Nieuws   Lancering website voor private lease aanbiedingen
Lancering website voor private lease aanbiedingen

Lancering website voor private lease aanbiedingen

Gepubliceerd op: 19 april 2019
Update: Privateleaseaanbiedingen.com is een partnerwebsite van Keuze.nl. Inmiddels kun je ook op Keuze.nl zelf private lease aanbiedingen vergelijken.

Een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachtse kosten en zonder je spaarrekening open te breken. Private lease is ‘hot’. Partijen van lease reus Athlon tot aan de ANWB bieden private lease aan. Met enorme prijsverschillen tot gevolg. Welke private lease aanbiedingen nu echt goed zijn? Dat maken wij vanaf vandaag inzichtelijk!

Op onze nieuwe private lease website vind je nu al de 10 populairste modellen. Denk hierbij aan de Peugeot 108, Volkswagen Up en de Renault Twingo. Ook auto’s van de grotere klassen zijn te vergelijken zoals de Opel Astra, BMW 1-Serie en de altijd populaire Volkswagen Polo.

Wij hebben daarbij de 12 grootste en goedkoopste lease aanbieders met elkaar vergeleken voor elk model. Dit zorgt ervoor dat bezoekers van de website op een enorm makkelijke manier de prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders kunnen zien.

De goedkoopste private lease

Omdat we zoveel leaseaanbieders vergelijken en in een makkelijk overzicht plaatsen is het ook heel makkelijk om de goedkoopste private lease auto te zien. Op dit moment kun je voor slechts 189 euro per maand een Kia Picanto prive leasen. Daarbij zitten alle vaste kosten, op benzine na, in de maandprijs.

In de prijs zit dus ook de afschrijving, allrisk (casco) verzekering, onderhoud en de wegenbelasting. En bij ANWB en veel andere aanbieders zit zelfs de pechhulp in dit bedrag mee.

Waarom de aanbiedingen vergelijken?

Er zijn enorm veel private lease aanbieders en aanbiedingen. Dat zorgt voor (grote) prijsverschillen. In het maken van onze private lease website merkten we dat voor elk model een andere aanbieder het goedkoopste was.

Het is dus niet zomaar te zeggen dat er een leasemaatschappij altijd het goedkoopste is. Sterker nog: de prijsverschillen zijn enorm! Zo is een Peugeot 108 bij de goedkoopste aanbieder 194 euro per maand, en bij de duurste 258 euro. En dit is bij een vergelijkbare looptijd en aantal kilometers.

Meer informatie

De website is vanaf vandaag live, en je kunt dus vanaf vandaag al 10 modellen en maar liefst 12 private lease aanbieders vergelijken. Kijk dus snel op de website: private lease aanbiedingen.

Bron: Keuze.nl
private lease
private lease aanbieding

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team