Icoon van auto met check
Uitgebreid aanbod grootste leasemaatschappijen
Lijst
Uitgebreid filteren op aantal km’s en contractduur
9,1 9,1 Kiyoh beoordeling
93% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh
FD Gazellen winnaar Van 2018 tot en met 2022!

Vind de goedkoopste private lease auto

Kies uit méér dan 100 auto’s en rijd de voordeligste private lease optie.

93% van de bezoekers beveelt ons aan!

Onze bezoekers zijn heel tevreden over Keuze.nl! We scoren gemiddeld een 9,1 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews.

Kiyoh beoordeling

Kun je onderhandelen over de private lease prijs?

Onderhandelen over de private leaseprijs is niet gebruikelijk wanneer je online een leasecontract afsluit. Je krijgt een offerte toegestuurd met de maandprijs. Daarmee ga je akkoord, of niet.

Kan ik private lease betalen?

Voor private lease geldt geen minimum inkomensgrens. Het is dus ook mogelijk met een wisselend vast inkomen uit werk, anders dan een uitkering. De leasemaatschappij laat altijd checken (bij het BKR) of je de maandprijs kunt betalen.

Private lease met een vast inkomen

Met een vast inkomen uit werk is private lease bijna altijd mogelijk. Als je maar kunt aantonen dat je vaste inkomsten hebt gedurende de leaseperiode. Dit geldt dus ook voor ZZP’ers.

Private lease met een uitkering

Met een WW-uitkering is private lease meestal niet mogelijk, omdat deze maximaal 2 jaar wordt uitgekeerd. Wordt je tijdens de leaseperiode onverhoopt langdurig ziek en krijg je daarvoor een (WIA) uitkering? Dan is private onder bepaalde voorwaarden nog steeds mogelijk.

Dit is de goedkoopste private lease auto

De goedkoopste private lease auto uit het kleine segment is de Toyota Aygo voor nog geen € 300,- per maand.

Goedkoopste private lease modellen

De goedkoopste private lease auto vindt je meestal in combinatie met een private lease aanbieding, met een looptijd van 60 maanden en kilometerbundel van 10.000 per jaar.

Met private lease vergelijken vindt je snel en gemakkelijk de goedkoopste auto bij jouw voorkeuren in het kleine- midden en luxe segment.

Welke auto kan ik leasen voor € 500,- per maand?

Voor ongeveer € 500,- per maand kun je ruim 50 kleine- midden- en en luxe segment auto’s private leasen, zoals de Peugeot 208, Ford EcoSport. Met dit budget kun je kiezen voor zowel handgeschakeld als een private lease automaat, bijvoorbeeld een elektrische auto.

Met private lease vergelijken bekijk je het volledige overzicht van alle lease auto’s vanaf € 500,- per maand bij jouw voorkeuren.

Welke auto kan ik leasen voor € 250,- per maand?

Helaas kun je op dit moment geen auto meer private leasen voor € 250,- per maand. De goedkoopste uitvoering is de Toyota Aygo voor € 279,- per maand bij de goedkoopste aanbieder.

Voor rond de € 300,- kun je verder enkele andere kleine stadsauto's leasen, zoals de Kia Picanto. Je rijdt deze populaire stadsauto vanaf € 298,- per maand bij de goedkoopste aanbieder.

Dit is de goedkoopste private lease elektrische auto

De goedkoopste private lease elektrische auto is op dit moment de Renault Twingo vanaf € 477,- per maand.

Let op de actieradius

Let naast de prijs bij private lease elektrisch ook op de actieradius. De goedkopere modellen hebben meestal een kleinere actieradius van rond de 100 tot 270 km.

Alle private lease aanbieders

Dit zijn de aanbieders die wij meenemen in onze vergelijker.