Nieuws   Internetpostcodecheck.nl in nieuw jasje gestoken
Internetpostcodecheck.nl in nieuw jasje gestoken

Internetpostcodecheck.nl in nieuw jasje gestoken

Gepubliceerd op: 27 juli 2017
Update: Internetpostcodecheck.nl is een partnerwebsite van Keuze.nl. Inmiddels kun je ook met internet vergelijken op Keuze.nl ook een postcodecheck doen.

Vorige maand hebben we het nieuwe ontwerp van onze website internet postcodecheck gelanceerd. Hierbij hebben we opnieuw gekeken naar de behoefte van de bezoeker en hoe wij hier het beste in kunnen voorzien. Naast het nieuwe ontwerp is de website ook omgezet naar een WordPress website, wat ons in staat stelde om nieuwe functionaliteit toe te voegen.

Wat voor internet is er op mijn postcode?

Met die vraag komen de meeste bezoekers op internetpostcodecheck.nl en om deze mensen direct van dienst te zijn kunnen zij meteen hun postcode invoeren en een internet type kiezen, waarna zij naar de vergelijker worden gestuurd.

Op basis van hun eigen postcode krijgen zij een overzicht te zien van de maximale ADSL snelheid en of er kabelinternet beschikbaar is. De glasvezel check laat zien of er glasvezel beschikbaar is op de postcode.

Daaronder laat onze vergelijker alle beschikbare internetpakketten van alle providers zien in de vergelijker.

Om de bezoeker zo goed mogelijk te informeren over het internet op verschillende postcodes geven we ook een overzicht van internet in verschillende steden.

Hierin geven we bijvoorbeeld informatie over de minimale ADSL snelheid in de stad en in welke wijken er glasvezel aanwezig is. We zijn steeds bezig om het aanbod van steden uit te breiden en zo de bezoekers zo goed mogelijk te kunnen informeren.

Nieuwe technieken

Omdat we internetpostcodecheck.nl in een WordPress omgeving hebben ontwikkeld kunnen we nu gebruik maken van wordpress widgets maar ook eigen widgets ontwikkelen.

Zo hebben we een “Top 3” widget ontwikkeld waarmee we verschillende top 3’s kunnen laten zien. De data die we laten zien in de widget wordt vanuit één punt opgehaald waardoor wij snel en gemakkelijk aanpassingen kunnen maken.

Bron: Keuze.nl
internet vergelijken
glasvezel vergelijken

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team