private lease?

 

Private lease is een vorm van particulier een auto huren. Je rijdt voor 12 tot 60 maanden in een nieuwe auto tegen een vast bedrag per maand. Daarbij zit alles inbegrepen.

All-inclusive autorijden

Private lease ontzorgt je. Autozaken als verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud en pechhulp zitten allemaal bij je leasecontract inbegrepen.

Alleen tanken of laden, je auto wassen en eventuele verkeersboetes komen voor eigen rekening. Lekker overzichtelijk dus.

 

Is de auto na private lease van jou?

 

Een private lease auto is na de leaseperiode niet jouw eigendom. Wel bieden veel leasemaatschappijen de mogelijkheid om de auto over te kopen na afloop van de leasetermijn.

Auto overnemen na afloop

Wil je afloop van je contract graag in de auto blijven rijden? Vergelijk dan van tevoren de voorwaarden per aanbieder over het overnemen van een auto.

 

Wat zijn de voordelen van private lease?

 

De belangrijkste voordelen van private lease zijn het gemak en zekerheid over de kosten. Je weet vooraf wat je per maand betaalt, en je bent volledig ontzorgd over het gebruik, onderhoud en dekking.

Met private lease:

  1. Heb je eigen investering nodig
  2. Weet je wat je maandelijks betaalt
  3. Ben je altijd all-risk verzekerd
  4. Zijn onderhoud en reparatie inbegrepen
  5. Krijg je pechhulp indien nodig
  6. Heb je geen aan- en verkoop gedoe
 

Is private lease goedkoper dan kopen?

 

Private lease is vaak goedkoper dan een (tweedehands) auto kopen met eigen geld. Je bent vrijwel altijd voordeliger uit dan kopen met geleend geld (tegen rente).

Gunstige prijsafspraken

Leasemaatschappijen hebben op het gebied van inkoop, onderhoud, schade en verzekeringen van auto’s vaak gunstige prijsafspraken met derden.

Ze maken gebruik van inkoop schaalvoordelen, lagere verzekeringstarieven en gunstige onderhoudskosten. Als particulier kun je van zulke prijsvoordelen geen gebruik maken, waardoor je meestal duurder uit bent.

Vergelijk de kosten

Heb je een auto op het oog? Check dan met private lease vergelijken of je voordeliger uit bent door te auto te leasen in plaats van kopen.

 

Wat kost private lease?

 

Een goedkoopste private lease auto kost € 199,- per maand . Een hele luxe auto kan je tot wel € 800,- kosten. De kosten voor private lease hangen af van de looptijd van je contract, het type auto en het aantal kilometers dat je per jaar wil rijden.

Standaarduitvoering is het goedkoopst

De maandprijs is altijd lager als je kiest voor een auto in standaarduitvoering, dan wanneer je ‘m helemaal samenstelt naar je smaak.

In elk segment auto’s - klein, midden en groot - kun je regelmatig gebruik maken een van een private lease aanbieding voor een scherpere maandprijs.

Vergelijk voor de laagste prijs

Met private lease vergelijken zie je meteen de kosten voor de auto van jouw keuze per aanbieder. Dit is de prijs voor een standaarduitvoering met de door jouw gekozen looptijd en kilometerbundel.

 

Wat is de beste private lease aanbieder?

 

De algemeen beste private lease aanbieders van Nederland zijn ANWB, Arval en Athlon. Natuurlijk hangt het ook af van jouw persoonlijke voorkeuren.

De beste volgens jou

Er is niet één lease aanbieder de allerbeste. Private lease aanbieders hebben een zeer verschillend aanbod. Zo zijn er aanbieders met méér contractmogelijkheden, zoals flexibelere voorwaarden bij persoonlijke omstandigheden.

Vergelijk daarom aanbieders op hun voorwaarden, prijs en aanbod en kies de beste volgens jou.