Afbeelding van fietsaccu op fiets
Verzekeringen
19 januari 2024
Alice van den Berg
Deze fietsverzekeraars hebben de beste dekking voor de accu van je e-bike
Heb je geïnvesteerd in een dure e-bike? Dan vraag je je waarschijnlijk af hoe fietsverzekeraars omgaan met de dekking van de accu, als één van de kostbaarste onderdelen van je fiets. Op dit onderdeel blijken sommige verzekeraars een completere dekking te bieden dan anderen. Wij zochten uit wie dit zijn.
Afbeelding van e-bike op zandweg
Verzekeringen
02 januari 2024
Alice van den Berg
E-bike diefstal in 2023 toegenomen: goede fietsverzekering in 2024 een ‘must’
Een doorn in het oog van veel fietsbezitters en fietsverzekeraars is het aantal e-bike diefstallen. De cijfers zijn niet mals: alleen al in de eerste helft van 2023 kwamen er ruim 20% meer meldingen binnen van gestolen e-bikes bij de politie. Een pijnlijke stijging, omdat het diefstalpercentage tussen 2020 en 2022 al met 74% toenam volgens de ANWB. Een goede fietsverzekering lijkt in 2024 onmisbaar, maar ook lastiger te vinden.
fiets bij een hek en water met euro teken
Verzekeringen
09 juni 2023
Lisa van Meggelen
Wat kost een fietsverzekering?
Met de aanschaf van een fiets wil je natuurlijk ook vrij zijn van zorgen als je fiets of accessoires een keer gestolen worden. Hiervoor schaf je een fietsverzekering aan, al voor minder dan € 3,- per maand.
Vrouw met verhuisdoos
Verzekeringen
07 april 2023
Lisa van Meggelen
FBTO vs. Centraal Beheer: de best beoordeelde all-risk inboedelverzekering uitgebreid besproken
Ben jij aan het oriënteren op een inboedelverzekering? De all-risk inboedelverzekeringen van FBTO en Centraal Beheer zijn als beste beoordeeld op basis van de meest recente onderzoeken van de Consumentenbond en Moneyview. In dit artikel bespreken we uitgebreid de belangrijkste verschillen en overeenkomsten op basis van de polisvoorwaarden.
Illustratie zorgpremies 2023
Verzekeringen
15 november 2022
Alice van den Berg
De zorgpremies voor 2023 zijn bekend: vergelijk zorgverzekeringen voor de laagste premie
Afgelopen weekend hebben alle zorgverzekeraars hun nieuwe premies voor 2023 bekend gemaakt. De verschillen onderling zijn groot en álle basisverzekeringen worden duurder. Vergelijken heeft daarom zin, en dat kan vanaf nu óók op Keuze.nl. In dit blog vertel ik je meer over de zorgpremies voor 2023.