Uit welke kosten bestaat private lease?

Met private lease zijn de meeste kosten in de leaseprijs begrepen. Welke kosten met private lease inclusief zijn en welke exclusief, zetten we voor je op een rij:

Opbouw leaseprijs inclusief en exclusief

Welke kosten zijn inclusief en welke exclusief bij private lease?

Private lease is vanwege het zorgeloze gevoel een reden voor veel automobilisten om privé te leasen. Je betaalt namelijk een vast bedrag per maand en de meeste kosten zijn hierin gedekt.

Private lease inclusief

Zo zijn de vaste kosten voor een allrisk verzekering, APK en wegenbelasting inbegrepen, maar ook onverwachte kosten. Sta je met pech langs de weg of moet de auto voor reparatie of onderhoud naar de garage, dan betaal je daar niks extra's voor.

Auto rijklaar maken
Ook kosten om de auto rijklaar te maken worden doorberekend in de leaseprijs. Hierbij kan je denken aan kosten voor het afleveren van de auto met een volle tank en eventuele transportkosten als de auto thuis wordt afgeleverd.

Bij een private lease occasion wordt de auto van binnen en buiten gepoetst, vloeistoffen aangevuld en de banden op de juiste spanning gezet.

Private lease exclusief

Met private lease betaal je alleen voor je brandstof en eventuele boetes en tolbetalingen. En maak je schade, of is de schade onverhaalbaar op een ander? Dan betaal je het schadebedrag tot maximaal het eigen risico. Je bent met private lease namelijk altijd allrisk verzekerd.

Uit welke kosten bestaat private lease?