Nieuws   Auto  
exclusieve samenwerking Broekhuis Lease en Keuze.nl

Unieke private lease samenwerking tussen Keuze.nl en Broekhuis Lease

Bij private lease spelen de maandelijkse kosten natuurlijk een belangrijke rol. We zijn daarom blij om te kunnen zeggen dat we met Broekhuis Lease een unieke samenwerking zijn aangegaan binnen de private lease markt, waarmee we voor 5 populaire private lease auto’s de goedkoopste deals kunnen aanbieden. Zo heb je écht wat te vergelijken. Wat betekent deze samenwerking voor jou?

Waarom deze unieke samenwerking met Broekhuis Lease?

Voor private lease hebben we Broekhuis lease heel graag in ons vergelijk ‘assortiment’. Broekhuis Lease is een grote naam op de private lease markt, met een goede reputatie en service. Ook draagt Broekhuis Lease het Keurmerk Private Lease, waardoor wij weten dat het goed zit voor jou.

We denken dat jij het met een private lease auto van Broekhuis Lease lekker geregeld kan hebben omdat nu óók de prijs nog eens meezit. Door onze exclusieve samenwerking kun je nu namelijk een aantal private lease auto’s van Volkswagen, Ford en Opel extra voordelig via ons vergelijken en aanvragen.

💡 Wees er snel bij!
Let op: van deze private lease auto’s heeft Broekhuis Lease er per model maar een aantal op voorraad. Wees er dus snel bij, want op = op!

Deze 5 private lease auto’s zijn nu via Broekhuis Lease het goedkoopst bij 60 maanden en 10.000 km per jaar:

Binnenkort wordt de Fiat 500 aan dit rijtje toegevoegd. Helaas is dit model nu tijdelijk even niet leverbaar via Broekhuis Lease.


De 5 goedkoopste private lease aanbiedingen via Broekhuis Lease op een rij

#1. Opel Mokka private lease aanbieding

De Opel Mokka is een kleine maar fijne crossover. Zoek je een compacte auto, die lekker hoog op de wielen staat? Dan is de Opel Mokka het bekijken waard.

De Opel Mokka 1.0 edition lease je nu via Broekhuis Lease het goedkoopst vanaf € 355,- per maand bij 60 maanden en 10.000 km per jaar. Ook lease je de Opel Mokka via Broekhuis Lease het goedkoopste bij een looptijd van 36 en 48 maanden in combinatie met elke kilometerbundel.

Opel Mokka
Over de Opel Mokka:
 • Verbruik: 1 op 18
 • Bagageruimte: 350 L
 • Motor: 100 pk

#2. Volkswagen Polo private lease aanbieding

De Volkswagen Polo behoeft eigenlijk geen introductie. Dat is al jaren één van de topstukken van Volkswagen in het kleine middensegment. Een geliefde auto onder velen en nog altijd razend in trek.

De Polo Life uitvoering lease je nu ook extra voordelig via Broekhuis Lease bij 60 maanden en 10.000 km per jaar, vanaf € 355,- per maand.

Volkswagen Polo
Over de Volkswagen Polo:
 • Verbruik: 1 op 19
 • Bagageruimte: 351 L
 • Motor: 125 pk

#3. Ford Puma private lease aanbieding

De derde gave private lease aanbieding waar Broekhuis Lease mee stunt is de Ford Puma. De Ford Puma is een stoere crossover met een grotere wielbasis. Hiermee ervaar je het SUV-gevoel, terwijl je toch in een compactere auto rijdt. Met de bagageruimte van 456 L is de Ford Puma toch verrassend ruim, één van de ruimste in z’n soort.

De Ford Puma Titanium lease je nu via Broekhuis Lease het goedkoopst vanaf € 384,- per maand bij 60 maanden en 10.000 km per jaar. Ook lease je de Ford Puma via Broekhuis Lease het goedkoopste bij een looptijd van 36 en 48 maanden in combinatie met elke kilometerbundel.

Ford Puma
Over de Ford Puma:
 • Verbruik: 1 op 19
 • Bagageruimte: 456 L
 • Motor: 125 pk

#4. Volkswagen T-Cross private lease aanbieding

Past een SUV Volkswagen het beste bij je? Dan heeft Broekhuis Lease ook een hele mooi deal met de Volkswagen T-Cross. Deze imposante en veelzijdige SUV heeft de meeste bagageruimte in z’n klasse, handig als je ‘m regelmatig vol moet gooien met bagage.

De Volkswagen T-Cross Life lease je nu via Broekhuis Lease het goedkoopst vanaf € 399,- per maand bij 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Volkwagen T-Cross
Over de Volkswagen T-Cross:
 • Verbruik: 1 op 19
 • Bagageruimte: 455 L
 • Motor: 125 pk

#5. Volkswagen T-Roc private lease aanbieding

Tot slot heeft Broekhuis Lease nóg een scherpe Volkswagen SUV deal lopen. De Volkswagen T-Roc zit namelijk ook tussen deze deals. De T-Roc is de grotere broer van de T-Cross, met net zo’n veelzijdig karakter en alles wat je van de Volkswagenklasse mag verwachten.

De Volkswagen T-Roc Life lease je nu via Broekhuis Lease het goedkoopst vanaf € 449,- per maand bij 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Volkswagen T-Roc
Over de Volkswagen T-Roc:
 • Verbruik: 1 op 17
 • Bagageruimte: 445 L
 • Motor: 110 pk

Heb je nog vragen over Broekhuis Lease en deze exclusieve aanbiedingen? Stel ze ons gerust via de chat.

Bron: Keuze.nl
Auto

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team