Telefoon abonnementen vergelijken

Bij ons telefoon abonnementen vergelijken bespaart je tijd en geld. Hoe werkt het?

Telefoon abonnementen zijn er in vele soorten en maten. Wil je een telefoon abonnement vinden dat helemaal aansluit bij jouw wensen? Dan helpen we jou met je zoektocht. Zo maak jij de juiste keuze.

Met onze telefoon abonnement vergelijker kun je met filters aangeven waar jij naar op zoek bent. Maak eerst een keuze voor een toestel, daarna voor een data- en belbundel. Heb jij al voor ogen wat voor toestel je wil? Dat is mooi! Geef bijvoorbeeld aan welke schermgrootte je het liefste hebt. Of bekijk alle toestellen van één specifiek merk. Ook als je niet precies weet wat voor telefoon abonnement je wil, helpen we je graag. Dat kan door na te denken over de volgende vragen:

 • Wat is het maximale bedrag wat ik wil uitgeven?
 • Waar gebruik ik mijn telefoon het meeste voor?
 • Hoe veel opslagruimte heb ik nodig?
 • Heb ik een voorkeur voor een merk of besturingssysteem?
 • Wil ik speciale features zoals draadloos opladen?

Heb je een keuze voor een toestel gemaakt? Beslis dan hoeveel data- en belminuten je zou willen bij dit abonnement. Handig daarbij is om te kijken wat je momenteel verbruikt.

Waarom telefoon abonnementen vergelijken?
 • Alle providers & shops vergelijken
 • Bespaar tot € 300,- per jaar
 • Mis geen acties van providers
Vergelijk telefoon abonnementen

Goedkoop telefoon abonnement

Vind je het ook zo vervelend als er elke maand weer zo'n hoog bedrag wordt afgeschreven voor je telefoon abonnement? Stap dan over op een goedkoop telefoon abonnement.

Welke opties heb je als je kiest voor een goedkoop telefoon abonnement? Genoeg! Omdat er zoveel mobiele providers zijn, is het aanbod van telefoon abonnementen groot.

De prijs voor een telefoon abonnement wordt grotendeels bepaald door het toestel en het aantal MB's/belminuten. Maar ook door voor een hogere eenmalige aanbetaling te kiezen, kun je de abonnementskosten lager houden. Kies je voor een goedkoper toestel en niet de allernieuwste smartphone op de markt, dan wordt je telefoon abonnement natuurlijk ook goedkoper.

Maakt het jou weinig uit wat voor telefoon je hebt, maar wil je gewoon een goedkoop telefoon abonnement? Het goedkoopste telefoon abonnement staat bovenaan in onze vergelijker.

Voordelen goedkoop telefoon abonnement
 • Lage vaste lasten
 • Groot aanbod abonnementen
 • Keuze uit veel toestellen
Vergelijk telefoon abonnementen
telefoon abonnement keuze

Telefoon abonnement providers

Ben jij op zoek naar een goedkope provider? Of wil je juist de beste provider? Wij tonen alle telefoon abonnement providers. Van prijsvechters tot premium.

Overstappen telefoon abonnement

Met de volgendende 3 stappen ben je zo overgestapt van telefoon abonnement, zonder gedoe en zonder stress.

1. Kies je telefoon en abonnement

Kies met behulp van onze vergelijker het juiste toestel en abonnement.

Kies allereerst het toestel uit. Daarna worden alle abonnementen getoond. Met de filters geef je aan hoeveel MB's en belminuten/sms je wil.

2. Bestel het telefoon abonnement

Heb je een telefoon abonnement gevonden? Dan is de volgende stap om het abonnement te bestellen. Via de knop 'Bestel' kom je terecht bij de website van de aanbieder. Hier vul je het aanmeldformulier in. Wil jij je telefoonnummer behouden? Geef dit dan aan in het aanmeldformulier van de provider. Deze zorgt er dan voor dat je huidige nummer kosteloos wordt overgezet naar je nieuwe abonnement.

Vervolgens regelt je nieuwe provider de overstap samen met je oude provider. Jij hoeft hier niks voor te doen.

3. Even wachten.. en je ontvangt je simkaart & telefoon

Na het bestellen van je telefoon abonnement worden je simkaart en toestel geleverd op de afgesproken datum. De leveringstermijn verschilt per provider, daarvan wordt je op de hoogte gehouden. Daarna is het alleen nog maar een kwestie van je nieuwe simkaart in je toestel doen op de ingangdatum van je nieuwe abonnement. Veel plezier ermee!

Vergelijk alle telefoon abonnementen

Model Provider Bundel Contractduur Totaalprijs Toestel Prijs per maand Bestellen
iPhone 11 Tele2 7 GB + 200 min. 2 jr € 1.062,- € 0,- € 43,- Bekijk
Samsung Galaxy S10 T-Mobile 5 GB + 120 min. 2 jr € 960,- € 0,- € 40,- Bekijk
iPhone 11 Pro T-Mobile 10 GB + 100 min. 2 jr € 1.570,- € 69,- € 61,50 Bekijk
Huawei P30 Tele2 7 GB + 200 min. 2 jr € 822,- € 0,- € 33,- Bekijk