Icoon van auto met check
Uitgebreid aanbod grootste leasemaatschappijen
Lijst
Uitgebreid filteren op aantal km’s en contractduur
9,1 9,1 Kiyoh beoordeling
93% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh
FD Gazellen winnaar Van 2018 tot en met 2022!

Alle elektrische auto's vergelijken

Bekijk alle elektrische private lease auto's.

Een elektrische auto private leasen

Ga je voor het eerst een elektrische auto leasen? Check dan nog even deze 4 handige weetjes over elektrische private lease auto's:

1. Elektrisch laden is het voordeligst met de juiste laadpas(sen)

Om je auto elektrisch op te laden, ga je waarschijnlijk gebruik maken van openbare laadpalen. Met de juiste laadpas(sen) kan je flink besparen op de laadtarieven. Doe je daarom je voordeel met laadpassen vergelijken.

We raden aan om meerdere laadpassen aan te schaffen, zodat je altijd een pas bij je hebt waarmee je voor het voordeligst tarief afrekent.

Ga je vooral veel thuisladen? Dan kan het kiezen van een energieleverancier met lage stroomprijzen je heel veel besparen. Bekijk daarom ook ons advies voor de beste energieleverancier met elektrisch rijden.

2. Elektrisch rijden is standaard met een automaat

Ben je gewend om altijd handmatig te schakelen? Dan zal rijden met een private lease automaat even wennen zijn. Maar je zal al snel merken hoeveel comfortabeler een automaat rijdt. Je rijdt veel stiller en strekt bovendien sneller op.

3. Met een duurdere elektrische auto kom je verder

In het algemeen geldt: hoe duurder de auto, hoe groter de actieradius en hoe verder je dus met de auto komt zonder bij te laden.

Zo heeft de smart EQ een actieradius rond de 100 km, een Nissan LEAF rijdt 270 km en een Tesla Model 3 kan gemiddeld zelfs tot 400 km rijden. Is het bereik voor jou belangrijk, let hier dan op.

4. Elektrische lease auto's zijn duurder

In vergelijking met handgeschakelde auto's, ligt de leaseprijs van een elektrische lease auto al snel ongeveer € 200,- hoger. Vergelijk daarom het aanbod van verschillende lease aanbieders of scoor een mooie private lease aanbieding.

Kom meer te weten over de beste elektrische private lease auto van dit moment.

Private lease aanbieders

Bij ons vergelijk je elektrische lease auto's van grote private lease aanbieders.