Hoe werkt de aanleg van glasvezel?
Internet
26 juli 2024
Lisa van Meggelen
Zo verloopt de aanleg van glasvezel in je buurt en bij jou thuis
Met de aanleg van glasvezel in je buurt, krijg je toegang tot razendsnel internet. Maar hoe gaat de aanleg van het glasvezelnetwerk in zijn werk en wat moet je hier zelf voor doen? Deze en meer vragen beantwoorden we in deze blog.
de goedkoopste internet providers met vaste lage prijs
Internet
16 juli 2024
Lisa van Meggelen
Dit zijn de goedkoopste internet providers met de laagste vaste prijs
Internet abonnementen zijn duur geworden. In de afgelopen twee jaar stegen de prijzen tot wel 17%. Wie niet jaarlijks overstapt, kan het beste kiezen voor een provider met een vaste lage prijs. Hiervoor betaal je de beste prijs bij internet providers Odido, KPN, Solcon en Youfone. Zij bieden hun internet diensten aan tegen een structureel lagere prijs als je langer klant blijft.
Beste internet provider award
Internet
27 juni 2024
Alice van den Berg
Dit zijn de winnaars van het beste internet provider onderzoek 2024
Keuze.nl heeft onafhankelijk onderzoek gedaan naar de 'beste internet provider'. Deze onderscheiding kennen we toe aan de 3 winnaars van de categorieën: klanttevredenheid, laagste prijs en combivoordelen. Wie hebben er gewonnen en hoe hebben we dit onderzoek uitgevoerd?
Man werkt achter laptop
Internet
27 juni 2024
Alice van den Berg
Internet only abonnementen per 1 juli weer duurder
Met ingang van 1 juli passen 5 providers hun internet only prijzen aan. Anderen deden dat eerder dit jaar al. Alleen Ziggo en Delta blijven met hun prijsverhoging onder de inflatiecorrectie. Ook stijgen de prijzen van laagste internetsnelheden harder dan de snelste abonnementen.
Man checking his laptop
Internet
24 juni 2024
Alice van den Berg
Best Dutch internet subscriptions: here’s where to find them
When you’re new to the Netherlands, you can probably use some help with setting up your home utilities. Since you can’t go without a proper Wi-Fi internet connection at home, we give you our best internet provider recommendations for specific situations right away.
Afbeelding van smart tv
Internet
18 juni 2024
Alice van den Berg
Gratis tv kijken met alleen internet: hier kan dat
Heb je geen behoefte aan een duur tv-abonnement van zo’n € 15,- per maand, maar wil je wel af en toe tv kunnen kijken? Dan is er heel wat mogelijk. Hieronder vind je een handig overzicht met gratis tv-opties. Zo kun je afwegen of je een tv-abonnement kunt missen en genoeg hebt aan alleen internet.
Internet
7 juni 2024
Melvin Paalvast
KPN Internet en TV aanbiedingen: de beste deals
KPN heeft altijd wel aanbiedingen voor nieuwe klanten beschikbaar. In dit artikel bekijken we welke internet en tv aanbiedingen KPN op dit moment te bieden heeft en uit welke deals jij het meeste voordeel haalt.
Persoon zit achter laptop
Internet
7 juni 2024
Alice van den Berg
Prijswijzigingen internet providers: een overzicht van 2024
Ook dit jaar verhogen de meeste internet providers hun abonnementsprijzen voor bestaande en nieuwe klanten. Dit gebeurt voornamelijk in de eerste helft van het jaar, tot 1 juli. Ben je het als klant niet eens met de prijsverhoging? Dan kun je in veel gevallen overstappen. Dit moet je erover weten.
Ziggo aanbieding hero
Internet
22 mei 2024
Melvin Paalvast
Ziggo aanbieding: nieuwe & bestaande klanten kunnen profiteren
Ben je op zoek naar een nieuw internet abonnement? Ziggo wil je graag verwelkomen als nieuwe klant en doen dat regelmatig met hoge kortingen en leuke extra’s. In dit artikel zochten we voor je uit wat de beste Ziggo internet aanbieding is en wat Ziggo doet voor bestaande klanten.
Afbeelding van iemand die afstandsbediening vasthoud
Internet
27 februari 2024
Alice van den Berg
Internet en tv met cadeau: dit zijn de beste acties van nu
Een aantal internet providers heeft op dit moment leuke internet en tv cadeau acties. Ben je op zoek naar een (nieuw) internet abonnement en ontvang je er graag wat extra’s bij? Check dan zeker de deals van de volgende providers eens.
Afbeelding van Odido Haastmakers
Internet
13 februari 2024
Alice van den Berg
Odido aanbiedingen: deze kortingen zijn mogelijk voor internet (en tv)
Ben je zoek naar een internet (en tv) abonnement? Dan vind je bij Odido bijna altijd wel een aanbieding voor een internet en tv abonnement. We bespreken welke deals Odido nu heeft lopen voor nieuwe klanten en hoeveel voordeel je daarmee behaalt.
Internet
5 februari 2024
Sander van Meggelen
Odido internet klant? Gebruik deze truc om 15% minder te betalen
Odido heeft de afgelopen jaren zijn prijzen voor bestaande klanten flink verhoogd. Terwijl nieuwe klanten dezelfde, veel lagere, maandprijzen voorgeschoteld krijgen. Er is nu een truc om als bestaande klant deze zelfde lage prijzen te krijgen. Dit scheelt voor klanten minimaal € 6 per maand, en vaak zelfs meer.
Afbeelding van iemand die werkt achter laptop
Internet
14 oktober 2023
Alice van den Berg
4 Gbit/s internet of sneller: heb je dat nodig?
KPN start binnenkort met 4 Gbit/s glasvezel internet op adressen waar dat technisch mogelijk is. Ook provider Delta gaat een nieuw en sneller abonnement van 5 Gbit/s aanbieden. Daarmee is een race gestart naar het snelste internet voor consumenten. Maar voor wie is een 'multigig' abonnement nou interessant? Dat lees je in dit blog.
De beste internet provider voor gamen
Internet
3 juli 2023
Lisa van Meggelen
De beste internet provider voor gamen
Ben jij op zoek naar de beste internet provider voor gamen? Kortgezegd is dat een provider die een lage latency (vertraging) aanbiedt met een hoge download- en uploadsnelheid. Voor de meeste huishoudens is kabel provider Ziggo de beste provider voor gamen. Vanwege de lage latency score en omdat kabel internet nagenoeg overal beschikbaar is.
Internet
29 juni 2023
Alice van den Berg
KPN vraagt hoofdprijs voor Formule 1
Als eerste provider biedt KPN een Viaplay dagkaart aan waarmee je een enkele F1 race kunt kijken. Handig? Bepaald niet, zeggen Formule 1 fans. De provider vraagt hier de hoofdprijs voor van € 12,- per dag, waardoor het breed wordt opgevangen als een ‘flop’ waar maar weinigen gebruik van zullen maken. Streamingdienst F1 TV Pro lijkt nu een nóg aantrekkelijker alternatief voor wie slechts af en toe nog een F1 race wil kijken.