Thuiswinkel partner
Thuiswinkel partner
Makkelijk vergelijken
9,4 klantwaardering
Makkelijk vergelijken
14 dagen bedenktijd

Peugeot 308 private lease vergelijken

Vergelijk hier het volledige private lease aanbod voor de Peugeot 308. Kies het aantal kilometers dat je verwacht te rijden op jaarbasis, en de gewenste contractduur. Je ziet dan meteen het aanbod inclusief eigen risico, de voorwaarden en de prijs per maand.

Levertijd

Wij proberen zo goed mogelijk de levertijden inzichtelijk te maken. Helaas is dat niet bij elke aanbieder even duidelijk op de site te vinden. De gemiddelde levertijd bij aanbieders ligt tussen de 6 en 20 weken. Wanneer je in de vergelijker op Meer info klikt vind je meer informatie op de website van de aanbieder.

Uitvoering

De Peugeot 308 is alleen beschikbaar als handgeschakelde uitvoering. Deze auto rijdt op benzine. In de onderstaande table zie je de verschillende uitvoeringen die verkrijgbaar zijn bij de aanbieders van deze auto.

Aanbieder Uitvoering Brandstof Transmissie
Athlon Peugeot 308 Puretech 110 Blue Lease Executive hb - Occasion - Handgeschakeld
ANWB Peugeot 308 Benzine Handgeschakeld

Verkrijgbaarheid

De 308 van Peugeot is beschikbaar vanaf € € 470,00 per maand bij Athlon. In totaal is de Peugeot 308 bij 2 aanbieders beschikbaar.

Het kan zijn dat je niet meteen alle aanbieders in dit overzicht ziet. Dat komt omdat niet iedere leasemaatschappij alle mogelijke combinaties van aantal kilometers en contractduur aanbiedt. Zo zijn er een aantal aanbieders die geen 60 maanden-contracten aanbieden, maar slechts tot 48 maanden gaan. Of ze starten pas vanaf 12.000 km per jaar.

Alle Peugeot modellen

Liever een ander model van Peugeot leasen? Bekijk alle Peugeot modellen. Nog niet helemaal overtuigd en op zoek naar een ander automerk? Bekijk alle private lease aanbiedingen in onze vergelijker.

Meer Peugeot modellen  
Icoon van auto met check
Uitgebreid aanbod grootste leasemaatschappijen
Lijst
Uitgebreid filteren op aantal km’s en contractduur
9,4 9,4 Kiyoh beoordeling
100% van de bezoekers beveelt ons aan op Kiyoh
FD Gazellen winnaar Van 2018 tot en met 2022!