Thuiswinkel partner
Thuiswinkel partner
Makkelijk vergelijken
9,1 klantwaardering
Makkelijk vergelijken
14 dagen bedenktijd

Opel Mokka private lease vergelijken

Vergelijk hier het volledige private lease aanbod voor de Opel Mokka. Kies het aantal kilometers dat je verwacht te rijden op jaarbasis, en de gewenste contractduur. Je ziet dan meteen het aanbod inclusief eigen risico, de voorwaarden en de prijs per maand.

Levertijd

Aanbieder Levertijd

Uitvoering

De Opel Mokka kun je zowel handgeschakeld als in automaat uitvoering krijgen. In de onderstaande table zie je de verschillende uitvoeringen die verkrijgbaar zijn bij de aanbieders van deze auto.

Aanbieder Uitvoering Brandstof Transmissie
Athlon Opel Mokka 1.2 S/S 74kW Level 2 5D - Handgeschakeld
Lease'm Opel Mokka EV Elegance - Automaat
Auto.nl Opel Mokka - Handgeschakeld

Verkrijgbaarheid

De Mokka van Opel is beschikbaar vanaf € € 480,00 per maand bij Athlon. In totaal is de Opel Mokka bij 3 aanbieders beschikbaar.

Het kan zijn dat je niet meteen alle aanbieders in dit overzicht ziet. Dat komt omdat niet iedere leasemaatschappij alle mogelijke combinaties van aantal kilometers en contractduur aanbiedt. Zo zijn er een aantal aanbieders die geen 60 maanden-contracten aanbieden, maar slechts tot 48 maanden gaan. Of ze starten pas vanaf 12.000 km per jaar.

Alle Opel modellen

Liever een ander model van Opel leasen? Bekijk alle Opel modellen. Nog niet helemaal overtuigd en op zoek naar een ander automerk? Bekijk alle private lease aanbiedingen in onze vergelijker.

Meer Opel modellen  
Icoon van auto met check
Uitgebreid aanbod grootste leasemaatschappijen
Lijst
Uitgebreid filteren op aantal km’s en contractduur
9,1 9,1 Kiyoh beoordeling
90% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh
FD Gazellen winnaar Van 2018 tot en met 2022!