Thuiswinkel partner
Thuiswinkel partner
Makkelijk vergelijken
9,1 klantwaardering
Makkelijk vergelijken
14 dagen bedenktijd

Wat kost alleen internet bij Ziggo?

Benieuwd wat een Ziggo abonnement zonder tv je gaat kosten? Dit betaal je nu voor Ziggo alleen internet.

Provider Downloadsnelheid Prijs per maand
Ziggo 100 Mb/s Nu 3 maanden voor € 21,75
daarna € 43,50 p/m
Bekijk
Ziggo 200 Mb/s Nu 3 maanden voor € 24,00
daarna € 48 p/m
Bekijk
Ziggo 400 Mb/s Nu 3 maanden voor € 26,50
daarna € 53 p/m
Bekijk
Ziggo 100 Mb/s Nu 3 maanden voor € 25,25
daarna € 50,50 p/m
Bekijk

Over Ziggo internet only

Ziggo is dé landelijke internet provider voor kabel internet. Met een internet only abonnement van Ziggo ben je verzekerd van stabiel internet met keuze uit verschillende snelheden. Ontdek of een alleen internet abonnement van Ziggo wat voor jou is.

Snel en stabiel internet van Ziggo

Ziggo levert internet via de 'coax-kabel'. Omdat deze kabel voor 97% uit glasvezel bestaat, is de internetverbinding erg stabiel en snel. Goed om te weten is dat de downloadsnelheid met Ziggo abonnementen niet evenredig is met de downloadsnelheid, zoals bij glasvezel internet wel het geval is. 

Landelijk de snelste levertijd

Ziggo heeft bovendien landelijk de snelste internet levertijd. Al vanaf 3 werkdagen kan Ziggo jouw internet aansluiten. 

Ziggo internet informatie

94% van de bezoekers beveelt ons aan!

Onze bezoekers zijn heel tevreden over Keuze.nl! We scoren gemiddeld een 9,1 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews.

Kiyoh beoordeling

Dit zijn de beste Ziggo alleen internet aanbiedingen

Bij Ziggo kun je regelmatig gebruiken van een kortingsactie op internet abonnementen. Ziggo geeft op internet only pakketten 3 maanden 50% korting. Dit is de beste Ziggo alleen internet aanbieding. Hierbij betaal je ook nog eens geen aansluitkosten.

In vergelijking met Ziggo internet en tv zijn de kortingsacties iets beperkter. Op internet en tv krijg je 60 maanden 50% korting en een extra tv-pakket. Ieder jaar heeft Ziggo ook een grotere actie. Je ontvangt dan 12 maanden50% korting op je abonnement. Deze aanbieding is helaas niet geldig voor Ziggo alleen internet.

Bekijk hier alle Ziggo aanbiedingen

Welke snelheden levert Ziggo met alleen internet?

Met Ziggo alleen internet heb je de keuze uit 4 snelheden. Je kunt landelijk kiezen uit de volgende Ziggo internet only snelheden:

  • 100/25 Mbit/s
  • 200/30 Mbit/s
  • 400/40 Mbit/s
  • 1000/100 Mbit/s

Bijna alle postcodes in Nederland waar Ziggo levert hebben inmiddels toegang tot 1000 Mbit/s internet.

Voorheen leverde Ziggo ook alleen internet met een instapsnelheid van 40 Mbit/s downloadsnelheid via onze internet vergelijker. Deze snelheid is niet meer verkrijgbaar. De instapsnelheid is nu 100 Mbit/s downloadsnelheid, de gemiddelde internetsnelheid voor veel kleine huishoudens.

Ziggo alleen internet met tv opties

Overweeg je Ziggo alleen internet, maar wil je toch af en toe tv kunnen kijken (via wifi)? Dan hoef je daarvoor niet per se een Ziggo tv-abonnement erbij te nemen.

Je kunt namelijk met een werkende kabelverbinding gratis naar tientallen ongecodeerde tv-zenders via Ziggo kijken. Je hebt daarvoor geen tv-kastje nodig, de zenders zijn direct op je tv (mits deze een ingebouwde DVB-C tuner heeft) te bekijken.

Ziggo tv-app

Een andere optie is om toegang de Ziggo Go app bij je losse internet abonnement te nemen. Voor deze app betaal je € 6,50 per maand, wat goedkoper is dan een tv-abonnement bij Ziggo.

Zal je waarschijnlijk toch nog vaak tv willen kijken? Dan kan Ziggo internet en tv interessanter zijn omdat je daarbij gratis toegang krijgt tot de Ziggo Go app. Zo kun je en thuis en buiten de deur tv kijken.

Bekijk Ziggo internet

Vergelijk meer internet only aanbieders

Naast Ziggo vergelijk je bij ons ook alle andere grote providers met alleen internet.