Nieuws   Internet postcodecheck succesvol met eerlijke vergelijker
Internet postcodecheck succesvol met eerlijke vergelijker

Internet postcodecheck succesvol met eerlijke vergelijker

Update: Inernetpostcodecheck.nl is een partnerwebsite van Keuze.nl. Je kunt nu op onze site met internet vergelijken ook een postcodecheck doen.

De vergelijkingswebsite internet postcodecheck blijkt zeer succesvol te zijn sinds de integratie van de eerlijke internet vergelijk module.

Eerlijk en onafhankelijke internet postcodecheck

De internet postcodecheck om internet abonnementen mee te vergelijken is tot nu toe een groot succes.

De vergelijker achterhaalt wat de maximaal haalbare internetsnelheid is op een adres en wat de daarbij mogelijke abonnementen zijn. Het overzicht dat men vervolgens te zien krijgt is geheel onafhankelijk en eerlijk samengesteld.

De internet vergelijker sorteert de abonnementen op basis van welke daadwerkelijk de goedkoopste is. Dit houdt in dat de totale kosten bij elkaar opgeteld worden, de korting daar vanaf gehaald wordt en het overgebleven getal gedeeld woord door de contractsduur.

In veel gevallen waren kortingsacties weleens misleidend waardoor de ene provider goedkoper leek dan de ander. Met de eerlijke internet postcodecheck wordt deze onafhankelijke vergelijking de nieuwe standaard.

Uitgebreid overzicht bij de internet postcodecheck

Niet alleen krijg je een eerlijk en onafhankelijk overzicht te zien met de internet postcodecheck, hierbij heb je veel filter mogelijkheden om te vergelijken hoe jij dat wilt.

Het is eenvoudig om aan te geven hoeveel Mbit/s internet je bij je abonnement wilt ontvangen. Daarbij zijn verschillende verbindingstypes zoals: ADSL, Kabel, Glasvezel en Satelliet beschikbaar om te filteren.

De internet vergelijker geeft bij de postcodecheck aan welke verbindingstype mogelijk is op je adres en hoeveel de maximaal haalbare internetsnelheid daarmee is.

Zo zal je vaak zien dat Kabel en Glasvezel internet een hogere snelheid kunnen behalen dan ADSL.

De eerlijke internet vergelijker is momenteel zijn opmars begonnen in Nederland. Al ruim 27 websites maken gebruik van de tool om een eerlijk en onafhankelijk overzicht aan te bieden aan de Nederlandse consument.

Hiermee wordt de vergelijkingswereld transparanter en zullen commerciële belangen, zoals het hoger plaatsen van bepaalde providers waar afspraken mee gemaakt zijn, ingedamd worden doordat het overzicht bepaald wordt door de goedkoopste abonnementen bovenaan te plaatsen.

Bron: Keuze.nl
internet vergelijken

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team