Thuiswinkel partner
Thuiswinkel partner
Makkelijk vergelijken
9,4 klantwaardering
Makkelijk vergelijken
14 dagen bedenktijd

Peugeot E-208 private lease vergelijken

Vergelijk hier het volledige private lease aanbod voor de Peugeot E-208. Kies het aantal kilometers dat je verwacht te rijden op jaarbasis, en de gewenste contractduur. Je ziet dan meteen het aanbod inclusief eigen risico, de voorwaarden en de prijs per maand.

Levertijd

Aanbieder Levertijd

Uitvoering

De Peugeot E-208 is een elektrische auto. Je laadt deze auto op bij een laadpaal in de straat of bij een snellader langs de snelweg. In de onderstaande table zie je de verschillende uitvoeringen die verkrijgbaar zijn bij de aanbieders van deze auto.

Aanbieder Uitvoering Brandstof Transmissie
ANWB Peugeot e-208 Elektrisch Handgeschakeld
Athlon Peugeot e-208 Active EV 50kWh - Handgeschakeld
Sterk Peugeot Peugeot 208 Active Pack 50 kWh Electric 136 pk Automaat - Automaat
Auto.nl Peugeot e-208 - Automaat

Verkrijgbaarheid

De E-208 van Peugeot is beschikbaar vanaf € € 445,00 per maand bij Sterk Peugeot. In totaal is de Peugeot E-208 bij 4 aanbieders beschikbaar.

Het kan zijn dat je niet meteen alle aanbieders in dit overzicht ziet. Dat komt omdat niet iedere leasemaatschappij alle mogelijke combinaties van aantal kilometers en contractduur aanbiedt. Zo zijn er een aantal aanbieders die geen 60 maanden-contracten aanbieden, maar slechts tot 48 maanden gaan. Of ze starten pas vanaf 12.000 km per jaar.

Alle Peugeot modellen

Liever een ander model van Peugeot leasen? Bekijk alle Peugeot modellen. Nog niet helemaal overtuigd en op zoek naar een ander automerk? Bekijk alle private lease aanbiedingen in onze vergelijker.

Meer Peugeot modellen  
Icoon van auto met check
Uitgebreid aanbod grootste leasemaatschappijen
Lijst
Uitgebreid filteren op aantal km’s en contractduur
9,4 9,4 Kiyoh beoordeling
100% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh
FD Gazellen winnaar Van 2018 tot en met 2022!