Nieuws   Exclusief bij ons de grootste energie aanbieding van dit moment
Exclusief bij ons de grootste energie aanbieding van dit moment

Exclusief bij ons de grootste energie aanbieding van dit moment

Gepubliceerd op: 22 april 2021
Update:
Deze aanbieding van Essent loopt via onze partnerwebsite Energie Aanbiedingen. We sturen je daarom door naar energie-aanbiedingen.com.

Momenteel geven energieleveranciers grote cadeaus weg om nieuwe klanten binnen te halen. Deze cadeaus kunnen bijvoorbeeld een cadeaubon van Bol.com zijn of een Apple Airpods 2 met draadloze oplaadcase. Sommige leveranciers zoals Nuon/Vattenfall en Essent laten je ook uit meerdere cadeaus kiezen. Als je liever een cadeau dan cashback bij je nieuwe energiecontract wil dan heeft Essent een mooie deal voor jou.

Samen met Essent hebben wij nu een exclusieve samenwerking. Op onze website energieaanbiedingen.com heeft Essent nu de grootste energie met cadeau aanbieding. Bij een 3 jarig contract van Essent krijg je momenteel een gratis een cadeau met een waarde tussen de € 350,- en € 499,-.

Met deze Essent aanbieding heb je ook het voordeel dat je de komende 3 jaar dezelfde energietarieven betaald. Deze Essent aanbieding vindt je exclusief op onze site en zal je nergens anders vinden.

Momenteel kun je kiezen uit de volgende cadeaus:

  • Nintendo Switch console incl. controllers t.w.v € 379,-
  • Bowers & Wilkins PX7 koptelefoon t.w.v € 399,-
  • Nespresso Sage Creatista koffiezetapparaat t.w.v € 499,-
  • Samsung Galaxy A52 4G smartphone t.w.v € 369,-
  • Samsung Jet 70 Turbo steelstofzuiger t.w.v € 369,-
  • Samsung EcoBubble wasmachine t.w.v € 479,-

Waarom overstappen naar Essent?

Essent levert energie en gas aan meer dan twee miljoen huishoudens in Nederland. Ze zijn momenteel één van de twee grootste energieleveranciers van Nederland.

Naast energie met cadeau aanbiedingen heeft Essent ook aanbiedingen met een cashback. Bij een eenjarig energie contract krijg je momenteel een cashback van € 150,- en voor een driejarig contract € 300,-.

Als je groene stroom belangrijk vindt dan is Essent ook een goede energieleverancier. Bij Essent krijg je standaard bij een vast stroom en gas contract 100% groene windstroom geleverd, afkomstig uit Europese windparken.

Hierdoor draag je bij aan een duurzamere wereld en kun je als nieuwe klant genieten van hun voordelige aanbiedingen.

Alle energie aanbiedingen vergelijken

Wil je toch liever bij een andere energieleverancier kijken of gewoon een overzicht hebben van alle energie aanbiedingen op de markt? Vergelijk dan op deze pagina alle energie aanbiedingen van dit moment.

Onze vergelijker helpt jou het meest passende energie contract te vinden waardoor je het meest voordelig uitkomt.

Bron: Keuze.nl
energie aanbieding

Hoe vond je dit je artikel?

Help ons zodat we jou het beste blijven informeren. Je feedback komt direct binnen bij ons team