Nieuws   Auto  
Wat is de beste elektrische auto met private lease?

Wat is de beste elektrische auto met private lease?

Gepubliceerd op: 11 mei 2022

De beste elektrische auto om te private leasen op dit moment is de Peugeot e-208, of de Peugeot e-2008 als je een wat grotere auto zoekt. In ons ‘beste keuze’ advies vergelijken we de e-208 en de e-2008 uitvoerig met vergelijkbare modellen, en leggen je uit waarom deze EV’s de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben.

Peugeot e-208: de beste elektrische private lease auto in het kleinere segment

Peugeot e-208 beste private lease elektrische auto

Zoek je een compacte elektrisch private lease auto, tegen de beste prijs/kwaliteit? Dan wil je de Peugeot e-208 zeker even bekijken. Deze leuke speelse en stoere auto heeft een hoop te bieden voor een aantrekkelijke leaseprijs.

De e-208 scoort ten opzichte van vergelijkbare modellen in hetzelfde segment, waaronder de Renault Zoë en de Opel Corsa-e, gemiddeld goed of juist beter op belangrijke factoren zoals actieradius in de praktijk, het verbruik en de algemene rijervaring.

Maar ook op het (interieur) design heeft de Peugeot e-208 wat streepjes voor, als je fan bent van het stoere en sportieve karakter.


Peugeot e-2008: de beste elektrische private lease auto in het grotere segment

Peugeot e-2008 beste elektrische private lease auto

Biedt de compacte uitvoering van de e-208 te weinig ruimte voor je? Dan is z’n grote broer, de Peugeot e-2008, ook een prima keuze. Dit model heeft ook het stoere en speelse uiterlijk, maar staat hoger op z’n wielen als SUV- uitvoering. Dit maakt ‘m ideaal als vakantie- of gezinsauto.

Ook de e-2008 komt gemiddeld als beste naar voren op de belangrijkste factoren voor elektrisch rijden, in vergelijking met andere modellen uit het grotere private lease elektrisch segment, waaronder de Skoda Enyaq en Hyundai KONA electric.


Alle private lease elektrische auto’s vergelijken

Private lease elektrisch is de makkelijkste manier om een volledig elektrische auto te rijden. Met private lease heb je namelijk niet te maken met een eigen investering en onzekere restwaarde van de relatief nieuwe elektrische auto markt.

Benieuwd naar het totale aanbod van private lease elektrische auto’s? Met private lease vergelijken zie je alle beschikbare modellen per aanbieder op basis van prijs.

In 'beste keuze' bespreken we regelmatig wat de beste keuzes zijn voor een product of dienst. Zo maken we een voorselectie om jou te helpen met kiezen, en weet je waar je op moet letten.

Bron: Keuze.nl
Auto

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team