Nieuws   Private lease nu ook beschikbaar op Providers.nl
Private lease nu ook beschikbaar op Providers.nl

Private lease nu ook beschikbaar op Providers.nl

Gepubliceerd op: 06 september 2019
Update: Providers.nl is een partnerwebsite van Keuze.nl. Je kunt inmiddels ook private lease vergelijken op Keuze.nl zelf.

Sinds vandaag kan je op providers.nl terecht om je nieuwe private lease auto uit te zoeken! Er is tegenwoordig een enorm aanbod van private lease aanbieders; van de ANWB en HEMA tot aan leasgiganten als Athlon. Daarmee zijn er ook prijsverschillen ontstaan van maar liefst 200%. Bij ons kan je nu de populairste private lease auto’s vergelijken.

Met private lease kan je een auto rijden voor een vast bedrag per maand. Je leaset dus een gloednieuwe auto met alle verzekeringen en wegenbelasting erbij voor één bedrag. Vooral stadsauto’s zijn populair om te private leasen.

Zo heb je sommige stadsauto’s al vanaf 199,- per maand all-in. Het enige wat je dan nog hoeft te betalen zijn je brandstofkosten. Maar we vergelijken veel meer dan alleen stadsauto’s.

Je kunt bij ons ook terecht voor grotere gezinsauto’s, elektrische auto’s, occasions en auto’s met automaat. Kortom: een enorm variërend aanbod in private lease.

Private lease met automaat

Uit onze bezoekersdata blijkt dat veel mensen op zoek zijn naar een private lease met automaat. Gelukkig zijn deze auto’s ook volop verkrijgbaar. Over het algemeen zijn de goedkoopste lease auto’s de standaard versies.

Wanneer je dus een automaat wilt, maak je in de meeste gevallen een totale upgrade met de auto. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan licht metalen 15” velgen, elektrische ramen en een betere motor. Gemiddeld betaal je hier 15 tot 40 euro per maand extra voor.

Private lease vergelijken

Er zijn momenteel al erg veel lease maatschappijen. Maar het is ook in sommige gevallen mogelijk om bij het automerk zelf te leasen. Zo kan je bijvoorbeeld bij Volkswagen, SEAT, Peugeot en Ekris (BMW en Mini) je auto ook direct van het merk leasen.

Dit heeft als voordeel dat er geen tussenpersoon tussen zit en de auto dus vaak nog net iets goedkoper is. Daarnaast voelt het natuurlijk veilig en vertrouwd om bij het merk zelf te leasen.

Er zijn grote verschillen tussen de lease maatschappijen. De prijzen kunnen variëren van enkele euro’s tot tientallen euro’s per maand. Het is daarom altijd de moeite waard om private lease te vergelijken.

Er wordt ook onderscheid gemaakt tussen de kilometerrange (het aantal kilometers dat je per jaar mag rijden) en de contractduur. Hoe langer het contract loopt (vaak 48 of 60 maanden) hoe lager je maandprijs zal zijn. Ditzelfde geldt natuurlijk van de kilometerrange; hoe minder kilometers je mag maken, hoe lager je maandprijs zal zijn.

Bron: Keuze.nl
private lease

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team