Nieuws   Internet  
Afbeelding van iemand die afstandsbediening vasthoud

Internet en tv met cadeau: dit zijn de beste acties van nu

Een aantal internet providers heeft op dit moment leuke internet en tv cadeau acties. Ben je op zoek naar een (nieuw) internet abonnement en ontvang je er graag wat extra’s bij? Check dan zeker de deals van de volgende providers eens.

Ziggo: Bol.com cadeaubon en gratis streamingdienst tot € 565,40

Ziggo heeft op dit moment wel een heel goede cadeau aanbieding. Je krijgt namelijk twee cadeaus bij een internet en tv abonnement.


Bol.com cadeaubon tot € 350,-

Wanneer je nu internet en tv abonnement afsluit bij Ziggo dan ontvang je een Bol.com cadeaukaart met een waarde tot € 350,-. De minimale waarde van de bon is € 200,- bij een instapabonnement met 100 Mbit/s.

Ziggo stuurt je deze cadeaukaart per e-mail toe nadat de eerste maandfactuur is voldaan. De cadeaubon is 3 jaar geldig en mag je in delen besteden.

12 maanden gratis streamingdienst tot € 215,40

Daarbovenop mag je ook voor 12 maanden gratis een streamingdienst naar keuze (uit de selectie) kiezen.

Zo kun je onder andere voor een jaar kosteloos naar HBO Max, Disney+ of ESPN Compleet kijken. Afhankelijk van welke streamingdienst je kiest, krijg je hiermee tot € 215,40 cadeau.

Het mooie van dit tweede cadeau is bovendien dat in het geval je nu al een abonnement hebt bij HBO Max, Disney+ of SkyShowtime, je er ook voor kan kiezen dat Ziggo hier de kosten van overneemt voor 12 maanden.

De totale cadeauwaarde met deze Ziggo internet en tv cadeau aanbieding loopt op tot € 565,40. Dit begint bij een totale cadeauwaarde van minimaal € 283,88.

Bekijk Ziggo internet en tv

💡 € 60,- extra cashback via Keuze.nl
Vraag je een nieuw internet en tv abonnement aan bij Ziggo via deze website? Dan krijg je van ons nog eens extra € 60,- cashback.

Budget Thuis: cadeau naar keuze tot € 349,-

Ook Budget Thuis heeft een toffe internet en tv cadeau actie lopen die genoemd moet worden.

Sluit je nu bij hen een nieuw abonnement af met internet en interactieve tv van KPN, dan mag je een cadeau naar keuze kiezen met een waarde oplopend tot € 349,-. Je ontvangt het cadeau uiterlijk 5 weken nadat je abonnement is geactiveerd.

De cadeaus waar je uit kunt kiezen zijn:


Twee TP-Link Deco X60 Mesh Wifi boosters t.w.v. € 279,-

Handig als je een grote woning hebt waar je op alle verdiepingen een goede internetverbinding nodig hebt. Dit voorkomt buffertijden en haperingen wanneer jullie tegelijkertijd aan het internetten en streamen zijn.

Tip: Ook KPN geeft gratis Mesh wifiversterkers weg t.w.v. € 199,- bij internet en tv. Kom hier meer te weten over de KPN aanbiedingen met internet en tv.

Samsung Galaxy Tab A9+ met Book Cover t.w.v. € 349,-

Kun je wel een (extra) tablet gebruiken? Dan is dit je kans om een gratis Samsung Galaxy Tab A9+ t.w.v. € 299,- te bemachtigen. Ideaal voor een spelletje op de bank, online surfen of video’s streamen. Je krijgt er een Book Cover ter waarde van € 50,- bij, zodat er gelijk bescherming omheen zit.

1 jaar gratis Budget Mobiel Onbeperkt (sim only) t.w.v. € 255,-

Is er iemand in jouw huishouden die wel een nieuw sim only abonnement kan gebruiken? Dan kun je bij Budget Mobiel ook kiezen voor een gratis 12 maanden onbeperkt sim only abonnement.

Let wel op: dit cadeau kan niet als korting worden verrekend als je al een lopend mobiel abonnement hebt bij Budget Mobiel.

Bekijk Budget Thuis internet en tv

Bron: Keuze.nl
Internet

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team