verschillende laadpassen en de coolblue laadpas
Auto
9 mei 2023
Lisa van Meggelen
De Coolblue laadpas is gestopt: dit zijn de beste alternatieven
Per 1 mei is Coolblue gestopt met het aanbieden van de Coolblue laadpas om onderweg je auto te kunnen laden. Met de laadpas kan nog wel bij eigen laadpalen geladen worden, maar niet meer publiekelijk of bij snellaadstations. Daarom bespreken we de beste alternatieven voor deze laadpas.
Student stapt auto in
Auto
12 december 2022
Mitchell de Rooij
Een goedkope autoverzekering voor studenten vinden? Zo pak je dat aan!
Als student heb je het vermoedelijk al duur genoeg. Heb je ook een auto die je (opnieuw) wil verzekeren? Dan is dat vaak een flinke kostenpost en doe je er goed aan om te checken wat de goedkoopste autoverzekering voor jouw situatie is. In dit artikel geef ik je tips hoe je als student bespaart op je autoverzekering.
Elektrische auto laadt op
Auto
8 december 2022
Alice van den Berg
Je elektrische auto verzekeren? Lees dan eerst even dit
Ben jij in het bezit van een elektrische auto, of overweeg je dit? Dan wil je zeker weten dat je EV goed verzekerd is. Welke dekking kun je het beste kiezen en waar moet je rekening mee houden bij het verzekeren van je elektrische auto? Ik leg het je uit.
Tips laadpas kiezen
Auto
29 juli 2022
Alice van den Berg
Welke laadpas kiezen? Met deze tips kies je de juiste laadpas(sen) voor elke situatie
Zie jij door de bomen het bos niet meer met alle laadpassen? Dat is niet gek. Inmiddels zijn er superveel laadpas aanbieders die ieder weer met verschillende laadpaal netwerkbeheerders samenwerken. Ook hanteren ze allemaal andere tarieven. Om je ‘op weg’ te helpen geef ik je een paar tips welke laadpas je het beste kunt kiezen in welk situatie. Met deze laadpassen zit je in 90% van de gevallen goed, waar je op dat moment ook bent met de auto.
exclusieve samenwerking Broekhuis Lease en Keuze.nl
Auto
27 juni 2022
Alice van den Berg
Unieke private lease samenwerking tussen Keuze.nl en Broekhuis Lease
Bij private lease spelen de maandelijkse kosten natuurlijk een belangrijke rol. We zijn daarom blij om te kunnen zeggen dat we met Broekhuis Lease een unieke samenwerking zijn aangegaan binnen de private lease markt, waarmee we voor 5 populaire private lease auto’s de goedkoopste deals kunnen aanbieden. Zo heb je écht wat te vergelijken. Wat betekent deze samenwerking voor jou?
Private lease elektrische auto vergelijken tips
Auto
18 mei 2022
Alice van den Berg
Private lease elektrische auto vergelijken? Lees eerst even deze 3 tips
Wil jij via private lease een elektrische auto gaan rijden? Dan wil je natuurlijk eerst private lease vergelijken om het beste aanbod te vinden. Voor het vergelijken heb ik 3 nuttige tips waar je je voordeel mee doet, en waar je misschien zelf niet meteen aan gedacht hebt. Lees je even mee?
Wat is de beste elektrische auto met private lease?
Auto
11 mei 2022
Alice van den Berg
Wat is de beste elektrische auto met private lease?
De beste elektrische auto om te private leasen op dit moment is de Peugeot e-208, of de Peugeot e-2008 als je een wat grotere auto zoekt. In ons ‘beste keuze’ advies vergelijken we de e-208 en de e-2008 uitvoerig met vergelijkbare modellen, en leggen je uit waarom deze EV’s de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben.
Private lease occasion
Auto
6 april 2022
Alice van den Berg
Private lease occasion: deze modellen zijn fors goedkoper per maand
Overweeg je private lease? Dan is private lease occasion het bekijken waard. Want een aantal modellen is nu flink goedkoper dan gewone private lease. Ik heb uitgezocht om welke modellen het gaat, en een prijsoverzicht gemaakt van de besparing ten opzichte van gewoon private lease. Met deze modellen ben je minimaal € 20,- tot € 191,- (!) goedkoper uit per maand, afhankelijk van de gekozen looptijd en kilometerbundel.
Private Lease als student
Auto
29 december 2021
Lisa van Meggelen
Private Lease als student
Studeer je op dit moment en zou je een eigen auto willen? Ook als student mag je een auto private leasen. Zo kun je een splinternieuwe auto rijden zonder onverwachte kosten, al vanaf € 289,- per maand.
Hoe kies ik de beste private lease aanbieding?
Auto
9 augustus 2021
Melvin Paalvast
Hoe kies ik de beste private lease aanbieding?
Wil je slim een private lease auto scoren met een mooie aanbieding? Daar helpen we je graag bij. Want waar let je dan op en hoe pak je dat aan? In 3 stappen heb je de beste private lease aanbieding voor jou gevonden. We laten het je zien:
Schadevrije jaren en private lease
Auto
12 juli 2021
Melvin Paalvast
Schadevrije jaren en private lease
Schadevrije jaren worden bij private lease anders geregeld dan bij een koopauto. Maar in veel gevallen kun je opgebouwde schadevrije jaren gewoon laten inbrengen, én kun je schadevrije jaren opbouwen. We lopen je er even kort doorheen. Zo weet je wat je het beste kunt doen in jouw situatie als je private lease overweegt.
Private lease auto inleveren
Auto
1 juli 2021
Melvin Paalvast
Private lease auto inleveren
Loopt je leasecontract bijna af? Dan is het belangrijk dat je zelf op tijd een afspraak inplant om je lease auto in te leveren. Dit moet uiterlijk op de laatste werkdag van de leaseperiode. Ook moet de auto aan wat voorwaarden voldoen. Daarom is het handig om vooraf een aantal checks te doorlopen. Daarmee voorkom je onverwachte kosten. We nemen je mee met alles wat komt kijken bij het inleveren van je lease auto.
Leaseprijs van private lease
Auto
1 juli 2021
Melvin Paalvast
Leaseprijs van private lease
Wil je privé een auto leasen? Dan zal je zien dat de prijzen heel erg uiteen liggen. De goedkoopste private lease auto vind je vanaf € 199,- en de duurste rond de € 1.600,- per maand. Uiteraard maakt het type auto verschil. Maar er zijn nog meer factoren waarmee de leaseprijs van een auto wordt berekend. Wat bepaalt nou de private leaseprijs en wat zit er precies bij inbegrepen? Dat zetten we voor je op een rij.
Private lease levertijd
Auto
7 juni 2021
Melvin Paalvast
Private lease levertijd
Heb je je private lease auto besteld, dan wil je er natuurlijk zo snel mogelijk in rijden. Maar wanneer de auto rijklaar staat, verschilt sterk per aanbieder. De levertijd van een private lease auto ligt tussen de 2 en 20 weken, een behoorlijk verschil dus.