Nieuws   Internet  
KPN vraagt hoofdprijs voor Formule 1

KPN vraagt hoofdprijs voor Formule 1

Gepubliceerd op: 29 juni 2023

Als eerste provider biedt KPN een Viaplay dagkaart aan waarmee je een enkele F1 race kunt kijken. Handig? Bepaald niet, zeggen Formule 1 fans. De provider vraagt hier de hoofdprijs voor van € 12,- per dag, waardoor het breed wordt opgevangen als een ‘flop’ waar maar weinigen gebruik van zullen maken. Streamingdienst F1 TV Pro lijkt nu een nóg aantrekkelijker alternatief voor wie slechts af en toe nog een F1 race wil kijken.

Nu de spanning grotendeels lijkt afgenomen door de positie van Max Verstappen in de titelwedstrijd, wil KPN inspelen op kijkers die nog slechts af en toe een F1 race willen volgen door een ‘pay per view’ optie aan te bieden.

Maar nu KPN voor deze losse dagkaart € 12,- vraagt, rijst de vraag wie hier mee geholpen is. KPN lijkt hiermee dan ook de plank volledig mis te slaan. De prijs van € 12,- voor een Viaplay dagkaart staat niet in verhouding tot de maandprijs van €15,99 waarmee je naar álle races kunt kijken en het overige aanbod. Een maandabonnement van Viaplay is dus al gauw voordeliger als je minimaal 2 races kijkt per maand.

Maar wie wil € 12,-, laat staan € 15,99 betalen voor slechts af en toe een race? Formule 1 fans in ieder geval niet blijkt uit diverse online reacties.

Enkele reacties van F1 fans op gpfans.com

F1 TV Pro het goedkoopste alternatief voor de incidentele Formule 1 kijker

Wie niks wil missen van Formule 1 is het goedkoopste uit met een F1 TV Pro abonnement. Voor deze streamingdienst betaal je € 7,99 per maand en kun je onbeperkt alle races kijken en meer. Dit is de helft goedkoper dan een maandabonnement bij Viaplay en € 4,- goedkoper dan een Viaplay dagkaart.

Bron: Keuze.nl
Internet

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team