Internet snelheid
Postcodecheck check je echte snelheid
Internet check
Alle providers vergelijk het grootste aanbod
9,4 9.6 Kiyoh beoordeling
96% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh
FD Gazellen winnaars 2018, 2019, 2020 & 2021!

Wie is de snelste internet provider 2023?

De snelste internet provider in 2023 is Ziggo. Ze leveren tot maar liefst 1000 Mb/s. Maar er zijn meer snelle internet providers.

Om de snelste internet provider voor jou te vinden kun je het beste de postcodecheck gebruiken en internet providers vergelijken. We tonen je alle providers die op jouw adres abonnementen aanbieden. Sorteer vervolgens op ‘downloadsnelheid’. Het snelste abonnement staat meteen bovenaan. Super simpel.

snelste internet provider

Bekijk het aanbod van de snelste internet providers

Welke snelle abonnementen bieden deze providers aan? We hebben ze in een overzicht gezet voor je.

Provider Type verbinding Downloadsnelheid Korting Prijs p.m.
Kabel 100 Mb/s Nu 3 maanden voor € 21,50 € 43,00
Glasvezel 1000 Mb/s Nu 6 maanden voor € 26,25 € 52,50

Snel internet op jouw adres

Welke internet provider op jouw adres het snelste is wordt grotendeels bepaald door welke internetverbindingen op jouw adres beschikbaar zijn en met hoeveel personen tegelijk je het internet gebruikt.

Hoe meer personen tegelijkertijd gebruik maken van internet, des te hogere snelheid jullie nodig hebben. Maken jullie vaak allemaal tegelijkertijd gebruik van het internet binnen je huishouden? Dan raden wij aan een minimale snelheid van 100 Mb/s te kiezen.
Zijn er ook gamers thuis? Neem dan een iets hogere snelheid. Zo voorkom je haperingen en kunnen je ongestoord online gamen, streamen en meer.

Het type internet bepaalt ook de hoogst haalbare upload- en downloadsnelheid. Met (A)DSL kun je een downloadsnelheid van 200 Mbs/ halen. Kabel internet is een stuk sneller, daarmee kun je tot 1000 Mb/s downloadsnelheid halen. Glasvezel internet is het allersnelste breedband internet waarmee je tegelijkertijd tot 750 Mb/s kunt downloaden en uploaden. Glasvezel is nog niet overal beschikbaar, doe daarom altijd de postcode check om te zien of jij al van het snelste internet gebruik kunt maken.

Alle internet providers vergelijken onder één dak

Bij ons vergelijk je het snelste internet van alle grote Nederlandse providers.

Ziggo logo
Logo KPN
T-Mobile logo
Youfone logo
Budget Alles-in-1 logo
Caiway logo
Onlinenl logo
Delta logo