Nieuws   Nieuwe complete private lease vergelijker
Nieuwe complete private lease vergelijker

Nieuwe complete private lease vergelijker

Gepubliceerd op: 27 augustus 2020


Update: Vergelijkgroep is inmiddels overgegaan in Keuze.nl. Je vindt de private lease vergelijker nu ook op Keuze.nl zelf, naast onze partnerwebsites Providers.nl en Privateleaseaanbiedingen.nl.

Vergelijkgroep heeft de eerste complete private lease vergelijker van Nederland gelanceerd. Je vindt de private lease vergelijker op Providers.nl en Privateleaseaanbiedingen.nl. Het aanbod van private lease is enorm groot en wordt alsmaar populairder.

Er zitten grote verschillen in prijzen tussen de verschillende leasemaatschappijen. Dit verschilt ook sterk per auto, dat kan zo meer dan € 50,- per maand zijn. Vanaf nu is het mogelijk om dit allemaal inzichtelijk te maken! Het aanbod van private lease is enorm groot en wordt alsmaar populairder.

Er zitten grote verschillen in prijzen tussen de verschillende leasemaatschappijen. Dit verschilt ook sterk per auto, dat kan zo meer dan € 50,- per maand zijn. Vanaf nu is het mogelijk om dit allemaal inzichtelijk te maken!

Private lease vergelijken

Waar het voorheen alleen mogelijk was om het aanbod te tonen bij een standaard aanbod van 10.000 km per jaar en 60 maanden. Is het nu mogelijk om te vergelijken op alle opties die beschikbaar zijn bij de leasemaatschappijen. Je zal ook zien dat het aanbod per contractduur en aantal kilometers enorm verschilt.

Dit zorgt ervoor dat je momenteel meer dan 100 automodellen kunt vergelijken met meer dan 8000 verschillende prijscombinaties. Op basis van jouw wensen, zie je direct de goedkoopste leasemaatschappij bovenaan staan. Benieuwd naar het aanbod? Je kunt hier private lease vergelijken!

Naast het filteren op kilometers per jaar en het aantal maanden, zijn er meer filteropties toegevoegd. Je kan filteren op de minimale en maximale prijs die je per maand wilt betalen. En je kan je voorkeur voor een merk aangeven en kiezen voor een elektrische auto.

Standaard staat de vergelijker gesorteerd op de populairste auto modellen van dit moment, je kan dit naar wens veranderen naar de goedkoopste en meest luxe auto’s eerst.

Private lease aanbiedingen

Door het grote aanbod, zijn er ook veel aanbiedingen te vinden. Zo is bijvoorbeeld bij leasemaatschappij X een automodel met een specifieke contractduur en aantal kilometers een stuk voordeliger dan de ander leasemaatschappijen.

Je komt de private lease aanbiedingen vanzelf tegen wanneer je de automodellen aan het bekijken bent.

Benieuwd geworden? Neem een kijkje op:

Bron: Keuze.nl
private lease
private lease aanbieding

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team