Nieuws   Keuze.nl heeft nieuwe markten toegevoegd om te vergelijken
Keuze.nl heeft nieuwe markten toegevoegd om te vergelijken

Keuze.nl heeft nieuwe markten toegevoegd om te vergelijken

Op Keuze.nl kun je nu 3 nieuwe markten gaan vergelijken: fiets-, uitvaart- en woonverzekeringen. Wij hebben voor deze markten nieuwe vergelijkers ontwikkeld, zodat jij makkelijk de meest passende verzekering vindt.

Woonverzekeringen vergelijken

Met een goede woonverzekering zorg je ervoor dat al je waardevolle spullen met een veilig gevoel zijn verzekerd. Met onze vergelijker maken we woonverzekeringen vergelijken snel en makkelijk. In onze vergelijker kun je filteren op 3 verschillende type woonverzekeringen:

  • Inboedelverzekering
  • Opstalverzerzekering
  • Combi woonpakket (inboedel + opstal)
Woonverzekering vergelijker screenshot

Wil je alleen maar je losse spullen in en rond je woning verzekeren? Dan kies je voor een inboedelverzekering. Als je juist alleen de woning zelf wil verzekeren dan kies je voor een opstalverzekering.

Wil je met je woonverzekering allebei verzekeren? Kies dan voor een combi woonpakket. Hierdoor weet je zeker dat je woning en spullen veilig zijn verzekerd.

De hoogte van je premie wordt bepaald door verschillende factoren zoals leeftijd, woonplaats en gezinssamenstelling.

In onze woonverzekering vergelijker kun je aangeven wat je huidige gezinssamenstelling is en de grote van de stad/dorp waarin je woont. Wij geven op basis van deze gegevens de meest voordelige woonverzekeringen voor jou weer.

Fietsverzekeringen vergelijken

Ben je vaak op pad met de fiets en wil je zorgeloos kunnen fietsen? Dan is het nemen van een fietsverzekering een goede keuze voor jou. Al voor een paar euro per maand heb je een fietsverzekering waarmee je goed verzekerd bent tegen schade en diefstal.

Bij ons kun je overzichtelijk een fietsverzekering vergelijken en de meest voordelige optie kiezen.

De hoogte van je premie met fietsverzekeringen wordt bepaald door een aantal factoren zoals:

  • Leeftijd
  • Woonplaats
  • Aanschafwaarde
  • Type fiets
Fietsverzekering vergelijker screenshot

In onze vergelijker kun je aangeven wat voor type fiets je hebt en waarvoor jij je wil verzekeren (diefstal, schade en/of pechhulp).

Ook kun je de grote van je stad/dorp aangeven. Dit heeft namelijk ook impact op de hoogte van je premie. Als je bijvoorbeeld in een grote stad zoals Amsterdam woont is de kans groter dat je fiets wordt gestolen.

Uitvaartverzekeringen vergelijken

Wanneer je een uitvaartverzekering kiest wil je een overzicht waaruit je gemakkelijk de meest passende optie kan vinden. In onze vergelijker krijg je de totale waarde van de uitvaart te zien, wat het vrij besteedbaar bedrag is, de distributiekosten en of de verzekering tussentijds aanpasbaar is.

Hierdoor krijg je een goed beeld van wat elke verzekering inhoud en kun je gemakkelijk de uitvaartverzekering vergelijken met alle andere opties.

Uitvaartverzekering vergelijker screenshot

DELA en Monuta

In Nederland heb je de keuze voor twee grote uitvaartverzekeraars: DELA en Monuta.

DELA is de grootste uitvaartverzekeraar in Nederland en België. Bij DELA heb je voor je uitvaartverzekering aardig wat keuzevrijheid. Je kunt kiezen om je verzekering af te sluiten in geld of als combinatieverzekering.

Een combinatieverzekering bestaat deels uit diensten en een vrij te besteden bedrag. De hoogte van het vrij te besteden bedrag bepaal je zelf.

Je kiest zelf ook of je de betaling van de premie wil laten doorlopen tot je overlijden of tot je 65e. Bij Monuta heb je alleen de keuze uit een combinatieverzekering, maar heb je wel het voordeel dat je kinderen tot 18 jaar kan meeverzekeren.

In onze vergelijker kun je gemakkelijk aangeven of je een combinatieverzekering wil of liever de verzekering afsluit in geld.

Omdat leeftijd ook een rol speelt in de hoogte van je premie kun je in onze vergelijker ook je leeftijd aangeven. Hierdoor krijg je een beter beeld hoeveel je zal gaan betalen voor je uitvaartverzekering.

Bron: Keuze.nl
woonverzekering
uitvaartverzekering
fietsverzekering

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team