Thuiswinkel partner
Thuiswinkel partner
Makkelijk vergelijken
9,1 klantwaardering
Makkelijk vergelijken
14 dagen bedenktijd

Peugeot 208 private lease vergelijken

Vergelijk hier het volledige private lease aanbod voor de Peugeot 208. Kies het aantal kilometers dat je verwacht te rijden op jaarbasis, en de gewenste contractduur. Je ziet dan meteen het aanbod inclusief eigen risico, de voorwaarden en de prijs per maand.

Levertijd

Wij proberen zo goed mogelijk de levertijden inzichtelijk te maken. Helaas is dat niet bij elke aanbieder even duidelijk op de site te vinden. De gemiddelde levertijd bij aanbieders ligt tussen de 6 en 20 weken. Wanneer je in de vergelijker op Meer info klikt vind je meer informatie op de website van de aanbieder.

Uitvoering

De Peugeot 208 kun je zowel handgeschakeld als in automaat uitvoering krijgen. Deze auto rijdt op benzine. In de onderstaande table zie je de verschillende uitvoeringen die verkrijgbaar zijn bij de aanbieders van deze auto.

Aanbieder Uitvoering Brandstof Transmissie
IkRij Peugeot 208 Benzine Handgeschakeld
Lease'm Peugeot 208 Allure 102PK - Handgeschakeld
Sterk Peugeot Peugeot 208 Active 100 pk Hybrid Automaat - Automaat

Verkrijgbaarheid

De 208 van Peugeot is beschikbaar vanaf € € 374,00 per maand bij IkRij. In totaal is de Peugeot 208 bij 3 aanbieders beschikbaar.

Het kan zijn dat je niet meteen alle aanbieders in dit overzicht ziet. Dat komt omdat niet iedere leasemaatschappij alle mogelijke combinaties van aantal kilometers en contractduur aanbiedt. Zo zijn er een aantal aanbieders die geen 60 maanden-contracten aanbieden, maar slechts tot 48 maanden gaan. Of ze starten pas vanaf 12.000 km per jaar.

Alle Peugeot modellen

Liever een ander model van Peugeot leasen? Bekijk alle Peugeot modellen. Nog niet helemaal overtuigd en op zoek naar een ander automerk? Bekijk alle private lease aanbiedingen in onze vergelijker.

Meer Peugeot modellen  
Icoon van auto met check
Uitgebreid aanbod grootste leasemaatschappijen
Lijst
Uitgebreid filteren op aantal km’s en contractduur
9,1 9,1 Kiyoh beoordeling
94% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh
FD Gazellen winnaar Van 2018 tot en met 2022!