Icoon van auto met check
Uitgebreid aanbod grootste leasemaatschappijen
Lijst
Uitgebreid filteren op aantal km’s en contractduur
9,4 9,4 Kiyoh beoordeling
100% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh
FD Gazellen winnaar Van 2018 tot en met 2022!

Vind de goedkoopste private lease auto

Kies uit méér dan 100 auto’s en rijd de voordeligste private lease optie.

100% van de bezoekers beveelt ons aan.

Onze bezoekers zijn heel tevreden over Keuze.nl! We scoren gemiddeld een 9,4 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews.

Had hulp nodig voor het regelen van een energie contact voor mij nieuwe woning. De chat was zeer behulpzaam en het overstappen is soepel verlopen.
Peter op 18 jul. 2023
         
Bovenaan op site staat: 'Bestaande klanten van Budget Energie betalen altijd meer dan onderstaande aanbiedingen.' Ik vergeleek de prijzen van de energieleveranciers. Vattenfall voor een jaar vast leek een goede optie. Maar wat blijkt als ik dezelfde gegevens invul bij Vattenfal? 52 Euro duurder dan u op uw site laat zien! Daar klopt dus niets van. Dan is Budget Energie 30 Euro goedkoper dan Vattenfal. Dag later: Keuze.nl reageerde snel op mijn review. De fout zou veroorzaakt zijn doordat ik al eerder op de site van Vattenfall was geweest en zij oude gegevens zouden gebruiken. Ik had de site van Vattenfall echter nog nooit bezocht. Maar bij Vattenfall ging er dus iets verkeerd. Vandaag probeerde ik opnieuw. Nu klopten de getallen wel. Mijn eerste review was negatief. Maar daardoor kreeg men ook de kans om te reageren. De e-mailwisseling komt uiterst sympathiek over. Er wordt snel en correct gereageerd. Door de juiste informatie die we nu hebben over de energieleverancier overwegen we om over te stappen.
Henk op 18 jul. 2023
         

Alles over goedkoop private leasen

Hoe zit het met de private lease kosten? De antwoorden vind je hier.

 

Kun je onderhandelen over de private lease prijs?

 

Onderhandelen over de private leaseprijs is niet gebruikelijk wanneer je online een leasecontract afsluit. Je krijgt een offerte toegestuurd met de maandprijs. Daarmee ga je akkoord, of niet.

 

Kan ik private lease betalen?

 

Voor private lease geldt geen minimum inkomensgrens. Het is dus ook mogelijk met een wisselend vast inkomen uit werk, anders dan een uitkering. De leasemaatschappij laat altijd checken (bij het BKR) of je de maandprijs kunt betalen.

Vast inkomen

Met een vast inkomen uit werk is private lease bijna altijd mogelijk. Als je maar kunt aantonen dat je vaste inkomsten hebt gedurende de leaseperiode. Dit geldt dus ook voor ZZP’ers.

Uitkering

Met een WW-uitkering is private lease meestal niet mogelijk, omdat deze maximaal 2 jaar wordt uitgekeerd.

Wordt je tijdens de leaseperiode onverhoopt langdurig ziek en krijg je daarvoor een (WIA) uitkering? Dan is private onder bepaalde voorwaarden nog steeds mogelijk.

 

Wat is de goedkoopste private lease auto?

 

De goedkoopste private lease auto uit het kleine segment is de Citroën C1.

Goedkoopste private lease modellen

De goedkoopste private lease auto vindt je meestal in combinatie met een private lease aanbieding, met een looptijd van 60 maanden en kilometerbundel van 10.000 per jaar.

Met private lease vergelijken vindt je snel en gemakkelijk de goedkoopste auto bij jouw voorkeuren in het kleine- midden en luxe segment.

 

Welke auto kan ik leasen voor 500 euro per maand?

 

Voor € 500,- per maand kun je ruim 80 kleine- midden- en en luxe segment auto’s private leasen, zoals de Peugeot 208, Ford EcoSport.

Ruime keuze

Voor € 500,- per maand heb je veel keuze voor een private lease auto. Met dit budget kun je kiezen voor zowel handgeschakeld als een private lease automaat, bijvoorbeeld een elektrische auto.

Met private lease vergelijken kun je het volledige overzicht bekijken van alle lease auto’s vanaf € 500,- per maand bij jouw voorkeuren.

 

Wat is de goedkoopste private lease elektrische auto?

 

De goedkoopste private lease elektrische auto is op dit moment de Renault Captur vanaf € 359,- per maand.

Let op de actieradius

Let naast de prijs bij private lease elektrisch ook op de actieradius. De goedkopere modellen hebben meestal een kleinere actieradius van rond de 100 tot 270 km.

Wil je minimaal 300 kilometer of meer kunnen rijden op één volle laadbeurt? Dan zijn de Opel Corsa-e goedkope opties bij een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

 

Welke auto kan ik leasen voor 250 euro per maand?

 

De goedkoopste private lease auto voor € 250,- per maand is op dit moment de Kia Picanto. Je rijdt deze populaire stadsauto vanaf € 249,- per maand bij de goedkoopste aanbieder.

Kleine stadsauto

Voor ongeveer € 250,- per maand kun je nog meer kleine stadsauto’s leasen.

Zo heb je een Mitsubishi Space voor ongeveer € 250,- per maand bij een looptijd van 60 maanden en kilometerbundel 10.000 km per jaar.

Alle private lease aanbieders

Dit zijn de aanbieders die wij meenemen in onze vergelijker.

Athlon logo
Autonl logo
Ikrij logo
Justlease logo
Unive logo
Leasem logo
citroen logo
Sterk peugeot
XL Easy logo
SKODA Logo
SEAT logo