Bespaar met overstappen De beste deals in één overzicht
Makkelijk stroom of gas en stroom vergelijken Stel de filters naar wens in
Ontvang een hoge cashback Tot € 200,- per jaar

Waarom stroom vergelijken op Keuze?

Wij vinden dat je ook met alleen een stroomleverancier een mooie deal moet kunnen scoren. Want misschien ben je afhankelijk van blok- of stadsverwarming, dan is het juist voordelig om zelf die goedkope stroomleverancier te kiezen.

De besparing heb je zelf in de hand. En daar helpen we je graag bij, met een makkelijk vergelijkoverzicht van alle stroomcontracten én aanbiedingen.

stroom vergelijken filter aan

Tips voor goedkoop stroom vergelijken

Ga je energie vergelijken? Dan sluiten de meeste huishoudens tegelijk een contract voor gas en stroom af. Maar heb je blok- of stadsverwarming, dan kan je alleen je stroomleverancier kiezen. Afhankelijk van jouw situatie en je keuze hebben we nog wat tips voor je:

Gas en stroom leverancier of alleen een stroomleverancier?
Als je optie hebt om zelf je gas- en stroomleverancier uit te kiezen, sluit dan beide contracten bij dezelfde leverancier af. Je ontvangt daarmee hogere cashbacks en hebt de keuze uit meer voordelige contracten met energie vergelijken.
Kan je alleen een stroomleverancier kiezen, vergelijk dan makkelijk alle contracten met alleen stroom. We stellen de filter al voor je in.

Cashback of cadeau?
Ga je energie aanbiedingen met gas -en stroom contracten vergelijken, dan heb je de keuze uit welkomstkortingen en welkomstcadeaus. Wil je geld besparen? Kies dan voor de aanbieding met een welkomstkorting. Daarmee ontvang je na 1 jaar een mooi bedrag op je rekening én kan je zelf bepalen waar je het geld aan besteedt.

Éénjarig of meerjarige contracten?
De meerjarige contract lijken altijd erg voordelig, met cashbacks tot € 350,- en cadeauwaardes tot soms zelfs € 499,-. Maar verdeel je die bedragen naar de waarde per jaar, dan zijn 1-jarige contracten vanaf € 150 cashback al veel voordeliger.

Tip 1: Heb je de keuze? Sluit dan gas en stroom bij dezelfde leverancier af.
Tip 2: Kies een welkomstkorting bij je contract.
Tip 3: Stap elk jaar over en bespaar het meest.

Stroom vergelijken

Hoe werkt dat?

1
Stap 1. Vul je postcode en verbruik in

Wij filteren voor jou de leveranciers die alleen stroom contracten leveren op jouw adres. Daarvoor hebben we wel jouw postcode en huisnummer nodig. Vul ook gelijk je verbruik of een schatting van je verbruik in. Dan weet je ook meteen hoeveel de stroom je maandelijks gaat kosten.

2
Stap 2. Vergelijk het aanbod

Vergelijk het complete aanbod van stroomleveranciers. De goedkoopste energieleverancier staat bovenaan de vergelijker.

3
Stap 3. Maak je keuze en meld je aan

Heb jij je keuze gemaakt? Klik op 'bekijk deal' en wij sturen je door naar een speciale aanmeldpagina. Vul het formulier in en meld je aan. De rest wordt voor jou geregeld. Beloofd.

Benieuwd naar het hele verhaal?
Lees de eerlijke overstapgids
Energie vergelijken
1
Vul je postcode en verbruik in Vul je postcode en verbruik in
Postcodecheck energie illustratie
2
Vergelijk Vergelijk het aanbod
Illustratie energie stap 2
3
Maak je keuze en meld je aan Maak je keuze en meld je aan
Succesvol aanmelden illustratie
93% van de bezoekers beveelt ons aan.

Onze bezoekers zijn heel tevreden over Keuze.nl! We scoren gemiddeld een 9,6 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews.

Goede website. Eindelijk een website waar alles duidelijk staat aangegeven en zonder kleine lettertjes! Super tevreden met jullie service. Ik stap elk jaar over op een andere energieleverancier en ik kom hier volgend jaar zeker weer terug!

Kim   op 10 jan. 2022

Overzichtelijke site en gemakkelijk in gebruik. Fijn dat je ook verschillende dingen kunt vergelijken zoals energie, telefonie en zelfs verzekeringen!

Inge   op 7 jan. 2022

Misschien vind je dit ook interessant:

Stroom vergelijken met groene stroom

Vind je groene stroom belangrijk? Dan kan je op Keuze.nl ook makkelijk vergelijken op stroomleveranciers met echte groene stroom. In onze vergelijker vind je van elke leverancier hun duurzaamheidsscore terug.

Stroom vergelijken met zonnepanelen

Ook met zonnepanelen is het belangrijk om een contract af te sluiten met lage energietarieven. Want lever je niet meer stroom op dan je verbruikt, dan betaal je alsnog voor de soms hoge stroomtarieven van leveranciers.

Stroomleveranciers vergelijken

Hiernaast zie je welke Nederlandse stroomleveranciers je bij ons vergelijkt.