52 artikelen geschreven

Over Alice

Alice van den Berg is Content strategist bij Keuze.nl. Onder haar dagelijkse verantwoordelijkheden valt het onderzoek doen naar de laatste ontwikkelingen rondom alle markten op Keuze.nl en dit vertalen naar content voor onze bezoekers.

Daarnaast zorgt Alice er ook voor dat we de informatie op Keuze.nl up to date houden. Nieuws op de energie- of internetmarkt? Geen probleem! Doordat Alice bovenop de markt zit ontgaat haar niks, en daardoor ook onze bezoekers niet.

  •   Sinds april 2017 bij Keuze.nl
  •   Werkzaam als Content strategist
  •   Specialisme in SEO, copywriting, content creatie

Vergelijken met Alice

Bij het vergelijken let ik erop dat ik een betrouwbare energie maatschappij uitkies. Op Keuze.nl vergelijken we alleen leveranciers waar wij zelf 100% achter staan. Een persoonlijke voorkeur van mij is dat een leverancier hoog scoort op duurzaamheid,  zoals Vandebron of GreenChoice.

Als tip voor onze (mogelijke) overstappers zou ik willen meegeven dat ook de kleinere partijen op Keuze.nl betrouwbaar zijn. Naast dat ze net zo betrouwbaar zijn als de grotere partijen, kunnen de kleinere partijen soms de goedkoopste keuze zijn voor jou.