Internet en TV vergelijken

Internet en TV vergelijken is de zeer moeite waard. Je kunt namelijk geld besparen én overstappen naar een beter contract. Dat leggen we uit.

Het is helemaal niet lastig om internet en TV te vergelijken, zeker niet als je gebruikt maakt van onze vergelijker. Grote kans dat jij er op vooruit gaat. Hoe werkt internet en TV vergelijken?

Wij tonen alle basis abonnementen van providers in onze internet en TV vergelijker. Je kun eenvoudig aangeven of je nog extra wensen hebt bij je pakket. Vind je het bijvoorbeeld leuk om een extra zenderpakket zoals FOX Sports toe te voegen? Dat kan! Of weet je precies welke internetsnelheid je wil ontvangen? Geef het aan met de filter. We laten je aan de hand van jouw voorkeuren overzichtelijk zien wat voor jou de beste keuze is.

Voordelen van internet en TV
  • Internetsnelheid tot maar liefst 1 Gbit/s
  • Abonnement samenstellen naar jouw wensen
  • Zelf kiezen waar, wanneer en hoe je TV kijkt met Interactieve TV
Vergelijk internet en TV

Goedkoop internet en TV

Geef je jouw geld liever uit aan leuke uitjes, nieuwe spullen of vakantie? Begrijpelijk! Dat doen wij namelijk ook. Hoe houdt je geld over met een internet en TV pakket?

Een goedkoop internet en TV abonnement is heel geschikt als je geld wil besparen. En gelukkig is dat niet heel ingewikkeld. Het goedkoopste internet en TV abonnement staat in onze vergelijker standaard bovenaan. Dat scheelt jou een lange zoektocht naar het goedkoopste abonnement.

Een goedkoop internet en TV abonnement betekent niet dat je kwaliteit of veel snelheid inlevert. Er is een aantal providers die abonnementen aanbieden met snelheden tot 100 Mb/s, met meer dan 70 zenders en leuke extra's. Deze providers noemen wij prijsvechters. Bij hen kun je altijd terecht voor een goedkoop internet en TV abonnement, waar je prima mee uit de voeten kunt.

Internet en TV via ons vergelijken
  • Wij vergelijken alle landelijke en grote providers
  • Betaal niet onnodig te veel voor internet & televisie
  • Stel je internet en TV abonnement helemaal naar jouw wensen samen
Goedkoop internet en tv
goedkoop internet en tv afbeelding

Internet en TV providers

Een overzicht van alle internet en TV providers vind je hier. Bekijk wie de prijsvechters zijn, of bij wie je terecht kunt voor premium internet en TV.

Glasvezel internet en TV

Glasvezel internet en TV abonnement

Provider Downloadsnelheid (Mb/s) TV-zenders Prijs per maand Bestellen
Online.nl 100 Mb/s 86 Zenders € 52,50 Bestellen
T-Mobile 50 Mb/s 67 Zenders € 45,00 Bestellen
KPN 50 Mb/s 82 Zenders € 52,50 Bestellen
Budget Alles in 1 100 Mb/s 70 Zenders € 56,50 Bestellen

Een ontzettend snel abonnement krijg je met glasvezel internet en TV. Het voordeel van glasvezel is de hoge snelheid en stabiele verbinding. Met meerdere personen op internet. en samen televisie kijken gaat zonder problemen. Het unieke van een glasvezel verbinding is de even hoge upload- als downloadsnelheid.

Glasvezel internet en TV wordt aangeboden met een een snelheid van 50 Mb/s tot 750 Mb/s.