Nieuws   Internet  
Ziggo Sprinters aanbieding

Super Ziggo aanbieding: sluit nu internet en tv af met 12 maanden 50% korting

Gepubliceerd op: 21 maart 2022

Ben jij aan het oriënteren op een (ander) internet en tv of alles in 1 abonnement? Ziggo heeft nu een aanbieding lopen zoals we ze niet vaak tegenkomen: Met Ziggo Sprinters krijg je 12 maanden lang 50% korting op je internet abonnement kosten als je ook tv afneemt. Wat moet je weten over deze Ziggo actie? Ik leg het je uit.

Wat houdt de Ziggo sprinters aanbieding in?


12 maanden kwaliteit internet en tv voor een budget prijs

Dat Ziggo deze langlopende korting van 12 maanden op internet abonnementen met tv geeft, is zeldzaam mogen we wel zeggen. Want meestal geven providers niet langer dan 6 maanden korting.

9 maanden was lange tijd de maximale kortingperiode
In het verleden had voorloper NLEx – nu Budget Alles in 1 – een actie lopen met 9 maanden korting op een internet abonnement. Dit was toentertijd een hele goede deal voor een budget internet abonnement.

Ziggo doet er met de Ziggo Sprinters actie dus nog een schep bovenop door maar liefst één jaar lang korting te geven. Dit betekent dat je gedurende de hele looptijd van je contract korting krijgt.

Ziggo internet en tv nu goedkoopste in de vergelijker

Normaal gesproken is Ziggo relatief duur in vergelijking met andere (budget) providers.

Maar met deze aanbieding is Ziggo momenteel de goedkoopste internet en tv provider in de vergelijker met een internet en tv – of alles in 1 pakket met 40 Mb/s.

Na 12 maanden ben je iedere maand vrij om over te stappen van internet provider, als je zou willen. Zo kun je opnieuw internet vergelijken en gebruik maken van een mooie internet aanbieding.

Kwaliteitsprovider Ziggo

Ziggo is naast KPN dé kwaliteitsprovider voor internet en tv. Ziggo behoort volgens Tweakers en de Consumentenbond in 2021 tot de beste internet provider groep.

Ziggo biedt de mogelijkheid om je internet en tv pakket helemaal samen te stellen zoals jij wil, met tal van extra opties.

Hierbij kun je denken aan extra zenderpakketten, zoals ESPN Compleet, Movies & Series XL en het combineren van Vodafone mobiel met Ziggo combivoordeel.

Hecht jij kortom veel waarde aan het personaliseren van je internet en tv pakket? Dan is deze actie is dus een mooie gelegenheid om Ziggo uit te proberen.


€ 10,- extra cashback als je via Keuze.nl overstapt

Om het nog leuker te maken: stap je nu via ons over met de Ziggo Sprinters aanbieding, dan ontvang je van ons ook nog eens € 10,- extra cashback. Een leuke extra!

Wat moet je daarvoor doen?

Om de cashback op je rekening te ontvangen is het belangrijk dat je voor 2 april 2022 overstapt. Heb je dat gedaan? Stuur ons dan vervolgens binnen 10 dagen de bevestigingsmail van Ziggo door.

Wij sturen jou daarop een formulier terug. Vul die binnen 10 dagen in om je cashback te claimen. Je vindt hier de Keuze cashback voorwaarden nog een keer op een rijtje.

💡De Keuze cashback geven we op alle internet abonnementen die zijn afgesloten op uiterlijk 2 april 2022. Ook als je dus niet gebruik wil maken van de Ziggo aanbieding, kun je met internet vergelijken en overstappen via Keuze.nl dus extra korting meepakken bij je overstap!

Nu óók Viaplay met 4 maanden korting bij Ziggo

Viaplay bij Ziggo

Wil jij je tv-pakket graag uitbreiden met het beste van (Formule1) sport, films en series? Dan val je bij Ziggo nu dubbel met je neus in de boter!

Want tot slot heeft Ziggo naast de Sprinters aanbieding tegelijkertijd nu óók een Viaplay aanbieding lopen voor nieuwe klanten.

Ziggo Viaplay aanbieding

Je kijkt tot 1 augustus extra voordelig naar Formule 1, overige topsporten en tal van films & series voor € 9,99 per maand in plaats van € 13,99 per maand. Deze actie loopt tot en met 31 juli 2022.

Bron: Keuze.nl
Internet

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team