Ziggo aanbieding hero
Internet
22 mei 2024
Melvin Paalvast
Ziggo aanbieding: nieuwe & bestaande klanten kunnen profiteren
Ben je op zoek naar een nieuw internet abonnement? Ziggo wil je graag verwelkomen als nieuwe klant en doen dat regelmatig met hoge kortingen en leuke extra’s. In dit artikel zochten we voor je uit wat de beste Ziggo internet aanbieding is en wat Ziggo doet voor bestaande klanten.
Mannen plaatsen zonnepanelen op dak
Energie
21 mei 2024
Geert Wirken
Keuze.nl ondersteunt oproep om terugleverkosten zonnepanelen transparant te maken
Branchevereniging Energie Nederland en waakhond ACM roepen prijsvergelijkers en leveranciers op om terugleverkosten duidelijk te maken voor consumenten. Wij staan hier volledig achter.
Mobiel
17 mei 2024
Elena Diepstraten
Sim only in het buitenland
Ga je binnenkort een paar dagen naar het buitenland, of misschien wel langer? Dan is het natuurlijk handig als je daar ook je sim only abonnement kunt gebruiken. Binnen en buiten Europa gelden verschillende regels, en ook per provider zijn de regels soms anders. In dit artikel leggen we alles uit wat je moet weten over sim only abonnementen in het buitenland.
Energie
17 mei 2024
Mitchell de Rooij
Is een 3-jarig energiecontract nu verstandig?
Is het verstandig om je energietarieven voor een lange periode vast te zetten? In dit artikel leggen we uit of een driejarig energiecontract nu de beste keuze is.
Afbeelding van huis met zonnepanelen
Energie
16 mei 2024
Geert Wirken
In één klap einde salderingsregeling vanaf 2027
Verstopt in een financiele bijlage staat een van de belangrijkste maatregelen van de nieuwe coalitie als je zonnepanelen hebt: vanaf 1 januari 2027 wordt in één klap de salderingsregeling afgeschaft. Wat betekent dat voor jou?
Energie
15 mei 2024
Geert Wirken
Ook Vattenfall gaat terugleverkosten rekenen voor zonnepanelen
Als tweede grote energieleverancier gaat nu ook Vattenfall terugleverkosten rekenen aan klanten met zonnepanelen. Vanaf 1 juli introduceert Vattenfall staffels voor eigenaren van zonnepanelen.
Auto laad op aan laadpaal
Energie
08 mei 2024
Lisa van Meggelen
Wat kost elektrisch laden bij de goedkoopste energieleverancier?
Heb je een elektrische auto, dan laad je deze het voordeligst op aan huis. De kosten hiervoor verschillen per energieleverancier. Bij de volgende energieleveranciers laad je op dit moment het voordeligst met een vast energiecontract.
Energie
07 mei 2024
Mitchell de Rooij
Gratis Nintendo Switch bij Vattenfall: slimme marketing of echte besparing?
Momenteel heeft Vattenfall (opnieuw) een zeer populaire en grote cadeau aanbieding lopen. Je krijgt een gratis Nintendo Switch ter waarde van € 285,- bij het afsluiten van een vast jaarcontract. Maar is deze aanbieding niet te mooi om waar te zijn? Niet helemaal. Voor sommige situaties kan dit een interessante deal zijn, in andere gevallen kun je beter kiezen voor een hoge cashback.
Afbeelding van zonnepanelen op dak van huis
Energie
07 mei 2024
Sander van Meggelen
Terugleverkosten voor klanten met zonnepanelen lopen fors uiteen
Keuze.nl heeft onderzoek gedaan naar de terugleverkosten die energieleveranciers in rekening brengen aan eigenaren van zonnepanelen. Uit het onderzoek blijkt dat de kosten fors uiteen lopen, tot honderden euro’s per jaar.
Energie
06 mei 2024
Mitchell de Rooij
Wat zullen de gasprijzen in 2024 doen?
In de afgelopen maanden hebben we een stijging in de gasprijzen gezien. Maar zal deze stijging blijven doorgaan? In dit artikel onderzoeken we de verwachtingen voor de gasprijzen in de komende maanden.
Dak van huis met zonnepanelen
Energie
03 mei 2024
Alice van den Berg
Ga je terugleverkosten betalen? Dit zijn 3 dingen die je kunt doen
Gaat jouw energieleverancier terugleverkosten in rekening brengen? Dan is dit een goed moment om te kijken wat je nu het beste kunt doen met je energiecontract. Je kunt direct besparen op terugleverkosten door zoveel mogelijk opgewekte stroom zelf te verbruiken, maar daarnaast is een van de volgende 3 mogelijkheden vaak nog voordeliger.
Vrouw achter laptop vergelijkt
Energie
02 mei 2024
Alice van den Berg
Dit zijn nu de duurste energieleveranciers (en dit de goedkoopste)
Afgelopen maand gaven we een overzicht met de duurste energieleveranciers van april 2023. Welke leveranciers zijn de duurste in mei? Daarin zien we een aantal veranderingen ten opzichte van afgelopen maand.
Afbeelding van man en vrouw die energie vergelijken met laptop
Energie
02 mei 2024
Alice van den Berg
Dit is de top 10 goedkoopste energieleveranciers in mei
Wie in mei een 1 jaar vast energiecontract overweegt doet er goed aan de dure energieleveranciers van de goedkoopste energieleveranciers te onderscheiden. Het prijsverschil op jaarbasis kan namelijk honderden euro’s schelen.
Mobiel
30 april 2024
Mitchell de Rooij
Grote verschillen in onbeperkt internet sim only's: Wat moet je kiezen?
Nooit meer zorgen maken over je databundel? Dan is een sim only abonnement met onbeperkt internet een goede keuze. Maar er zijn grote verschillen tussen de abonnementen: de goedkoopste kost € 18,50 per maand en de duurste zo’n € 50,- per maand. Wat zijn de verschillen en hoe maak je een goede keuze?
Man lacht achter zijn laptop
Energie
29 april 2024
Sander van Meggelen
Advies aan HEM-klanten: overstappen kan honderden euro's schelen
Dankzij ingrijpen van de ACM kunnen klanten van HEM gratis overstappen of voor lagere tarieven kiezen. We hebben de nieuwe tarieven uitgerekend en deze vergeleken met het aanbod van andere energieleveranciers. Met een standaardverbruik scheelt dit € 487 voor een 1 jaar-contract.

90% van de bezoekers beveelt ons aan!

Onze bezoekers zijn heel tevreden over Keuze.nl! We scoren gemiddeld een 9,1 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews.

Kiyoh beoordeling